Søg erhvervslokale i hele Danmark

Show splash atp ejendomme

ATP Ejendomme A/S

ATP Ejendomme A/S er stiftet i 1995 og er et 100 % ejet datterselskab af ATP. Vi er etableret for at placere ATP’s midler i fast ejendom og vores investeringer tager derfor udgangspunkt i samme værdisæt som ATP’s øvrige investeringer. Dermed er vi med til at sikre økonomisk tryghed for alle danskere.

Vores portefølje består primært af kontorejendomme og detailejendomme i form af butikscentre og væsentlige strøgejendomme. Vi ejer 76 ejendomme svarende til ca. 940.000 kvm. Markedsværdien for direkte investeringer i ejendomme var ultimo 2013 på 16,5 mia. kr.

God kundeservice er omdrejningspunktet i vores daglige arbejde, for vi er ikke blot en finansiel stærk samarbejdspartner. Hos os får din virksomhed også et sikkert sted at drive forretning.

Du får rådgivning og service via vores unikke koncept: 360 graders god kundeservice, hvor følgende ord er sigende for engagementet: Handlekraft – Ansvarlighed – Rettidighed – Troværdighed – Imødekommenhed – Dialog.

Vi er specialiserede i at forme optimale kontorløsninger til stort set alle typer virksomheder. Med vores mange års erfaring fra over 70 ejendomme har vi både lysten og fleksibiliteten til at skabe det bedste fundament for netop din virksomheds performance.

Show wide atp

ATP Ejendomme A/S
Michael Nielsen
Direktør, FRICS
33 36 61 97
atpe@atp-ejendomme.dk
www.atp-ejendomme.dk

(0.0 ud af 5 / 0 stemmer)