arrow_upward

Grenaa

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Grenaa. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler i Grenaa – derfor har byen den ideelle placering ift. lokaler til leje  

Grenaa er en yderst charmerende havneby beliggende i Djursland i Østjylland. Byen er den største by i Djursland, og herudover er Grenaa den østligste by i hele Jylland. Grenaa ligger helt ideelt ift. erhvervslokaler til leje, i og med at byen fungerer som handelscenter for den østlige del af Djursland, da det er en gammel købstad. I dag er der dog tale om en moderne by i rivende udvikling, hvilket betyder, at omkringliggende byområder nu er en integreret del af Grenaa, hvorfor der efterhånden er tale om en ganske stor by.

Grenaa har den ideelle placering ift. erhvervslokaler, i og med at byen byder på mange attraktive kontorbygninger, som ligger tæt på andre større jyske byer, samtidig med at der ligger mange forskellige typer supermarkeder og specialforretninger i byen. Disse er primært lokaliseret omkring Torvet og de mange gågader i byen, hvor der er en masse spændende restauranter og butikker. Herudover befinder der sig også her flere gamle og hyggelige købmandsgårde samt værtshuse. Endelig skal det også nævnes, at der er mange charmerende bindingsværkshuse i Grenaa.
 

Velfungerende infrastruktur – du kommer nemt både til og fra byen  

Byen har generelt en meget velfungerende infrastruktur, i og med at flere store veje begynder deres strækning lige ved havnen i Grenaa. Herudover sørger city ringen i byen for at lede trafikken udenom centrum, og herudover er der indfaldsveje fra flere større jyske byer i området, hvilket gør det utroligt nemt for medarbejdere og kunder at komme både til og fra byen. Herudover kan man hurtigt komme fra Grenaa hele vejen til Odder med Letbanen, der er flere stationer i byen, og herudover skal det nævnes, at der går rigtig mange busser fra Grenaa. Byen har en endda havn, hvorfra der går afgange flere gange dagligt.


By med rigt kultur- og erhvervsliv

Grenaa har den perfekte beliggenhed ift. attraktive erhvervslokaler grundet den velfungerende infrastruktur samt de mange muligheder for offentlig transport, og herudover har byen et rigt kulturliv – det giver sig bl.a. til udtryk ved, at der hvert år afholdes mange forskellige begivenheder såsom koncerter. Herudover får du med erhvervslejemål i Grenaa både moderne storby og smukke naturomgivelser, i og med at byen er placeret tæt på andre større jyske byer, samtidig med at den er tæt på både skov og strand.
Grenaa er således den ideelle by at arbejde i grundet beliggenheden, men herudover er økonomien i Grenaa i høj grad præget af industri, hvilket giver din virksomhed en masse spændende muligheder. Ydermere byder Grenaa alle typer erhverv velkommen, hvilket betyder, at erhvervslivet i byen er præget af stor diversitet. Endelig skal det også nævnes, at Grenaa – især i sommerperioden – er præget af masser af turisme, hvilket yderligere er med til at bidrage til byens relevans for erhvervsliv.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal