arrow_upward

15 kontorlokaler: Århus N

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Århus N. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Godt beliggende kontor – Aarhus N er en del af storbyen

Nord for Aarhus centrum ligger Aarhus N, som på denne måde er en del af Danmarks næststørste by. Aarhus N består af en række forskellige områder, som blandt andre Christiansbjerg, Skejby og Trøjborg. Området er utrolig attraktivt at have kontor i, da det ligger tæt på den pulserende storby, men samtidig er placeret et stykke væk fra centrum, så man har mulighed for at undgå den travle morgen- og eftermiddagstrafik. Desuden er der stadig masser af liv i Aarhus N, da de mange studerende, som blandt andet er bosat her, dagligt besøger de caféer, dagligvarebutikker mv., som ligger i området. I og med at Aarhus N er en del af en storby med et stærkt erhvervsliv, fungerer området som et rigtigt godt fundament for virksomheder.

En erhvervsorienteret by i Østjylland

Aarhus er en by med stort fokus på et voksende og stærkt erhvervsliv. Hvis man som virksomhed vælger at placere sit kontor i Aarhus N, er der dermed en lang række gode forudsætninger og muligheder. Disse muligheder er blandt andet gode chancer for dygtige samarbejds- og sparringspartnere, ekspansion, nye medarbejdere mv. Byen er ligeledes kendt for sine mange tilbud til iværksættere, som på denne måde får hjælp og rådgivning til at etablere sig og drive virksomhed i byen. De i forvejen etablerede og stabile virksomheder har naturligvis også mulighed for at få god og professionel vejledning.

En fordel ved at vælge Aarhus N frem for Aarhus C er desuden, at man har gode chancer for at få flere kvadratmeter og mere plads for pengene. Dette skyldes, at huslejen ofte er dyrere inde i centrum. Ved at leje kontor i Aarhus N er man dog stadig kun et stenkast fra midtbyen.

Byen med nogle af de bedste transportmuligheder

Aarhus er en af de byer i landet, der har de bedste transportmuligheder. Bydelen Aarhus N medvirker også til dette, da motorvej E45 har sin helt egen afkørsel hertil, så medarbejdere, leverandører og øvrige besøgende undgår at skulle ind igennem midtbyens tunge trafik. Hvis man er afhængig af offentlig transport, ligger Aarhus Banegård få kilometer fra Aarhus N, hvor der dagligt er mange ankomster og afgange til og fra byen. Tæt på banegården ligger rutebilstationen, som fragter folk både lokalt og rundt i resten af landet.

Aarhus N er det perfekte sted til den erhvervsdrivende, der ønsker at placere sit kontor i et område, som er utrolig tæt på storbyens centrum, men som samtidig tilbyder mere fordelagtige priser og mindre trafikbelastning.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage