arrow_upward

Åbyhøj

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Åbyhøj. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Aabyhøj giver dig en attraktiv placering og alt i erhvervslokaler

Er du på udkig efter erhvervslokaler, der både er beliggende tæt på by og på motorvej? Så er Aabyhøj det helt rette match til dig og din virksomhed. Byen tilbyder et væld af forskellige erhvervslokaler – både lager, kontor og butik. Og du har også mulighed for at vælge mellem nybyggede og ældre lokaler. Byen tilbyder dig lige præcis det, du har brug for!

Aabyhøj er placeret vest for Aarhus og har med sine mange alsidige erhvervslokaler, parcelhuskvarterer og indkøbsmuligheder tiltrukket et væld af både private og virksomheder over den sidste årrække. Og så har byen særligt én attraktiv ting at byde på: en placering med lige langt til Aarhus centrum og motorvej. Det er altså en ideel placering, hvis du ofte har kunder på besøg, der både kommer langvejs fra og fra storbyen. Og så har byen fantastisk beliggenhed, hvis du ofte skal fragte varer rundt i landet.

Byen huser massevis af attraktive erhvervslokaler

Hvad end du er på udkig efter store lagerlokaler eller nybyggede kontorer, har Aabyhøj lige præcis det erhvervslejemål, som du står og mangler. Det Nye Brokvarter er netop blevet anlagt i byen og indeholder både private boliger og erhvervslokaler, der skaber en god og livlig atmosfære i området. I byens udkant findes et væld af forskellige type lager- og kontorlokaler – både store såvel som små.

Derudover er Aarhus Kommune på mange områder en fordelagtig kommune at drive virksomhed i, da dialog med virksomheder står højt på prioriteringslisten. Det betyder, at byen lige nu oplever stor vækst i nyopstartede virksomheder, som i høj grad er med til at sætte byen på verdenskortet. Derfor kan du gøre klogt i at finde dine nye erhvervslokaler i netop Aabyhøj.

Infrastruktur i topklasse

Aabyhøj har en fantastisk placering i forholdt til Aarhus og motorvejen. Byen er beliggende mellem to af Aarhus’ mest centrale gader, der skaber forbindelse mellem byen sydlige og nordlige del. Derfor er Aabyhøj altid nem at komme til i bil, hvis man kommer fra andre dele af storbyen. Derudover er der gode busforbindelser, der flere gange i timen kører forbi alle dele af Aabyhøj og skaber dermed også forbindelse til Aarhus og alle andre yderområder beliggende på Aabyhøj. Der er altså ikke én finger at sætte på infrastrukturen, som kun bliver bedre i årene fremover.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal