arrow_upward

31 kontorlokaler: Søborg

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Søborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Leder du efter et attraktivt kontor? Søborg er en del af Storkøbenhavn

Søborg er placeret i den sydlige del af Gladsaxe Kommune og er på denne måde en del af Storkøbenhavn. Byen er omgrænset af Utterslev Mose, Emdrup og Vangede samt tre andre bydele, der også ligger i Gladsaxe Kommune. Byen ligger 9,7 kilometer fra Københavns centrum, hvilket mange virksomheder betragter som en fordel, når man leder efter den rette placering til sit kontor. Søborg har mange fordele for både private og erhverv, hvilket anses som en god kvalitet for virksomheder, der har kontor netop her.

Masser af muligheder og storbyfornemmelser i Søborg

Søborg byder på en masse muligheder, der bestemt ikke begrænses af, at hovedstaden kun ligger et stenkast derfra. Afstanden til og fra hovedstaden gør dog, at priserne i Søborg er lavere og derfor mere fordelagtige for virksomheder, der leder efter kontor. På denne måde får man mere plads og langt flere kvadratmeter for pengene, samtidig med at man befinder sig tæt på den pulserende storby, hvor der er et voksende og altid vågent erhvervsliv. En god kvalitet at lede efter, når man søger kontor, er gode muligheder for medarbejdere, der har behov for at flytte hertil. Sådanne muligheder kan eksempelvis være mange forskellige uddannelsessteder, aktivitetsmuligheder og kulturelle begivenheder. Dette må i høj grad siges at være gældende for Søborg, hvor man i løbet af meget kort tid befinder sig midt inde i København, der har et hav af uddannelses- og aktivitetsmuligheder til enhver smag. Disse muligheder gør Søborg attraktiv for medarbejdernes øvrige familiemedlemmer, der ligeledes skal kunne fungere i byen, hvis en flytning er nødvendig eller ønsket.

Landets bedste transportmuligheder

Der er ingen tvivl om, at Søborg, som en del af Storkøbenhavn, har nogle af Danmarks bedste transportmuligheder. Hvis man er afhængig af offentlig transport, tilbyder Søborg daglige afgange med både S-tog, metro, tog og bus med masser af muligheder for at komme ind til hovedstaden. Der er naturligvis også en masse andre forbindelser til resten af landet. Hvis man derimod benytter sig af private køretøjer, er der ligeledes en masse muligheder for at komme hurtigt og nemt til og fra byen. Hvis man eksempelvis ønsker at komme til Københavns centrum fra Søborg eller omvendt, skal man blot følge Rute 16, hvorefter man ankommer efter 19 minutters kørsel.

Er du erhvervsdrivende og på udkig efter et kontor i et attraktivt område, er Søborg det ideelle valg med byens mange muligheder for transport, dens fordelagtige priser og dens summende storbyfornemmelser.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage