arrow_upward

8 kontorlokaler: Middelfart

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Middelfart. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej et kontor i Middelfart

Middelfart er en by, der ligger på Fyn i Middelfart Kommune og hører til Region Syddanmark. I denne fynske by er der mange muligheder for erhvervsdrivende, der ønsker at leje et kontor et centralt sted i Danmark. 

Mulighederne er mange i Middelfart

Det kan være en jungle at finde frem til byer, hvor der er flere muligheder for at vælge lige præcis det kontor, der passer til virksomheden. I den fynske by Middelfart er der dog en rigtig stor diversitet i kontorlokaler, og der er derfor mange muligheder ved hånden, når der skal vælges et kontor. Der er mulighed for at leje kontor i ældre pakhusbygninger, hvor det ofte har et mere eksklusivt udseende end det typiske kontor. Der er også mulighed for at kunne leje et kontor i større bygninger, hvor der ofte vil være kontorfællesskaber. Denne type for kontor er fordelagtig, hvis det er et ønske at arbejde i bygninger med andre virksomheder, hvor der er god mulighed for at blive en del af et kreativt miljø. Middelfart er en rigtig god by for erhvervsdrivende, da infrastrukturen passer godt til at kunne komme til og fra arbejde, men også muligheden for at have ansatte, der tager turen udefra byen. Der er flere kontormuligheder, som er i gåafstand fra byens banegård. Det er også muligt at anskaffe kontor i Middelfarts industrikvarterer, hvis det er et ønske om at komme lidt væk fra centrum af byen. Her er der god mulighed for at anskaffe større kontorlokaler til den større virksomhed. I industrikvarterne har de udvalgte kontormuligheder oftest ganske fortræffelige parkeringsmuligheder, hvis virksomheden har mange billister.  

Grøn vækst

I Middelfart bliver der satset på grøn vækst, og det forventes at tiltrække nye virksomheder til byen, som har et ønske om at leve og bo grønt et centralt sted i Danmark. I Middelfart bliver der støttet op omkring de mange virksomheder, som tør bruge den grønne teknologi, der er med til at skabe vækst. Erhvervsdrivende, der benytter sig af denne form for teknologi, vil kunne skabe en masse overskud og udvikle nye markeder i Middelfart. Byen ønsker, at erhvervsdrivende kommer til Middelfart med en forventning om at hjælpe byen i dens udvikling. Der vil ikke blive løftet nogen pegefingre, men byen vil derimod hjælpe erhvervsdrivende med at bidrage til den grønne vækst. Middelfart er derfor en by, som ønsker at samarbejde med eksisterende og nye virksomheder.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage