arrow_upward

61 kontorlokaler: Viborg

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Viborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Gode muligheder for kontorlokaler – Viborg har plads til erhvervsdrivende

Mangler du et kontorlokale? Viborg har med sin beliggenhed i Midtjylland en stærk placering til din virksomhed, idet vi har med en by, der erhvervsmæssigt er i vækst, at gøre. Byens centrum er opbygget omkring detailhandlen, foruden charmerende gågader, historiske bygninger og et rigt restaurationsliv, der gør det til et attraktivt sted at placere et kontor. Viborg og opland er en attraktiv lokalisation, hvilket flere og flere større virksomheder får øjnene op for. Byen er altså mærkbart i vækst, hvilket gør det til en oplagt beliggenhed for dit kontor og din virksomhed. Ydermere har Viborg by politisk set haft historik for at støtte op om erhvervsdrivende, iværksætteri og generel udvikling. Hvis du altså går efter opbakning fra miljøet omkring dit kontor, vil Viborg utvivlsomt være en god støtte for din virksomhed og dens fremdrift.

Viborgs kontorlokaler sikrer central beliggenhed

Viborg har en central placering i Jylland, hvilket gør den tiltalende for virksomheder, der søger kontorlokaler. Dette er fordi, dens geografiske lokalisation muliggør, at man via vejnet og på blot en times kørsel kan komme til flere af de større jyske byer i alle retninger. Byer såsom Aarhus, Randers, Aalborg og Silkeborg. Har du således en medarbejderstab, der bor forskellige steder i Jylland, eller foretager du kundebesøg spredt ud i landet, kan et kontor i Viborg-området være et mærkbart aktiv for din virksomhed.

En by for kreative

Viborg og dets opland huser adskillige uddannelsesinstitutioner, der henvender sig til forskellige aldersgrupper. Dette er positivt, fordi det sørger for at give området et inklusivt og dynamisk præg. Disse uddannelsesinstitutioner har historisk set haft et stort fokus på udviklingen af både forretnings-og kreativt orienterede erhverv. Netop dette kan være et stort aktiv for din virksomhed, hvis du søger ny kreativ- eller forretningskendt arbejdskraft med indblik i området. Ydermere har Viborg som kommune stor fokus på erhvervsmæssigt at være konkurrencedygtig på lige fod med større danske byer, hvilket inkluderer en stor indsats i forhold til at gøre kommunen attraktiv for tilflyttere og udefrakommende kompetent arbejdskraft, fokus på vækst i byens virksomheder samt en forbedring af byens interne infrastruktur. Alle ting, der kan komme dig til gode, hvis du vælger kontorlokaler i netop Viborg. Dette vil sige, at Viborg og det omkringliggende opland både har charme, udøver støtte til virksomheder og iværksættere og satser på fremtiden både politisk og uddannelsesmæssigt, hvilket opsummerende betyder, at byen har et godt fundament for et kontorlokale.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage