arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find attraktive udlejningsejendomme i Århus

Søg gratis blandt 504 udlejningsejendomme til salg i hele Danmark

Vælg kategori
Brugerejendomdone
Investeringdone
Tvangsauktiondone
Vælg type
Boligdone
Kontordone
Lager / produktiondone
Butikdone
Grunddone
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find udlejningsejendomme til salg i Århus

Er du på udkig efter attraktive udlejningsejendomme i Århus? Her på Lokalebasen.dk får du de optimale redskaber til din søgning. Vi er eksperter inden for udlejningsejendomme i Århus samt i resten af Danmark og har fingeren på pulsen, hvad angår udviklingen på markedet. Det store og varierede udvalg og de unikke søgeredskaber på Lokalebasen.dk gør, at du nemt finder frem til udlejningsejendomme i Århus, der er relevante for netop dig. Lokalebasen.dk gør din søgning hurtig og effektiv – og så er det naturligvis gratis!

Få besked ved nye udlejningsejendomme

Opret en søgeagent og modtag emails så snart der kommer nye udlejningsejendomme til salg.

Nye erhvervsejendomme

Direkte adgang til markedet for udlejningsejendomme i Århus

Hvis du leder efter relevante udlejningsejendomme til salg i Århus, vil du på Lokalebasen.dk med sikkerhed finde relevante emner – uanset hvilket formål ejendommen skal udlejes til. Via portalen har du adgang til alle typer udlejningsejendomme i Århus, herunder udlejningsejendomme til beboelse samt til erhvervsformål som for eksempel kontor, lager, detail, logistik med mere. Du finder udlejningsejendomme i alle størrelser og prisklasser samt både nye moderne og ældre bygninger.


Er du selv sælger af en eller eventuelt flere udlejningsejendomme i Århus og ønsker du at sætte denne eller disse til salg på Lokalebasen.dk? I så fald skal du blot oprette dig som sælger på siden. Vi sørger for markedsføringen af din udlejningsejendom og sikrer en særdeles stor eksponering. Lokalebasen.dk har en kontaktflade på ikke mindre end omkring 70.000 potentielle købere hver måned.


Vi er Danmarks førende portal inden for feltet og formidler udlejningsejendomme i Århus fra alle repræsentanter fra ejendomsbranchen. Her finder du emner fra såvel den mindre virksomhed samt fra kendte ejendomsmæglerkæder. Dermed tilbyder Lokalebasen.dk et yderst varieret udvalg af udlejningsejendomme, der matcher alle behov. På Lokalebasen.dk er du altid sikker på et dugfriskt overblik over udlejningsejendomme til salg i Århus. Sker der ændringer i oplysningerne vedrørende en udlejningsejendom, eller er den blevet solgt, uploader vi nemlig straks denne information til siden. Dermed finder du altid aktuelle og opdaterede emner på Lokalebasen.dk. Vi ser frem til at guide dig effektivt frem til relevante udlejningsejendomme i Århus, der indfrier netop dine ønsker. Start din søgning og få et overblik over dine muligheder!

Nyheder

Se alle nyheder

Stor interesse for udlejningsejendomme i Århus

Find udlejningsejendomme i Århus


Mange tyr i disse år til udlejningsejendomme, når de skal investere. Især er flere og flere interesserede i udlejningsejendomme i Århus og landets øvrige større byer.

Læs mere

Den demografiske udvikling tvinger priserne opad

Priserne på boligmarkedet er generelt set steget de sidste årtier over hele landet, med enkelte variationer, men i særlig høj grad i de store byer som for eksempel Aarhus. Udlejningsejendomme har altid været eftertragtede, men den beskrevne udvikling har gjort, at udlejningsejendomme er blevet en endnu mere populær investering. Der udvises eksempelvis stor interesse for udlejningsejendomme i Århus. Udviklingen omkring de større danske byer hænger blandt andet sammen med den demografiske udvikling. I stigende grad sker der en tilflytning til de store byer fra det øvrige Danmark, og det medfører en øget efterspørgsel på ejendomme i disse områder. Den stigende efterspørgsel gør det endnu mere attraktivt at investere i udlejningsejendomme i Århus og de øvrige store byer.

Udviklingen fortsætter i Aarhus

Den positive udvikling i indbyggertal forventes at fortsætte i mange år frem, hvilket gør udlejningsejendomme i Aarhus yderligere attraktive. Ifølge Aarhus Kommunes fremskrivninger vil befolkningen i byen stige med 11,2% frem til 2022. Det betyder, at indbyggertallet i Aarhus vil nå ca. 350.000. Og kommunen arbejder for at forhøje dette tal yderligere til 375.000. Med disse langsigtede prognoser, der spår om en forsat positiv udvikling, er det intet under, at udlejningsejendomme i Aarhus er populære.

Når du søger efter udlejningsejendomme i Århus

Når du skal til at kaste dig ud på markedet for udlejningsejendomme til salg i Århus, er det essentielt at forberede dig godt og grundigt. Der er nemlig mange love og lignende at tage i betragtning og mange potentielle faldgruber. Derfor er forberedelse et absolut nøgleelement, når du skal indlede din søgning efter udlejningsejendomme i Århus. Et af de aspekter, der er værd at overveje er, hvilken type lejere du ønsker at henvende dig til. Ved at have dette afklaret kan du bevidst udvælge dig udlejningsejendomme i Århus, der passer og appellerer til netop de lejere, du er interesseret i. Herudover er der naturligvis en hel del juridiske og økonomiske aspekter ved det at købe en udlejningsejendom, der også skal tages hånd om. Det kan anbefales at søge professionel vejledning inden for de forskellige områder.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage