arrow_upward

40 erhvervslokaler: Søborg

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Søborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Det rette erhvervslokale – Søborg har den perfekte placering

Beliggende i Gladsaxe Kommune er Søborg, som tilmed er en del af Storkøbenhavn. Byen er placeret kun et stenkast fra Københavns centrum, som er et utroligt attraktivt område for virksomheder, der leder efter de rette erhvervslokaler grundet det pulserende erhvervsliv i byen. Søborg er omgrænset af en lang række bydele som Vangede og Emdrup og ligger desuden i den sydlige del af kommunen. Søborg byder på en lang række muligheder og fordele, hvilket gør den til en optimal by for virksomheder at have erhvervslokale i.

Søborg byder på masser af transportmuligheder

Med muligheder for både S-tog, metro, tog og bus samt hovedstaden blot et stenkast derfra, har Søborg fundamentet for nogle af landets bedste transportmuligheder. For mange medarbejdere er det en fordel med disse mange og gode muligheder for offentlig transport, da trafikken i og omkring hovedstaden hurtigt kan bære præg af meget trafik og kødannelse i myldretiden. Her er det en del nemmere blot at hoppe på toget eller bussen og komme nemt og hurtigt frem til erhvervslokalet. For nogle medarbejdere, leverandører og lignende er det dog ofte nødvendigt at fragte sig frem og tilbage i private køretøjer. Det er der ligeledes masser af muligheder for i og omkring Søborg, hvilket blandt andet viser sig, idet man let kan komme frem og tilbage fra Københavns centrum ved at benytte sig ad Rute 16, hvor man ankommer efter små 19 minutter.

Et godt fundament for både private og erhverv

Med erhvervslokalet følger ofte en lang række medarbejdere, der i nogle tilfælde ønsker eller er nødsaget til at flytte derhen, hvor erhvervslokalet er placeret. Derfor er det en fordel, hvis byen, hvor det rette erhvervslokale befinder sig, har gode muligheder for den enkelte medarbejder og dennes familie. Dette har Søborg i høj grad med mange af landets muligheder for uddannelse, sport, kultur og lignende, der er placeret i København og omegn. For virksomheden er det ligeledes fordelagtigt at være beliggende så tæt på Storkøbenhavn, idet der altid er et vågent og voksende erhvervsliv lige der, hvor man er. Det er dog meget fordelagtigt at vælge at placere erhvervslokalet i Søborg, fremfor inde i Københavns centrum, da priserne i Søborg er lavere. Dette giver virksomheden mange flere kvadratmeter og mere plads for pengene, samtidig med at den pulserende storby er lige rundt om hjørnet.

Hvis du som erhvervsdrivende leder efter det rette sted til erhvervslokalet, er Søborg med sine mange fordele og muligheder for både private og erhverv den perfekte by.

star
star
star
star
star
4.8 ud af 5 / 5 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage