arrow_upward

Fredericia

I sin kommuneplan 2013-2025 sigter Fredericia ambitiøst efter endnu større synlighed for iværksættere og virksomheder med planer om at slå sig ned vest for Storebælt. Qua sin centrale beliggenhed har byens erhvervsliv allerede i dag...Læs mere

Opret en søgeagent

Verden er lige rundt hjørnet i Fredericia. Det er her, motorvejene nord-syd og øst-vest krydser, jernbanesporerne mødes, og på Fredericia Havn lastes året rundt Danmarks største godsmængde. Her et Bykort over Fredericia. Driver du din virksomhed fra kontorer i DanmarkC bliver du en del af væksten i trekantsområdet (Kolding, Vejle, Fredericia), og den centrale placering vil desuden være gunstig i forhold til rekruttering af medarbejdere. Med kontorer beliggende i Fredericia, kommer personale og kunder nemt til og fra byen, der ligger meget tæt på motorvejsnettet og som blandt giver adgang til den jyske lufthavn Billund Airport. Den offentlige trafik er også rigtig udmærket.

De kontorlokaler, hvorfra du driver din virksomhed har stor betydning for din kommende virksomheds profil, og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer i Fredericia, da virksomhedens omgivelser kan styrke profilen. Dine kontorer er en del af gesjæftens ansigt udadtil og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image, hvorfor det er værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Det handler i virkeligheden om, at der skal være overensstemmelse mellem dit brand og kontorlokalernes placering, størrelse og interiør. Kontorernes placering og beskaffenhed har også betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne bør desuden være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende, og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Se ledige kontorlejemål i Fredericia på Lokalebasen.

Med kontorer centralt placeret i Fredericia har du gode parkeringsmuligheder tæt på, og ofte vil der til erhvervslejemål (kontorlokaler) være tilknyttede parkeringspladser. På Fredericia Parkering (kort 1) kan du se et kort over byens parkeringspladser, hvor i Fredericia det er muligt at parkere, og hvilke begrænsninger der er de enkelte steder. Kortet indeholder også oplysninger om takster og tider, beboerparkering samt månedskort. På kortet er betalingspladserne markeret med blåt og rødt, og du kan klikke på en af pladserne for at bestille et månedskort. Et månedskort gælder på alle betalingspladser, og der kan købes for en eller flere hele måneder med valgfri startdato. Et månedskort giver ikke garanti for en ledig plads. I både blå og rød zone koster et månedskort 500 kroner per måned. Der er ikke moms på parkering.

Læs mere om Fredericia på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal