arrow_upward

13 kontorlokaler: Silkeborg

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Silkeborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Find attraktive lokaler til kontor – Silkeborg har den ideelle placering

Midt i Jylland ligger byen Silkeborg, der må siges at have den rette placering, såfremt du leder efter attraktive lokaler, som du vil bruge til kontor. Byen byder nemlig på et spændende og rigt erhvervsliv, der giver mange muligheder, i og med at der ligger flere store danske virksomheder i byen med flere tusinde ansatte. Det særlige ved Silkeborg er desuden, at det er mange forskellige virksomheder, der ligger her, som udmærker sig inden for forskellige brancher, hvorfor erhvervslivet er præget af en stor mangfoldighed og diversitet, som udelukkende må siges at være positivt. Herudover er byen også særligt kendt for de mange bilforretninger, hvilket trækker utroligt mange mennesker til hver eneste dag.

Central placering af kontor – Silkeborg ligger i hjertet af Jylland 

Når man skal lede efter nye kontorer til sin virksomhed, er det blandt andet vigtigt, at man finder et sted med god infrastruktur. Det må helt bestemt siges at være tilfældet med Silkeborg, der er forbundet med både Herning og Aarhus via motorvej. Det er således utroligt nemt at komme både til og fra byen, hvilket vil være en kæmpe fordel for både kollegaer og potentielle kunder. Ydermere er Silkeborg et særligt attraktivt sted at placere et kontor, eftersom byen byder på et rigt kulturliv, som også er med til at tiltrække rigtig mange mennesker fra hele landet. Denne midtjyske by, der ligger placeret lige midt inde i Jylland, er således ideel til leje af kontor – Silkeborg har en god og velfungerende infrastruktur, som uden tvivl vil komme din virksomhed til gode.

Midtjysk by, der byder på et mangfoldigt erhvervsliv i vækst

Silkeborg er uden tvivl en by, der gør utroligt meget for at vedligeholde det sunde og rige erhvervsliv. Det betyder, at der konstant bliver arbejdet på at skabe de mest optimale rammer og de bedst mulige betingelser for samtlige virksomheder i byen. Det er netop dette, der gør, at byen er helt ideel for dig, der leder efter lokaler til leje til eksempelvis kontor – Silkeborg vil kunne inspirere dig, så du kan få mest muligt ud af din virksomhed. Herudover er der konstant fokus på vækst og udvikling i byen, og det betyder, at der blandt andet bliver arbejdet på at få skabt flere arbejdspladser for på den måde at få flere indbyggere til byen. Der er således tale om en særdeles initiativrig og handlekraftig by, som derfor er ideel, når det kommer til leje af lokaler til kontor.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage