arrow_upward

13 kontorlokaler: Højbjerg

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Højbjerg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Hvorfor leje et kontor i Højbjerg? 

Højbjerg er en bydel i den sydlige del af Aarhus, og lokalområdet ligger cirka 5 kilometer væk fra Aarhus C. Højbjerg deler lokalsamfund med Holme og Skåde og er omgivet af både skov, strand, dyrehave og grønne arealer. 

Diversitet af bygninger

I Højbjerg kan du som erhvervsdrivende med fordel investere i de mange kontormuligheder, der er i byen. Højbjerg har utrolig mange muligheder for både store og små virksomheder til at kunne bosætte sig. Priserne på kontorlokaler er meget varierende, så du skal ikke være bekymret for, om du kan finde et kontor, der passer til din virksomheds økonomi. Byen byder på etagebebyggelse, så der er mulighed for at leje sig ind i en større bygning med flere etager, hvis du eventuelt ønsker at have forskellige afdelinger bosat i Højbjerg. Der er også erhvervsområder, hvor nuværende virksomheder allerede har valgt at leje sig ind i større bygninger eller mindre lokaler. Denne store diversitet i bygninger og muligheder er med til at gøre Højbjerg til en yderst attraktiv by for erhvervsdrivende, da næsten alle typer af virksomheder har mulighed for at kunne finde et fordelagtigt kontor, der kan blive basen for virksomheden. Højbjerg byder derudover på flere villakvarterer, så der er også gode muligheder for at bosætte sig i byen, mens der er flere lokale indkøbscentre i byen. 

Lokalsamfund med mange muligheder

Højbjerg er en del af lokalsamfundet Holme-Højbjerg-Skåde, hvor der er mange muligheder for at finde arbejdskraft. Dette er også en god mulighed for erhvervsdrivende, som lejer et kontor i Højbjerg, når der skal rekrutteres nye medarbejdere til virksomheden. Eftersom de tre byer ligger lige op ad hinanden, kan der med fordel ansættes arbejdskraft fra hele lokalsamfundet uden at skulle bekymre sig om afstanden til kontoret. Højbjergs velfungerende infrastruktur gør det ganske nemt for udefrakommende eller bosatte i området at komme rundt i byen. Der er mulighed for at kunne tage offentlig transport, som kan få befolkningen rundt. Der kører både busser og toge til Højbjerg, og den korte transporttid fra Aarhus C gør også Højbjerg attraktiv for erhvervsdrivende. Der er blot 5 kilometer fra Aarhus C til Højbjerg, så hvis der er arbejdskraft i centrum af Aarhus, kan de uden de store problemer benytte sig af offentlig transport til at komme hen til kontoret i Højbjerg. Er der mulighed for at benytte bil, er vejene velfungerende og en smart måde at komme til byen hurtigt. 

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage