finsen-cover.jpg

Finsen Ejendomme

Finsen Ejendomme er en familieejet virksomhed, der primært beskæftiger sig med sine to kontorejendomme i Toldbodgade i hjertet af København. Med ca. 6.000 m2. viser Finsen Ejendomme sine flotte og istandsatte ejendomme frem på en af Københavns bedste beliggenheder. Virksomheden har siden sin grundlæggelse i 1920 altid sørget for, at kun de bedste og dygtigste håndværkere gennem årene har renoveret ejendommene.

Hos Finsen Ejendomme vil man altid opleve en 100 procent personlig service, da det er virksomhedens ejer, der står for al kontakt til lejere lige fra fremvisninger, vedligeholdelse og diverse renoveringer og reparationer i ejendommene i samarbejde med sit dygtige håndværkerteam. Hos Finsen Ejendomme gør man alt for at opfylde lejerens ønske om indretning og tilpasning af lejemålene. Om der ønskes et stort åbent kontor eller små cellekontorer. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan drømmekontoret skal se ud.

Der er kun to ting, man med garanti ikke slipper for som lejer hos Finsen Ejendomme, og det er kontorer med atmosfære samt en fantastisk beliggenhed.

Se Finsen Ejendommes ledige lejemål
Finsen-Ejendomme.svg

Kontakt Finsen Ejendomme
Ole Finsen
Ejer og direktør
+45 33 11 61 82
ole@finsen.dk
www.finsen.dk

Liste over lejemål
Se lejemål

(4.4 ud af 5 / 10 stemmer)
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo