muusfoto_DJI_0307.jpg

ATP Ejendomme A/S

ATP Ejendomme er – som datterselskab af ATP – sat i verden for at skabe afkast til danskerne. Vi har et vigtigt samfundsansvar. Vores forretning skal ikke alene give plus på danskernes pensionskonto, den skal også bidrage positivt til det samfund, vi er en del af.

Derfor vil vi være med til at sætte nye standarder for bæredygtighed og for det gode arbejdsmiljø. På den måde investerer vi ikke bare i ejendomme. Vi investerer i kommende generationer.

I ATP Ejendomme vender vi blikket mod den verden, vi lever i, og den udvikling, vi alle er en del af. Verden omkring os forandrer sig konstant og kræver, at vi hele tiden er nysgerrige og arbejder for at finde løsninger, der er med til at løfte vores kunder ind i fremtiden.

Vi ejer, drifter og udvikler nogle af de smukkeste ejendomme i Danmark, men vi ved, at det kræver mere end blot mursten og beliggenhed at skabe rum til fremtidens virksomheder, ideer og liv. Derfor stiller vi vores kompetencer til rådighed for vores kunder i én sammenhængende løsning – de får den fulde pakke, mens vi tager det fulde ansvar.

Besøg vores hjemmeside www.atp-ejendomme.dk for yderligere information.

Se ATP Ejendommes ledige lejemål
ATP_Ejendomme.svg

ATP Ejendomme A/S
Martin Vang Hansen
Direktør
33 36 61 61
atpe@atp-ejendomme.dk
www.atp-ejendomme.dk

Liste over Lejemål
Se lejemål

(4.5 ud af 5 / 8 stemmer)
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo