arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Topfotom delokale reduced

6 spændende mødelokaler der kan give dig frisk inspiration og nye idéer

24
jul
2017
Anne-Kathrine Utzon
Danskerne holder møder som aldrig før, og overalt åbner nye spændende mødefaciliteter. Lokalebasen.dk har taget et udsnit af de seks mest interessante mødelokaler i Danmark.
24
jul
2017
Anne-Kathrine Utzon

 

Byline AK
I omegnen af 30.000 eksterne mødes afholdes hver måned i det danske erhvervsliv - og tallet er støt stigende. 

Det oplyser den danske turistorganisation Visit Danmark, og vi ser tilmed spændende mødelokaler med trendy interiør, smukke udsigter og centrale placinger skyde op overalt i landets kontorhuse.

NINEtoFIVE har nøje udvalgt de 6 mest spændende mødefaciliteter, der pt. optræder på Lokalebasen.dks nye online sektion for mødelokaler.

 

Topmoderne mødelokaler i Københavns Centrum 

Virksomheder - store som små - har nu mulighed for at rykke sine møder ind i topmoderne kontorrum beliggende i et kontorhotel i Havnegade, København K. I professionelle rammer vil virksomheder her kunne aholde sine møder samt pitche sine idéer for potentielle forretningspartnere.

Mødefaciliteterne vil være mulige at leje for en dag såvel som blot for en time, og det er tilmed muligt at bestille forplejning til mødet, så I ikke mangler noget. Læs mere: Havnegade 39, 1058 København K.

 

Mødelokale

 

 

Atmosfærefyldte mødelokaler i Aarhus C.

Mangler I inspiration, og ønsker I at rykke innovationsprocessen ud af de faste rammer? Så kan I med fordel afholde møder, workshops, konference elller andet i nye, inspirerende omgivelser som fx i dette spændende kontorhotel LYNfabrikken, der er beliggende centralt i Aarhus C. 

Kontorhotellet har indrettet to kreative, utraditionelle møderlokaler ved navn LYNxx, der har til mening at inspirere, og som eksterne virksomheder, private personer m.v. kan leje på time- eller dagsbasis. Har man brug for en lille pause under mødet, så kan lægge kontorhotellets kaffe eller tagterasse et visit.
Læs mere: Vestergade 49 B, 8000 Aarhus C.  

 

Mødelokale

 

 

 

Eksklusive møderlokaler i 2900 happiness

Søger man et ledigt mødelokale i Hellerup, så er de ekstravagante mødefaciliteter i kontorhotellet Ordnung+ værd at bemærke.

Det nyåbnede, eftertragtede kontorhotel rummer i alt 11 arkitektdesignede mødelokaler med smuk udsigt ud over Hellerup, Kvium-kunst på væggene, kontormøblementer i high end designs som Eames og Herman Miller og tidens nyeste AV-teknologi. Læs mere: Strandvejen 125, 2900 Hellerup.

 

Mødelokale Hellerup

 

 


Spændende mødelokaler ved søerne

Ser du dig om efter ledige mødelokaler på Vesterbro, så har du nu mulighed for at leje smukke, professionelle møderum blot få minutters gang fra Hovedbanegården. 

Mødelokalerne er beliggende i et spændende kontorhotel på Gammel Kongevej og med smuk udsigt ud over søerne, godt lysindfald og med transport lige til døren. Læs mere: Gammel Kongevej 1, 1610 København V.

  

Mødelokale København

 

 

 

Innovative mødelokaler i Lystrup

I Lystrup nord for Aarhus er det nu muligt at leje sig ind i et spændende kontorfælleskabs i alt otte møde- og konferencelokaler med plads til op til 200 personer, der er ideel til mange formål. Få maksimalt ud af dit møde, konference eller workshop ved at rykke ind i et dynamisk og innovativt miljø, hvor over 100 virksomheder allerede har arbejdsbase. Læs mere: Skæringvej 88, 8520 Lystrup.

  

Mødelokale

 Luksuriøse mødelokaler på prominent adresse

Mere centralt bliver det ikke... På Rådhuspladsen kan du leje luksuriøse mødelokaler til afholdelse af spændende workshops, vigtige møder eller andet.  Læs mere:Rådhuspladsen 16, 1550 København V.

 

Mødelokale København

 

 

Find ledige mødelokaler i på Lokalebasen.dk:
Mødelokaler til leje på Lokalebasen.dk


Læs også: 
Top 5: Danmarks hyggeligste butikslejemål
Top 8 vildeste kontorudsigter i Storkøbenhavn  

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.