arrow_upward

Horsens

Den seneste erhvervsstrategi fokuserer på iværksætteri, innovation, viden og øget kompetence, erhvervsturisme samt øget internationalisering. Læs mere

Opret en søgeagent

Med kontorer beliggende i Horsens befinder du dig lige midt i Jylland. De internationale lufthavne Billund Lufthavn og Aarhus Lufthavn kan nås på henholdsvis 45 og 75 minutter fra Horsens by. Derudover er der kun 2,5 time til Københavns Lufthavn, hvorfra man med Intercitytog og lyntog kan køre direkte til Horsens midtby. Den østjyske motorvej E45 gør det ligeledes nemt at komme til Horsens. Midttrafik står for den kollektive trafik i Region Midtjylland, og dermed Horsens. Du kan finde aktuelle køreplaner både til bybusserne i Horsens Kommune, og til de regionale ruter, ligesom det er muligt at få realtidsoplysninger om den kollektive bustrafik via en ny app ”Midttrafik live”, som du kan downloade til din smartphone. Find og planlæg dit Horsens-besøg på DSB, som varetager togdriften i kommunen. Som et tillæg til den kollektive trafik tilbyder Horsens Kommune desuden flexture som et supplement til den kollektive trafik.
Flextur er et dør til dør-tilbud til alle. Med Flextur bestiller du selv rejsen, og du vælger selv, hvornår du vil af sted. Der er ingen stoppesteder og køreplaner. Du bliver kørt i taxa, liftbus eller personvogn med særlig tilladelse, og du kører sammen med andre kunder ligesom i bus og tog. De mange nye virksomheder og logistikbranchens markante tilstedeværelse er det bedste vidnesbyrd om Horsens effektive infrastruktur. Motorvej E45, der forbinder Nord og Sydeuropa, er lige ved døren.

Med kontorer beliggende i Horsens er du tæt på fine natur- og kulturoplevelser, og du har gode indkøbsmuligheder og en effektiv kollektiv trafik. Forhold, der blandt andet har indflydelse på profileringen af din virksomhed. De kontorer, hvorfra din virksomhed drives er en anden afgørende faktor. Der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer i Horsens, da dine kontorer er foretagenets ansigt udadtil, og dermed også kan være med til at styrke virksomhedens image. Blandt andet derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Der skal være harmoni mellem dit brand og kontorernes beliggenhed, størrelse og interiør, ligesom kontorernes placering og beskaffenhed har betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne bør desuden være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Find ledige kontorer i Horsens på Lokalebasen.

Horsens oplever stærk vækst i disse år. Med en befolkningstilvækst på 1.000 nye borgere om året, ligger Horsens øverst på listen over bosætningskommuner, og byens indbyggertal på 87.736 (2016), hvoraf 56.536 bor i Horsens by, forventes i 2026 at nå cirka 97.000. Derfor oplever man også en boligtilvækst på 600-700 boliger om året, hvilket kan mærkes på grundsalget i kommunen og på en generel vækst i erhvervslivet. Omlægningen af de mange produktionsvirksomheder til robotstyret produktion har ført til etablering af helt nye virksomheder med højtspecialiserede arbejdspladser og et voksende antal medarbejdere med mellem- og længerevarende uddannelser. Det har betydet, at Horsens har fået et nyt image som byen med innovation og teknologi. Erhvervs- og befolkningsvæksten har ydermere øget behovet for nye byudviklingsrum og kommunen satset på at udvikle den gamle industrihavn i samarbejde med Horsens Erhvervshavn. Den store erhvervshavn rykker længere ud i fjorden og skaber dermed rum for nye attraktive byområder med et muligt etageareal på 500.000 kvadratmeter. Området er dobbelt så stort som Horsens midtby og vil have byggepotentiale for de kommende 40 år. Parallelt hermed har Horsens fået større pondus og format som uddannelsesby med det 75.000 kvadratmeter store Campusbyggeri. I forvejen ligger Danmarks største professionshøjskole i Horsens og et nyt sygehus er også på tegnebrættet. Regionsrådet godkendte i sommeren 2015 det 9.100 kvadratmeter store byggeri til 800 millioner. Horsens Kommune ønsker en by, der inviterer til mere sport, idræt og fysisk udfoldelse i spændende og aktiverende byrum.

Læs mere om Horsens på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal