arrow_upward

34 kontorlokaler: Fredericia

I sin kommuneplan 2013-2025 sigter Fredericia ambitiøst efter endnu større synlighed for iværksættere og virksomheder med planer om at slå sig ned vest for Storebælt. Qua sin centrale beliggenhed har byens erhvervsliv allerede i dag...Læs mere

Opret en søgeagent

Verden er lige rundt hjørnet i Fredericia. Det er her, motorvejene nord-syd og øst-vest krydser, jernbanesporerne mødes, og på Fredericia Havn lastes året rundt Danmarks største godsmængde. Her et Bykort over Fredericia. Driver du din virksomhed fra kontorer i DanmarkC bliver du en del af væksten i trekantsområdet (Kolding, Vejle, Fredericia), og den centrale placering vil desuden være gunstig i forhold til rekruttering af medarbejdere. Med kontorer beliggende i Fredericia, kommer personale og kunder nemt til og fra byen, der ligger meget tæt på motorvejsnettet og som blandt giver adgang til den jyske lufthavn Billund Airport. Den offentlige trafik er også rigtig udmærket.

De kontorlokaler, hvorfra du driver din virksomhed har stor betydning for din kommende virksomheds profil, og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer i Fredericia, da virksomhedens omgivelser kan styrke profilen. Dine kontorer er en del af gesjæftens ansigt udadtil og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image, hvorfor det er værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Det handler i virkeligheden om, at der skal være overensstemmelse mellem dit brand og kontorlokalernes placering, størrelse og interiør. Kontorernes placering og beskaffenhed har også betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne bør desuden være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende, og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Se ledige kontorlejemål i Fredericia på Lokalebasen.

Med kontorer centralt placeret i Fredericia har du gode parkeringsmuligheder tæt på, og ofte vil der til erhvervslejemål (kontorlokaler) være tilknyttede parkeringspladser. På Fredericia Parkering (kort 1) kan du se et kort over byens parkeringspladser, hvor i Fredericia det er muligt at parkere, og hvilke begrænsninger der er de enkelte steder. Kortet indeholder også oplysninger om takster og tider, beboerparkering samt månedskort. På kortet er betalingspladserne markeret med blåt og rødt, og du kan klikke på en af pladserne for at bestille et månedskort. Et månedskort gælder på alle betalingspladser, og der kan købes for en eller flere hele måneder med valgfri startdato. Et månedskort giver ikke garanti for en ledig plads. I både blå og rød zone koster et månedskort 500 kroner per måned. Der er ikke moms på parkering.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage