arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Åbyhøj. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Aabyhøj giver dig en attraktiv placering og alt i erhvervslokaler

Er du på udkig efter erhvervslokaler, der både er beliggende tæt på by og på motorvej? Så er Aabyhøj det helt rette match til dig og din virksomhed. Byen tilbyder et væld af forskellige erhvervslokaler – både lager, kontor og butik. Og du har også mulighed for at vælge mellem nybyggede og ældre lokaler. Byen tilbyder dig lige præcis det, du har brug for!

Aabyhøj er placeret vest for Aarhus og har med sine mange alsidige erhvervslokaler, parcelhuskvarterer og indkøbsmuligheder tiltrukket et væld af både private og virksomheder over den sidste årrække. Og så har byen særligt én attraktiv ting at byde på: en placering med lige langt til Aarhus centrum og motorvej. Det er altså en ideel placering, hvis du ofte har kunder på besøg, der både kommer langvejs fra og fra storbyen. Og så har byen fantastisk beliggenhed, hvis du ofte skal fragte varer rundt i landet.

Byen huser massevis af attraktive erhvervslokaler

Hvad end du er på udkig efter store lagerlokaler eller nybyggede kontorer, har Aabyhøj lige præcis det erhvervslejemål, som du står og mangler. Det Nye Brokvarter er netop blevet anlagt i byen og indeholder både private boliger og erhvervslokaler, der skaber en god og livlig atmosfære i området. I byens udkant findes et væld af forskellige type lager- og kontorlokaler – både store såvel som små.

Derudover er Aarhus Kommune på mange områder en fordelagtig kommune at drive virksomhed i, da dialog med virksomheder står højt på prioriteringslisten. Det betyder, at byen lige nu oplever stor vækst i nyopstartede virksomheder, som i høj grad er med til at sætte byen på verdenskortet. Derfor kan du gøre klogt i at finde dine nye erhvervslokaler i netop Aabyhøj.

Infrastruktur i topklasse

Aabyhøj har en fantastisk placering i forholdt til Aarhus og motorvejen. Byen er beliggende mellem to af Aarhus’ mest centrale gader, der skaber forbindelse mellem byen sydlige og nordlige del. Derfor er Aabyhøj altid nem at komme til i bil, hvis man kommer fra andre dele af storbyen. Derudover er der gode busforbindelser, der flere gange i timen kører forbi alle dele af Aabyhøj og skaber dermed også forbindelse til Aarhus og alle andre yderområder beliggende på Aabyhøj. Der er altså ikke én finger at sætte på infrastrukturen, som kun bliver bedre i årene fremover.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage