arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Butikslokale til leje på Englandsvej 388B, 2770 Kastrup

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Englandsvej 388B
2770 Kastrup
Areal
174 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift9.991 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift689 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:689 kr.
Priser pr. år
Leje / årKontakt udbyder
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / år12.000 kr.
A conto vand / år3.000 kr.
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
AlarmsystemArkiv- og lagerplads
Cafeteria / CateringCellekontor
HandikapvenligtParkeringspladser
SkiltningTekøkken
Toilet
Afstand til offentlig transport
 
Bus
196 m

Showroom ud til trafikeret vej på Amager tæt på Fields

174 - 351 m² kontor/ showroom med mulighed for lettere produktion, ud til trafikeret vej på Amager tæt på Fields med mulighed for tilknyttet lager. Lejemålet udgør en del af en større erhvervsejendom med den bedste synlighed mod Englandsvej. Lejemålet ligger i selvstændig domicillignende bygning, der indenfor de seneste år er facaderenoveret og istandsat, således at den fremstår særdeles præsentabel og indbydende. Lejemålet fremstår lyst og lækkert og er på i alt 351 m², hvoraf de ca. 174 m² er beliggende i stueplan og ca. 177 m² på 1. sal. Som kan lejes separat eller samlet. Stueplan består af flot glasindgangsparti der fører direkte ind i stort åbent lokale, hvorfra der er adgang til pænt spisekøkken samt flot toilet. Midt i lokalet fører bred trappe til 1. salen, der ligeledes består af et stort lyst lokale med adgang til 2 flotte toiletter. Stueplan har pålagt grå klinker mens der er pålagt lyse klinker på 1. salen. Hele lejemålet fremstår særdeles lyst og er indflytnings-klart. Velegnet til alle former for liberalt erhverv samt til lettere produktion, showroom el.lign. eller en blanding heraf. God beliggenhed i forhold til det overordnede motorvejsnet samt offentlig transport. Der hører 2 p-pladser til lejemålet. For at lejemålet i stuen kan opfylde kriteriet om at være handikap venligt, kan rampe opsættes for lejers regning. Absolut en besigtigelse værd. Lejen er excl. moms.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Headline

Lignende butikslejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage