arrow_upward

8 kontorlokaler: Nordhavn

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Nordhavn. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

På jagt efter kontorlokaler? Nordhavn har velplacerede lokaler i ideelt område

Nordhavn i København er et oplagt område for virksomheder at have kontorlokaler. Nordhavn er et havneanlæg i den nordlige del af Danmarks hovedstad, der kyster ud til Øresund. Området er et ideelt værested for erhvervsdrivende, idet det i forvejen huser både erhverv og produktion såsom lagerbygninger, fabrikshaller og kontorlokaler. Nordhavn er ligeledes hovedansvarlig for størstedelen af Københavns traditionelle havneaktiviteter såsom færgetransport, fiskeri- og containerindustri. Du vil altså ved at have dine kontorlokaler her være en del af et allerede etableret, men bredt spændende erhvervsmiljø.

En bydel under udvikling

Nordhavn hører under Københavns Kommune. En kommune, der ser stort potentiale for udvikling i netop dette område. Kommunen har således planer om gradvist at udvikle og udbygge området med en kombination af erhverv og bolig, der skal være med til at bringe flere arbejdspladser og mere liv til Nordhavn. Altså bliver der i høj grad fra et politisk standpunkt satset på udvikling og vækst på flere parametre for netop denne lokalisation. Dette kunne blive et klart plus for dig som virksomhedsdrivende, hvis du valgte Nordhavn som beliggenhed for dine kontorlokaler. Nordhavn har altså et stort potentiale og pladsen til at rumme enhver virksomhed – hvad end de er store eller små. Ydermere gør udviklingsplanerne det blot mere tænkeligt, at ønsker man med tiden at ekspandere sin virksomhed og får brug for større kontorlokaler som resultat, vil dette være muligt.

Oplagt placering i forhold til pulserende storby

Bydelen Nordhavn er som en del af København også en del af udviklingen af en af Nordens mest attraktive storbyer. Ved at vælge at anlægge dit kontor i Nordhavn får du altså alle fordelene ved København med i pakken. Dette inkluderer blandt andet adgang til en bred vifte af kultur, attraktioner, restauranter og et generelt livligt byliv. Dette bidrager til både turisme og generel vækst og omsætning i byen og gør det til et attraktivt sted at drive en virksomhed. Derudover er København en by med stort fokus på sine uddannelsesinstitutioner, der findes i både praktiske og akademiske grene. Dette er en fordel for dig som erhvervsdrivende i Nordhavn, da det betyder, at uanset hvilken branche du beskæftiger dig med, bliver der løbende uddannet kvalificeret arbejdskraft med kendskab til området. Du vil altså med kontorlokaler i Nordhavn være en del af et etableret erhvervsmiljø, en pulserende storby, et område under mærkbar udvikling og have adgang til god arbejdskraft.

star
star
star
star
star
2.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage