Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Sydvestvej 102, 2600 Glostrup

Få mere information
Jeg accepterer Lokalebasen.dk's betingelser
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Jeg accepterer Lokalebasen.dk's betingelser
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Jeg accepterer Lokalebasen.dk's betingelser
Order form shadow
Kontaktperson
Helle Lindhardt
phone Vis telefonnummer
email
ATP Ejendomme A/S
Udbyder
ATP Ejendomme A/S
Adresse (Se på kort):
Sydvestvej 102
2600 Glostrup
Areal
459 - 8.000 m²
Priser
Leje pr. måned11.475 - 366.667 kr.
Leje pr. m²/ år300 - 550 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:300 - 550 kr.
Drift / m² / år:137 kr.
A conto varme / m² / år:76 kr.
Priser pr. år
Leje / år137.700 - 4.400.000 kr.
Drift / år61.883 - 1.096.000 kr.
A conto varme / år34.884 - 608.000 kr.
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
ArkivrumKabling
ToiletLager
KontorElevator
Fælles kantineParkeringspladser
Fælles loungeområdeHandikapvenligt
Fælles mødelokalerTekøkken
Energimærke
Område
2600 Glostrup
Nærmeste annoncerede p-plads
ParkZone A/S1188 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
201 m

Fleksible og lyse lejemål

Lejemålene er en del af en større ejendomskompleks på i alt 4 u-formede bygninger og gode lys–indfald fra ejendommens mange vinduespartier. Det er muligt at leje sit eget domicil fra ca. 4.000 m² og op til ca. 8.000 m². Ydermere er det også muligt at opdele arealerne i mindre lejemål fra ca. 450 m² og opefter. Fælles for de ledige arealer er, at man kan overtage et repræsentativt og billigt lejemål med en central beliggenhed i forhold til motorvejsnettet, offentlige transportmidler og gode indkøbsfaciliteter. Generelt fremtræder de ledige lejemål forskelligt og er i dag en blanding af åbne kontormiljøer og en opdeling i mindre kontorer.

Som fremtidig lejer er det dog muligt at indrette lokalerne, så de matcher de ønskede behov. ATP Ejendomme hjælper gerne med at finde den rigtige løsning for jer. Den angivne leje angiver overtagelse af lejemålene med den eksisterende indretning, nymalede vægge og nye/rensede tæpper/gulve. I bygning C er der adgang til de ledige lejemål via et fælles ankomstområde, som er i gang med at blive opdateret til mere tidssvarende stand. Det er også her de ledige lagerarealer i stueplan og på 2. sal forefindes. Disse kan i øvrigt nemt konverteres til kontorer.

Velkommen til en udpræget erhvervskommune

Glostrup kommune har vedtaget en erhvervspolitik, ”Viden i fokus”, som skal være med til at sikre, at Glostrup fortsat kan være en attraktiv kommune at drive virksomhed i. I erhvervspolitikken sættes der fokus på en række indsatsområder, hvor kommunen vil søge at forbedre betingelserne for erhvervslivet og vil gå langt for at beholde de mange arbejdspladser, som er beliggende i kommunen i dag.

Kommunen har endvidere stor fokus på en optimal infrastruktur samt det faktum, at fra at være en industribaseret kommune er man igang med at opdatere og tilpasse erhvervsområderne til de mere vidensbaserede erhverv. Der udvikles endvidere blandt andet box-butikker på grunde, som ikke tidligere har været tilladt anvendt til dette formål. Denne udvikling gør, at der tiltrækkes flere virksomheder og forbrugere til området. På naboejendommene mod Hovedvejen er der etableret en række box-butikker med bl.a. Netto, Jysk og McDonalds som lejere.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål