arrow_upward

6 spændende mødelokaler der kan give dig frisk inspiration og nye idéer

24
jul
2017
Anne-Kathrine Utzon
Danskerne holder møder som aldrig før, og overalt åbner nye spændende mødefaciliteter. Lokalebasen.dk har taget et udsnit af de seks mest interessante mødelokaler i Danmark.
24
jul
2017
Anne-Kathrine Utzon

 

Byline AK
I omegnen af 30.000 eksterne mødes afholdes hver måned i det danske erhvervsliv - og tallet er støt stigende. 

Det oplyser den danske turistorganisation Visit Danmark, og vi ser tilmed spændende mødelokaler med trendy interiør, smukke udsigter og centrale placinger skyde op overalt i landets kontorhuse.

NINEtoFIVE har nøje udvalgt de 6 mest spændende mødefaciliteter, der pt. optræder på Lokalebasen.dks nye online sektion for mødelokaler.

 

Topmoderne mødelokaler i Københavns Centrum 

Virksomheder - store som små - har nu mulighed for at rykke sine møder ind i topmoderne kontorrum beliggende i et kontorhotel i Havnegade, København K. I professionelle rammer vil virksomheder her kunne aholde sine møder samt pitche sine idéer for potentielle forretningspartnere.

Mødefaciliteterne vil være mulige at leje for en dag såvel som blot for en time, og det er tilmed muligt at bestille forplejning til mødet, så I ikke mangler noget. Læs mere: Havnegade 39, 1058 København K.

 

Mødelokale

 

 

Atmosfærefyldte mødelokaler i Aarhus C.

Mangler I inspiration, og ønsker I at rykke innovationsprocessen ud af de faste rammer? Så kan I med fordel afholde møder, workshops, konference elller andet i nye, inspirerende omgivelser som fx i dette spændende kontorhotel LYNfabrikken, der er beliggende centralt i Aarhus C. 

Kontorhotellet har indrettet to kreative, utraditionelle møderlokaler ved navn LYNxx, der har til mening at inspirere, og som eksterne virksomheder, private personer m.v. kan leje på time- eller dagsbasis. Har man brug for en lille pause under mødet, så kan lægge kontorhotellets kaffe eller tagterasse et visit.
Læs mere: Vestergade 49 B, 8000 Aarhus C.  

 

Mødelokale

 

 

 

Eksklusive møderlokaler i 2900 happiness

Søger man et ledigt mødelokale i Hellerup, så er de ekstravagante mødefaciliteter i kontorhotellet Ordnung+ værd at bemærke.

Det nyåbnede, eftertragtede kontorhotel rummer i alt 11 arkitektdesignede mødelokaler med smuk udsigt ud over Hellerup, Kvium-kunst på væggene, kontormøblementer i high end designs som Eames og Herman Miller og tidens nyeste AV-teknologi. Læs mere: Strandvejen 125, 2900 Hellerup.

 

Mødelokale Hellerup

 

 


Spændende mødelokaler ved søerne

Ser du dig om efter ledige mødelokaler på Vesterbro, så har du nu mulighed for at leje smukke, professionelle møderum blot få minutters gang fra Hovedbanegården. 

Mødelokalerne er beliggende i et spændende kontorhotel på Gammel Kongevej og med smuk udsigt ud over søerne, godt lysindfald og med transport lige til døren. Læs mere: Gammel Kongevej 1, 1610 København V.

  

Mødelokale København

 

 

 

Innovative mødelokaler i Lystrup

I Lystrup nord for Aarhus er det nu muligt at leje sig ind i et spændende kontorfælleskabs i alt otte møde- og konferencelokaler med plads til op til 200 personer, der er ideel til mange formål. Få maksimalt ud af dit møde, konference eller workshop ved at rykke ind i et dynamisk og innovativt miljø, hvor over 100 virksomheder allerede har arbejdsbase. Læs mere: Skæringvej 88, 8520 Lystrup.

  

Mødelokale

 Luksuriøse mødelokaler på prominent adresse

Mere centralt bliver det ikke... På Rådhuspladsen kan du leje luksuriøse mødelokaler til afholdelse af spændende workshops, vigtige møder eller andet.  Læs mere:Rådhuspladsen 16, 1550 København V.

 

Mødelokale København

 

 

Find ledige mødelokaler i på Lokalebasen.dk:
Mødelokaler til leje på Lokalebasen.dk


Læs også: 
Top 5: Danmarks hyggeligste butikslejemål
Top 8 vildeste kontorudsigter i Storkøbenhavn  

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo