arrow_upward

29 kontorlokaler: Albertslund

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Albertslund. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Albertslunds Erhvervsområder

Albertslund kommune har tre store erhvervsområder; Hersted Industri Park, Røde Vejrmølle Industrikvarter og Værkstedskvarteret. Alle er de attraktive, velbeliggende og konkurrencedygtige erhvervsområder med god tilgængelighed.

Kontorlokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv. De kontorer, hvorfra du driver din virksomhed har stor betydning for trivsel og virksomhedens profil, og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorlokaler i Albertslund, da din virksomheds omgivelser er en del af din virksomheds ansigt udadtil, som kan være med til at styrke din virksomheds image. Derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorer og deres beliggenhed sender de signaler, du ønsker. Der skal være overensstemmelse mellem dit brand og kontorlokalernes placering, størrelse og interiør. Kontorlokalerne har også betydning for medarbejdertilfredshed, og har derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Dine kontorer skal derudover være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og daglige arbejdsgange. De valgte kontorer skal naturligvis også være velfungerende, og de tekniske installationer skal være er i orden, så driften ikke forstyrres.

Med kontorer i Albertslund bliver du en del af et meget aktivt lokalt erhvervsliv med engagerede erhvervsforeninger, der både er arrangeret i kommunalt og privat regi, herunder Strategisk Erhvervsforum Albertslund, erhvervsnetværket og Projekthuset Gate 21. Netværket ERHVERVSsammenslutningen henvender sig til virksomheder i Albertslund, Glostrup, Brøndby og Vallensbæk, og er et netværk for virksomheder på Vestegnen. Ifølge foreningens hjemmeside er netværket din vej til nye kunder, baseret på netværkstanken om, at man opnår ny faglighed og skaber kontakt til nye kunder, og dermed bliver rustet til vækst og udvikling. Erhvervssammenslutningen samler deltagerne til faglige arrangementer og skaber netværk mellem medlemsvirksomhederne. Albertslund Kommune er medlem af netværket, der har cirka 150 virksomheder. Som medlem bliver du del af et stærkt lokalt erhvervsnetværk, som kan bane vejen for nye kunder og potentielle samarbejdspartnere. Foreningen lægger stor vægt på, at medlemsvirksomhederne får de bedste vilkår, og tilstræber, at deres arrangementer rammer bredt, og dermed giver mulighed for at netværke på tværs af brancher.

star
star
star
star
star
4.3 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage