arrow_upward

79 kontorlokaler: Odense C

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Odense C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontorby under Modernisering

Som Danmarks femtebedste erhvervsby (Dansk Byggeri 2013) markerer Odense sig i disse år på landkortet som en moderne storby med fremgang. Byens centrale bydele, havnen og stationsområdet står foran omfattende modernisering. Og det betyder også nye, opdaterede omgivelser til de mange kontorlokaler i Odense. Arbejdsgruppen Odense Business Task Force anbefaler, at Odense over de næste år styrker sin vækst, beskæftigelse og produktivitet med en markedsførings-indsats specielt rettet mod virksomheder inden for sundhed- og velfærdsteknologier, IT og robotteknologier. I Odense C byudvikles netop nu området omkring den stærkt trafikerede Thomas B. Thriges Gade til et nyt attraktivt byrum med boliger, kontor- og erhvervsejendomme, butikker, letbane og parkeringsanlæg.

Markedet for kontorlokaler i Odense

På Lokalebasen.dk kan du nemt og gratis søge blandt kontorlokaler til leje i Odense. Byen har mange registrerede kontorejendomme, og du har derfor gode muligheder for at finde kontor til leje i Odense. Byen er Danmarks tredje største by og er kendt for at være hele Fyns midtpunkt. Leder du efter et nyt kontor i byen er det bestemt relevant at undersøge muligheden for at få kontorlokaler i Odense. Her har du rig mulighed for at finde et kontor i et dynamisk bymiljø, hvad enten det drejer sig om store kontorlejemål eller mindre kontorlokaler. Er du selvstændig, og har du blot brug for en enkelt arbejdsplads, så kan du med fordel leje dig ind i et af byen mange kontorfællesskaber. I et kontorfællesskab kan du få en billig leje, dele en række faciliteter med andre lejere og sidde på kontor med andre, du kan sparre med.

På udkig efter kontorlokaler - Odense byder på spændende muligheder

I 2012-2022 vil der blive investeret omkring 32 milliarder kroner i Odense. Formålet er at skabe en attraktiv by, der skal tiltrække nye virksomheder, og dermed sikre flere arbejdspladser i fremtiden. Byudviklingen forventes vil skabe over 38.000 fuldtidsjob i selve byggeperioden og 10.000 varige job, når byggeriet er færdigt. Byggeprojekterne tæller for eksempel Odins Bro, Odense Letbane og Nyt Odense Universitetshospital. Der vil også blive bygget en række kontorejendomme i Odense, der vil udbyde moderne kontorlokaler til leje. Byen vil derfor være et attraktivt sted for virksomheder at have kontor i fremtiden.

Odense: en kontorby med spændende kontorlokaler

Som Danmarks femtebedste erhvervsby, ifølge Dansk Byggeri 2013, markerer byen sig i disse år som en moderne storby i vækst. Byens centrale bydele, havnen og stationsområdet står, som nævnt, foran omfattende modernisering. Og også i området omkring den stærkt trafikerede Thomas B. Thriges Gade er der erhvervsfokus. Området bliver i en nærmere fremtid et nyt attraktivt byrum med boliger, kontor- og erhvervsejendomme, butikker, letbane og parkeringsanlæg. Arbejdsgruppen Odense Business Task Force anbefaler desuden, at Odense over de næste år styrker sin vækst, beskæftigelse og produktivitet med en markedsførings-indsats specielt rettet mod virksomheder inden for sundhed- og velfærdsteknologier, IT og robotteknologier. Så til dig, der ønsker inspirerende, dynamiske omgivelser til din virksomhed og er på udkig efter nye kontorlokaler - Odense gennemgår i disse år en driftig udvikling og tilbyder et væld af spændende muligheder.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage