arrow_upward

41 kontorlokaler: Vejle

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Vejle. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Vejle har attraktive kontorlokaler til erhvervsdrivende

Vejle er en by i Sydjylland, der med sin placering er en oplagt kandidat, hvis du søger efter kontorlokaler. Vejle by ligger ud til Vejle Havn, en erhvervshavn der rummer både handel, produktion og transportvirksomheder. Foruden havnen har man via området også direkte adgang til motorvejen, og Vejle er desuden et centralt stop på en jernbanestrækning, der giver adgang til andre store danske byer såsom København, Aarhus og Odense. De to sidstnævnte kan man fra Vejle komme til på blot en time. Dette betyder altså, at Vejle besidder en altafgørende infrastruktur, der vil komme dit kontorlandskab, kollegaer og kommende kunder til gode.

En by i vækst er perfekt til dit kontor

Er du på udkig efter tiltalende og velplacerede kontorlokaler? Vejle har den helt rigtige beliggenhed. Området omkring Vejle er attraktivt og i en hastig vækst, hvad gælder både befolkning og erhvervsliv. Denne vækst betyder, at byen er et indlysende sted at placere din virksomhed for at sikre en blomstrende fremtid for dit kontor. Vejle er med sin havn en tidligere mastodont inden for industrien, hvilket stadig kan ses i områdets stærke support af både industri og virksomheder. Vælger du Vejle som beliggenhed for dit kontor, er du altså sikret et kommunalt bagland, der historisk set har erfaring med at favne virksomheder – en erfaring der med stor sandsynlighed vil kunne hjælpe netop dig og varetage dine interesser som erhvervsdrivende.

Kultur og natur i forening

Foruden infrastruktur og erhvervsmæssig historik er der også andre grunde til at vælge Vejle. Kontorer i området er omgivet af umådeligt attraktiv natur omkring Vejle Fjord, hvilket er et stabilt grundlag for turisme særligt i sommerperioden. Vejle har desuden et rigt kulturelt liv med fokus på blandt andet musik, teater og sport, hvilket på lige vis tiltrækker mennesker til byen og gør området yderligere attraktivt for erhvervsdrivende i mange brancher.

Find kontorlokaler med både fjord og forbindelser

Leder du efter en attraktiv placering i Sydjylland til dit kontor? Vejle og det omkringliggende område er oplagt. Ikke alene er byen geografisk placeret med direkte adgang til både havn, jernbane og motorvej, hvilket er en indlysende fordel for en erhvervsdrivende, men også både historisk og kulturelt støttende i forhold til virksomheder og erhverv. Dette, sammen med udsigten til den naturskønne fjord, er grundlaget for, at Vejle er en stærk og supplerende medspiller til dit kommende kontor og din virksomhed.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage