arrow_upward

Albertslund

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Albertslund. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Albertslunds Erhvervsområder

Albertslund kommune har tre store erhvervsområder; Hersted Industri Park, Røde Vejrmølle Industrikvarter og Værkstedskvarteret. Alle er de attraktive, velbeliggende og konkurrencedygtige erhvervsområder med god tilgængelighed.

Kontorlokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv. De kontorer, hvorfra du driver din virksomhed har stor betydning for trivsel og virksomhedens profil, og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorlokaler i Albertslund, da din virksomheds omgivelser er en del af din virksomheds ansigt udadtil, som kan være med til at styrke din virksomheds image. Derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorer og deres beliggenhed sender de signaler, du ønsker. Der skal være overensstemmelse mellem dit brand og kontorlokalernes placering, størrelse og interiør. Kontorlokalerne har også betydning for medarbejdertilfredshed, og har derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Dine kontorer skal derudover være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og daglige arbejdsgange. De valgte kontorer skal naturligvis også være velfungerende, og de tekniske installationer skal være er i orden, så driften ikke forstyrres.

Med kontorer i Albertslund bliver du en del af et meget aktivt lokalt erhvervsliv med engagerede erhvervsforeninger, der både er arrangeret i kommunalt og privat regi, herunder Strategisk Erhvervsforum Albertslund, erhvervsnetværket og Projekthuset Gate 21. Netværket ERHVERVSsammenslutningen henvender sig til virksomheder i Albertslund, Glostrup, Brøndby og Vallensbæk, og er et netværk for virksomheder på Vestegnen. Ifølge foreningens hjemmeside er netværket din vej til nye kunder, baseret på netværkstanken om, at man opnår ny faglighed og skaber kontakt til nye kunder, og dermed bliver rustet til vækst og udvikling. Erhvervssammenslutningen samler deltagerne til faglige arrangementer og skaber netværk mellem medlemsvirksomhederne. Albertslund Kommune er medlem af netværket, der har cirka 150 virksomheder. Som medlem bliver du del af et stærkt lokalt erhvervsnetværk, som kan bane vejen for nye kunder og potentielle samarbejdspartnere. Foreningen lægger stor vægt på, at medlemsvirksomhederne får de bedste vilkår, og tilstræber, at deres arrangementer rammer bredt, og dermed giver mulighed for at netværke på tværs af brancher.

Læs mere om Albertslund på WikiEstate
star
star
star
star
star
5.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal