arrow_upward

56 erhvervslokaler: Fredericia

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Fredericia. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Søger du erhvervslokaler: Fredericia er tæt på hele Danmark

Er beliggenhed på toppen af ønskelisten, når du leder efter erhvervslokaler: Fredericia er en sand perle hvad angår placering og er bestemt værd at undersøge nærmere. Den gamle fæstningsby er nemlig perfekt placeret i hjertet af Danmark og har helt formidable forbindelser til resten af landet, Skandinavien og Baltikum. Det veletablerede motorvejsnet, der er etableret i Danmark, fører stort set kunder fra alle større, vigtige byer i Jylland lige til din hoveddør i dit erhvervslokale i Fredericia. Ligeledes er der ekstrem nem adgang for alle potentielle kunder og medarbejdere, der kommer øst fra Lillebælt. Dette er blandt andet en af årsagerne til, at mange veletablerede firmaer har valgt at slå sig ned i erhvervslejemål i Fredericia.

Erhvervslejemål i en veletableret handelskommune

Blandt andet finder du i byen Bankdata A/S, som er et af de firmaer, der leverer IT-løsninger til Jyske Bank, der har hovedsæde i Silkeborg. Også Arla Foods har erhvervslokaler i Fredericia, præcis som Blue Water Shipping også holder til i området. Men også en lang række mindre butikker og virksomheder har hjemme i Fredericia – blandt andet finder du her en del kommunikations- og marketing-bureauer, alverdens former for konsulentbureauer, design- og produktionsvirksomheder og meget, meget andet. og der er med garanti også plads til dig og din virksomhed, hvis du også ønsker et erhvervslejemål, der er strategisk godt placeret. Du kan se en oversigt over mange af de virksomheder, der allerede er tilknyttet Business Fredericia på deres hjemmeside

Erhvervslokaler med attraktive naboer og netværksmuligheder

Ønsker du at leje erhvervslokaler, eller er du allerede en del af erhvervslivet i området, kan det anbefales, at du allierer dig med Business Fredericia, som alle former for virksomheder og iværksættere – nye som gamle, nybegyndere som rutinerede – kan få råd, hjælp og vejledning af. Business Fredericia er et samarbejde mellem byens erhvervsforeninger og kommunen, og de har desuden et stort netværk og masser af kendskab til det at drive forretning. Uanset, hvilken type erhvervslejemål, du er på udkig efter i Fredericia - om du søger et kontor eller en butik til leje eller noget helt tredje – så er der gode grunde til at tage kontakt til Business Fredericia.

Velplacerede erhvervslejemål i Fredericia

Det er vigtigt, hvor og hvordan du indretter dig, for dit erhvervslokale siger meget om din virksomhed. Er din virksomhed stor eller lille? Kreativ eller bedre med tal og hårde facts? Arbejder du og dine medarbejdere ved et skrivebord i et lille kontor, eller skal du have plads til store maskiner? Er du til gammel charme eller det nyeste danske design? For nogle virksomheder vil det være helt ideelt at være en del af et kontorhotel, hvor du udover de arbejdsmæssige rammer også får mulighed for professionel sparring og sociale arrangementer. For andre er det måske bedre at have en hel bygning for sig selv. Derudover skal du gøre op med dig selv, om det er vigtigt for dig at være i centrum af det hele, eller om du foretrækker et erhvervslokale en smule uden for bymidten. Du skal måske tage højde for, hvor dine kunder befinder sig, og om de har nemt ved at finde dig på den adresse, du overvejer. Er det vigtigt for din virksomhed, at kunder fra hele landet let kan komme til jeres erhvervslokaler? Fredericia byder i den forbindelse på den ultimative beliggenhed, lige i hjertet af Danmark. Tænk også over dine medarbejderes trivsel og sørg for, at det – eller de – erhvervslokale(r), du vælger, kan sætte rammerne for et godt arbejdsmiljø. Ja, der er rigtig mange ting, der skal vendes og drejes, når du skal vælge dit nye erhvervslokale i Fredericia, men der er med sikkerhed noget, der passer dig.

Erhvervslokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv, og de erhvervslokaler, du driver din virksomhed fra har stor indflydelse på din kommende virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profil, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af din virksomheds ansigt udadtil og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du altid overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren sender det signal, du ønsker. Dine erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand. Erhvervslokalerne har ydermere betydning for dine medarbejderes trivsel og derfor indirekte indflydelse på din virksomheds produktivitet. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være er i orden, så driften ikke forstyrres. Med erhvervslokaler i Fredericia er din virksomhed desuden centralt placeret i forhold til rekruttering af nye medarbejdere. Lokalebasen er din nemme og direkte vej til det store marked for erhvervsejendomme til leje og salg i Fredericia. Her får du hurtigt et overskueligt og dagsaktuelt overblik over ledige erhvervsejendomme i Fredericia.

star
star
star
star
star
4.8 ud af 5 / 4 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage