arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hinnerup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Fantastiske erhvervslokaler i skøn location – Hinnerup ligger lige midt i hjertet af Danmark

Søger du erhvervslokaler til din virksomhed, er beliggenheden uden tvivl en utrolig vigtig faktor at tage højde for, og det er derfor en god idé at vælge en by med den helt ideelle location. Hinnerup er placeret lige midt i landet, hvorfor du herfra har rigtig gode forbindelser til andre større danske byer. Byen er en stationsby beliggende i Østjylland, og der byen har 7.681 indbyggere (2017). Herudover ligger Hinnerup i Favrskov Kommune, som hører til Region Midtjylland. Blot 12 kilometer nordvest fra Hinnerup ligger Aarhus, og det er således det oplagte sted til erhvervslokaler, såfremt man ønsker naturskønne omgivelser tæt på en storby. Der er ligeledes rigtig gode tog- og busforbindelser ind til Aarhus, og det er da netop også derfor, at en stor del af Hinnerups befolkning vælger at pendle dertil hver eneste dag enten for at gå i skole eller for at arbejde.

Gode forbindelser samt spændende specialforretninger

Når man leder efter erhvervslokaler, er det altså utroligt vigtigt at man vælger en by, hvor der er gode forbindelser med offentlig transport, da kunder på den måde lettere vil kunne besøge dit firma. Arrivas toglinje mellem Struer og Aarhus stopper på Hinnerup Station, mens DSB's linje stopper her hele fire gange dagligt. Herudover bliver stationen også til en omstigningsstation på den kommende letbane, der forventes færdig snarest.

Herudover byder byen på en helt masse spændende special- og dagligvareforretninger, hvorfor du nemt vil kunne få samtlige af dine behov opfyldt her. Ydermere har Hinnerup et bredt udvalg af forskellige pengeinstitutter og håndværkere, hvilket gør byen til en særdeles attraktiv location.  Hinnerup byder således på mange muligheder.

Naturskøn location – Hinnerup er en charmerende handelsby   

I Hinnerup finder du desuden en masse skov og andre naturskønne områder, og handelsbyen formår således at kombinere natur med erhverv. Derudover er der et rigt kultur- og foreningsliv i byen, der uden tvivl er med til at styrke det stærke sammenhold, der eksisterer blandt byens beboere.

Find attraktive erhvervslokaler i handelsbyen Hinnerup og få skabt de bedste og mest optimale betingelser for din virksomhed. Her vil du nemlig kunne komme hurtigt rundt til andre danske byer i Østjylland, samtidig med at du får skøn natur og et erhvervs- og kulturliv i vækst. Hinnerup er særligt et oplagt sted for virksomheder, hvor størstedelen af medarbejderne bor i Aarhus grundet de gode transportmuligheder.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage