arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

9to5 sommer 2017 reduced

Læs Magasinet NINEtoFIVE juni-juli 2017

28
jun
2017
Steen Uno
Lokalebasen.dks gratis digitale månedsmagasin NINEtoFIVE er ´på gaden´ med sin ny juni-juli udgave: Læs bl.a. om Østerbros gamle ikoniske chokoladefabrik, hvor et totalrenoveret Vibenshuset har udskiftet fordums neon- og chokoladefrøer med dynamisk networking og videndeling.
28
jun
2017
Steen Uno

 


Gennem et århundrede var Galle & Jessens gamle chokoladefabrik ved Vibenshus Runddel blandt Østerbros mest kendte og bygninger. Galle & Jessens legendariske neonfrøer gjorde i årtier fabriksskorstenen til Østerbros populære vartegn.

"I dag har ejendommens ejer Topdanmark moderniseret bygninger og lokaler til en spændende kombination af den gamle fabrik og nybyggeriet fra 2001.

På den måde er Vibenshuset blevet en enestående bygning, der summer af dynamik og arbejdsfællesskab og med gode muligheder for at netværke i dagligdagen," siger Lars Westall, associeret partner hos mæglerfirmaet Lintrup & Norgart, til Magasinet NINEtoFIVE´s ny juni-juli udgave.

I artiklen Networking og videndeling i den gamle chokoladefabrik giver vi et portræt af det renoverede flerbrugerhus ved Vibenshus Runddel - et dynamisk kontorfællesskab med netværk, synergi og videndeling for foreløbig 17 firmaer og 400 ansatte.


Himmelflugt

Det servicerede kontor eller kontorhotel lægger for tredje år i træk nye alen til sin stigende popularitet og markante himmelflugt, dokumenterer en splinterny undersøgelse.

MatchOffice Survey Report 2017 bygger på statistiske rapporteringer fra 742 kontorhoteller i 42 lande og viser, at 70 procent af analysens respondenter nærer positive forventninger til udviklingen i resten af 2017 - en stigning på 13,72 procent i forhold til 2016..

Ikke mindst tidens trendy coworking medvirker til, at kontorhotellet fastholder sin forrygende fremgang worldwide og løfter sine udlejningsprocenter til nye skyhøjder.

"Ejendomsbranchen er i disse år i færd med at manøvrere et gigantisk sporskifte. Jeg tror, at coworking-trend´en kun er en forløber for det, der venter os i årene frem," siger Jakob Dalhoff, CEO hos MatchOffice.

Læs hele artiklen Ny analyse: Coworking-trends løfter kontorhotellets popularitet til nye højder.


 

 

Læs også artiklerne:

6 spændende mødelokaler der kan give dig frisk inspiration og nye idéer
Influencer marketing eksploderer med kändisser som PR-medier og medspillere
Alles in Ordnung i Hellerup - topdesignet coworking med pragt og prestige
Sådan genvinder du din koncentration i det åbne kontorlandskab

 

 
Magasinet NINEtoFIVE juni-juli 2017 distribueres elektronisk til over 55.000 af

Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder samt samarbejdspartnere, herunder
danske ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 
Se Lokalebasen.dks tidligere NINEtoFIVE magasiner


Maj 2017
    
         April 2017
 
    
         Marts 2017
 
   
               Februar 2017    
  
     
                   Januar 2017
 
 

November 2016
   
    September 2016
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 

Oktober 2015 
   
     September 2015
   
     August 2015
   
    Juni-juli 2015
   
    Maj 2015
   
    Marts 2015

Oktober 2013
 
  Juni 2013
 
  Marts 2013
 
  December 2012
     
    September 2012
 
Juni 2012
 
  Lokaleguiden mar 12
 
 Lokaleguiden nov 11

                 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.