arrow_upward

63 kontorlokaler: Glostrup

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Glostrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

De gode motorvejs-, bus- og togforbindelser er medvirkende til, at det er attraktivt at bo og drive virksomhed fra kontorer i Glostrup, og det betyder øget efterspørgsel på kontorlejemål i postnummer 2600. Og med Letbanen bliver det endnu bedre. Transportministeriet, Region Hovedstaden og 11 kommuner arbejder sammen om at etablere en letbane langs Ring 3 fra Lundtofte i nord til Ishøj i syd. Letbanen skal forbinde S-togssystemet på tværs af hovedstadsregionen. I 2012 blev der udarbejdet et beslutningsgrundlag, som handler om linjeføring og placering af stationer og i efteråret 2013 vedtog Folketinget en anlægslov med efterfølgende VVM-proces (Vurdering af Virkninger på Miljøet). Letbanen, der tages i brug i 2023, får fire stationer i Glostrup. Derudover skal Glostrup dele en station med Rødovre. I Glostrup vil letbanen stoppe ved Ejbydalsvej, Hersted Industripark, Glostrup Hospital og Glostrup Station.

Profileringen af din virksomhed påvirkes af flere faktorer, og de kontorer hvorfra en virksomhed drives er en af dem. Der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer i Glostrup, da dine kontorer er foretagenets ansigt udadtil, og dermed kan være med til at styrke virksomhedens image. Blandt andet derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Der skal være harmoni mellem dit brand og kontorernes beliggenhed, størrelse og interiør, ligesom kontorernes placering og beskaffenhed også har betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne bør desuden være indrettet, så de svarer til virksomhedens behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Se ledige kontorlejemål i Glostrup Kommune .

Oplevelsen af Glostrups byliv hænger sammen med, hvordan byen bruges, og hvor mange der bruger den. Med kontorer her i byen betyder nærheden til indkøbsmuligheder en helt del, og standarden af byrummet har naturligvis også en betydning. Når byrummene er interessante og imødekommende, tiltrækkes flere permanente aktiviteter, butikslivet blomstrer og det gør, at flere opholder sig i byen i længere tid. I de senere år er der kommet et større udbud af caféer og spisesteder i Glostrup, og denne tendens forsøges styrket gennem indretningen af byen. Det har tidligere været forsøgt at tiltrække strøgbutikker til Bymidten uden for Glostrup Shoppingcenter, men det er ikke rigtig lykkedes. Glostrup Kommunes primære indsats i de kommende år er at understøtte den nuværende udvikling af tilbuddene i Bymidten, så det samlede udbud af butikker og aktiviteter støtter og styrker hinanden. Det er målet, at Bymidten skal være et levende område, hvor butiksmiljøet i Glostrup Shoppingcenter suppleres af et omkransende kultur- og madmiljø. På længere sigt tilstræbes det at tiltrække flere specialbutikker til Bymidten, især butikker, der vil kunne betjene det forventede store antal pendlere.

Driver du virksomhed fra kontorer i Glostrup, så vil du opleve, at byen er i udvikling på flere områder, herunder borgersundhed, miljø, klima, detailhandel og det lokale erhvervsliv. Det er hensigten, at Glostrup skal være en sund by i bevægelse. Derfor gør Glostrup Kommune meget for at skabe gode rammer, der giver folk lyst til at træffe sunde valg. Det handler ikke kun om at dyrke motion og spise sundt, men om socialt netværk, som er afgørende for, at vi trives og har det godt. Glostrup har et rigt og varierede foreningsliv, og Kommunalbestyrelsen har med Klimahandlingsplan 2013-14 vedtaget en række initiativer, der skal reducere byens energiforbrug og CO2-udledning. Glostrup Kommune skal på denne måde være en grøn og klimavenlig kommune. Derfor har Glostrup stort fokus på energibesparelser i kommunens egne bygninger, som skal give økonomisk og miljømæssig gevinst. Byens boligforeninger og husejerne er også i fokus og tilbydes blandt andet energitjek til halv pris. Mere miljøvenlig energiforsyning er et bærende element i klimaindsatsen, og med opsætning af tre solcelleanlæg i kommunens egne bygninger har man taget et skridt i retning af en mere CO2-neutral forsyning.

Overvejer du at starte virksomhed fra kontorer i Glostrup Kommune, eller har du netop etableret dig som iværksætter, så har du måske spørgsmål til alt det, du skal tage højde for omkring etablering og drift af virksomhed i Glostrup. Her kan Iværksætterhuset hjælpe med god og gratis rådgivning. Iværksætterhuset tilbyder blandt andet startup-møder. Møderne giver dig viden og inspiration om det, du skal forholde dig til, når du starter egen virksomhed. Her kan du fx høre om kundegrundlag, forretningsplaner, virksomhedsformer, moms, netværk, bogføring, regnskab og økonomiprogrammer, og hvor finder du mere viden og sparring. Til startup-caféerne kan du søge vejledning hos specialister og eksperter indenfor fx jura, økonomi, forsikring og markedsføring. Du har mulighed for at besøge hver specialist i 15 minutter. Iværksætterhuset tilbyder også 1:1-vejledning med en startup-konsulent fra Iværksætterhuset. Det er en mulighed for at blive udfordret på din forretningsplan eller på få input til en forretningsplan.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage