arrow_upward

4 parkering: Valby

Denne liste viser parkeringspladser i Valby. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i Valby

Valby er en bydel i København, som ligger få kilometer vest fra det centrale København. Valby er den mest sydvestlige bydel i Københavns kommune. I Valby er der en lang række virksomheder, som har bosat sig, og det er blandt andet på grund af de gode parkeringsforhold, der er i bydelen.

Gode parkeringsforhold i Valby

Valby er blandt andet kendt for Valby Bakke, men også for, at en stor del af Carlsbergs og Nordisk Films studier er placeret i bydelen. Det er muligt for erhvervsdrivende at benytte disse store virksomheders tilstedeværelse, da det for eksempel er muligt at parkere ved Carlsbergs parkeringsplads. Her kan erhvervsdrivende timeparkere ved køb af P-billet i den automat, der er placeret på pladsen. Hvis det er et ønske at høre nærmere om andre muligheder for abonnementsordninger, skal der tages kontakt til EuroParks kundeservice. Der er også en masse parkeringspladser ved Big Bowl i Valby, hvor der er mulighed for at booke parkeringspladser online. Her er bilerne under regelmæssigt opsyn, og priserne er yderst attraktive i forhold til den gode placering.

Gode parkeringspladser ved Grønttorvet i Valby

Valby har også et stort torv, som er et samlingspunkt for bydelens indbyggere – kaldet Grønttorvet. Her er der god afstand til offentlig transport og flere af de centrale områder i Valby. Det er også her muligt at booke en parkeringsplads online. Parkeringspladserne ved Grønttorvet i Valby er meget attraktive for erhvervsdrivende, da det er muligt at reservere op til 12 pladser. Dette giver mulighed for, at en virksomheds medarbejdere kan få parkeringspladser samme sted. Dette vil være ideelt til en mindre virksomhed, som ønsker at samle virksomhedens medarbejdere. Ved at reservere et højere antal parkeringspladser slipper virksomhedens medarbejdere for at skulle jage rundt efter ledige pladser, inden de skal på arbejde. På den måde sikrer erhvervsdrivende, at virksomhedens medarbejdere ikke kommer for sent på grund af mangel på parkeringspladser i området. På Grønttorvet vil bilerne også være under regelmæssigt opsyn. Valby Station har også en stor håndfuld parkeringspladser, som er tilgængelige. Disse parkeringspladser er ganske fordelagtige, hvis erhvervsdrivende ønsker at benytte sig af stationen til at komme rundt og gerne vil parkere bilen tæt på. Fra Valby Station er der kun tre stop med toget til Københavns Hovedbanegård, som er tæt på Tivoli og Indre By. Parkeringspladserne ved Valby Station er populære blandt erhvervsdrivende, da det ofte er hurtigere at tage toget til centrum af København end at tage bilen.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage