Søg erhvervslokale i hele Danmark

Lb filter iconJuster liste
Vælg område(r)Lb target icon

 

Ny ambitiøs erhvervspolitik i Fredericia

Ønsker du, at din virksomhed bliver placeret i en erhvervsvenlig kommune med ambitiøse fremtidsplaner, er der gode grunde til at vælge et erhvervslejemål i Fredericia. Igennem de senere år har byen gennemgået en yderst positiv erhvervsudvikling, der er blevet bemærket landet over.

Bliv en del af Trekantsområdets vækst

Er du på udkig efter, på alle måder, centrale erhvervslokaler – Fredericia er det ideelle sted at lede. Med et erhvervslejemål i denne by er din virksomhed beliggende i det attraktive trekantsområde, der er kendt som et af Danmarks største vækstlokomotiver. Trekantsområdet består af seks kommuner, der indgår i et tæt samarbejde på tværs af kommunegrænser. Samarbejdet fokuserer blandt andet på at skabe optimale rammer for erhvervslivet. Det tværgående partnerskab har vist sig at være en stor succes og har gjort, at flere og flere virksomheder får erhvervslejemål i Fredericia og i de øvrige Trekants-kommuner. Byen er da også i dag spækket med innovative virksomheder af enhver størrelse inden for blandt andet transport, logistik, fødevareproduktion, design og energi. Det er dermed nemt at få erhvervslokaler i Fredericia, uanset branche.

Fordelagtige erhvervslejemål - Fredericia tilbyder gode erhvervsrammer

En af de mange fordele ved at have et erhvervslejemål i Fredericia er den attraktive Infrastruktur. Med de gode motorvejsforbindelser, beliggenheden nær Lillebæltsbroen og nær Billund Lufthavn samt de velfungerende togforbindelser til resten af landet, må man konstatere, at infrastrukturen i Fredericia er i topklasse. Ydermere byder byen også på en velfungerende erhvervshavn. Med et erhvervslejemål i den jyske by får din virksomhed glæde af disse fordelagtige forbindelser til resten af landet og for den sags skyld resten af verden. Dette giver mobilitet, fleksibilitet og masser af muligheder.

Rekrutteringsgrundlag er vigtigt ift. erhvervslokaler – Fredericia udmærker sig

En anden god grund til at søge erhvervslokaler i Fredericia er byens særligt store rekrutteringsgrundlag. Hvad angår veluddannet arbejdskraft har byen nemlig et kæmpe opland. Med et erhvervslejemål i denne by er der fra din virksomhed maksimum en times kørsel til både Aarhus, Odense, Kolding, Vejle og Esbjerg. Herudover er din virksomhed placeret midt imellem Aarhus og Odenses universiteter, der byder på et rigt antal specialiserede medarbejdere med en høj grad af ekspertise. Et erhvervslejemål i denne by giver dermed din virksomhed et stort, velkvalificeret og alsidigt rekrutteringsgrundlag.

Din søgning gav ingen resultater