arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ninetofive maj 2017

Læs Magasinet NINEtoFIVE maj 2017

11
maj
2017
Steen Uno
Lokalebasen.dks gratis månedlige online-magasin NINEtoFIVE er klar med sin ny maj-udgave: Læs blandt andet om Hellerups nye lækre kontorhus Ordnung+: Topdesignet coworking med pragt, prestige og prominent lokation.
11
maj
2017
Steen Uno

 


Alt er i bogstavelig forstand i absolut skønneste orden i Hellerups nye ´stylish´ kontorhotel og coworking spaces, der på alle leder og kanter behager og betager både øje og sjæl.

Med udsøgt Kvium-kunst på væggene, Eames og Herman Miller kontormøbler på etagerne og en gennemført samt forførende high-end atmosfære er faktorernes og detaljernes orden alt andet end ligegyldig i den ekspanderende danske kontor-hotelkæde Ordnungs seneste, eksklusive Hellerup-eksponering.

"Vores ny coworking space i Hellerup er det første med bemandet reception og service. Det er holdt i et stramt koncept af stilren ekstravagance, som vi derfor har opgraderet med et eksklusivt plus," siger Ordnungs grundlægger og direktør Anders Andersen, til Magasinet NINEtoFIVE´s ny maj-udgave.

I artiklen Alles in Ordnung i Hellerup - topdesignet coworking med pragt og prestige præsenterer vi Hellerups nye iøjnefaldende coworking-tilbud beliggende over for Tuborgs gamle historiske hovedsæde, med Øresunds-kig og på entréen til det attraktive postnummer 2900 - landets dyreste.


White noise

Støjproblematikken i storrumskontorer er en never ending daglig story på tusindvis af også danske kontorarbejdspladser.

Hos Topdanmark i Ballerup, der har etableret sig i et af Nordens største åbne kontorlandskaber på hele 11.000 m², har man løst en del af problemerne ved bl.a. at installere white noise i storrumskontoret.

"White noise kaldes også´colored noise´, og paradoksalt, som det nok lyder, benytter man støj til at regulere støjniveauet. Vi har således over 500 højttalere installeret i loftet, og de udsender en summen og mudrer lydbilledet," siger Martin Arildslund, udlejningschef hos Topdanmark.  

Læs hele artiklen Sådan genvinder du din koncentration i det åbne kontorlandskab.


 

 

Læs også artiklerne:

Apple Park er landet - kontorhuset fra det ydre rum
Her er mit kontor: Casper Christenden uden klovnhat
Her er din butiks digitale branding-værktøj
Hip hub med energi og gnist i Silicon Ballerup 
Her kan du finde dine nye coworking- & mødelokaler

 

 
Magasinet NINEtoFIVE maj 2017 distribueres elektronisk til flere end 55.000

af Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder og samarbejdspartnere, herunder
danske ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 
Se Lokalebasen.dks tidligere NINEtoFIVE magasiner


April 2017
   
         Marts 2017
 
    
         Februar 2017
 
   
                        Januar 2017
  
   

November 2016
   
    September 2016
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 

Oktober 2015 
   
     September 2015
   
     August 2015
   
    Juni-juli 2015
   
    Maj 2015
   
    Marts 2015

Oktober 2013
 
  Juni 2013
 
  Marts 2013
 
  December 2012
     
    September 2012
 
Juni 2012
 
  Lokaleguiden mar 12
 
 Lokaleguiden nov 11

                 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.