arrow_upward

Odense C

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Odense C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontorby under Modernisering

Som Danmarks femtebedste erhvervsby (Dansk Byggeri 2013) markerer Odense sig i disse år på landkortet som en moderne storby med fremgang. Byens centrale bydele, havnen og stationsområdet står foran omfattende modernisering. Og det betyder også nye, opdaterede omgivelser til de mange kontorlokaler i Odense. Arbejdsgruppen Odense Business Task Force anbefaler, at Odense over de næste år styrker sin vækst, beskæftigelse og produktivitet med en markedsførings-indsats specielt rettet mod virksomheder inden for sundhed- og velfærdsteknologier, IT og robotteknologier. I Odense C byudvikles netop nu området omkring den stærkt trafikerede Thomas B. Thriges Gade til et nyt attraktivt byrum med boliger, kontor- og erhvervsejendomme, butikker, letbane og parkeringsanlæg.

Markedet for kontorlokaler i Odense

På Lokalebasen.dk kan du nemt og gratis søge blandt kontorlokaler til leje i Odense. Byen har mange registrerede kontorejendomme, og du har derfor gode muligheder for at finde kontor til leje i Odense. Byen er Danmarks tredje største by og er kendt for at være hele Fyns midtpunkt. Leder du efter et nyt kontor i byen er det bestemt relevant at undersøge muligheden for at få kontorlokaler i Odense. Her har du rig mulighed for at finde et kontor i et dynamisk bymiljø, hvad enten det drejer sig om store kontorlejemål eller mindre kontorlokaler. Er du selvstændig, og har du blot brug for en enkelt arbejdsplads, så kan du med fordel leje dig ind i et af byen mange kontorfællesskaber. I et kontorfællesskab kan du få en billig leje, dele en række faciliteter med andre lejere og sidde på kontor med andre, du kan sparre med.

På udkig efter kontorlokaler - Odense byder på spændende muligheder

I 2012-2022 vil der blive investeret omkring 32 milliarder kroner i Odense. Formålet er at skabe en attraktiv by, der skal tiltrække nye virksomheder, og dermed sikre flere arbejdspladser i fremtiden. Byudviklingen forventes vil skabe over 38.000 fuldtidsjob i selve byggeperioden og 10.000 varige job, når byggeriet er færdigt. Byggeprojekterne tæller for eksempel Odins Bro, Odense Letbane og Nyt Odense Universitetshospital. Der vil også blive bygget en række kontorejendomme i Odense, der vil udbyde moderne kontorlokaler til leje. Byen vil derfor være et attraktivt sted for virksomheder at have kontor i fremtiden.

Odense: en kontorby med spændende kontorlokaler

Som Danmarks femtebedste erhvervsby, ifølge Dansk Byggeri 2013, markerer byen sig i disse år som en moderne storby i vækst. Byens centrale bydele, havnen og stationsområdet står, som nævnt, foran omfattende modernisering. Og også i området omkring den stærkt trafikerede Thomas B. Thriges Gade er der erhvervsfokus. Området bliver i en nærmere fremtid et nyt attraktivt byrum med boliger, kontor- og erhvervsejendomme, butikker, letbane og parkeringsanlæg. Arbejdsgruppen Odense Business Task Force anbefaler desuden, at Odense over de næste år styrker sin vækst, beskæftigelse og produktivitet med en markedsførings-indsats specielt rettet mod virksomheder inden for sundhed- og velfærdsteknologier, IT og robotteknologier. Så til dig, der ønsker inspirerende, dynamiske omgivelser til din virksomhed og er på udkig efter nye kontorlokaler - Odense gennemgår i disse år en driftig udvikling og tilbyder et væld af spændende muligheder.

Læs mere om Odense C på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal