arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ninetofive november reduced

Læs Magasinet NINEtoFIVE november 2018

14
nov
2018
Steen Uno
Læs i Magasinet NINEtoFIVE´s nye november-udgave blandt meget andet om det nye grønne ´powerhouse´ på havnekajen i Grenaa, der skal give hele Djursland-regionen et bæredygtigt boost og erhvervsløft.
14
nov
2018
Steen Uno

    

 

 

 

 
Engang arbejdede her 400 medarbejdere i Thorfisks fabrikshaller på Grenaa Sydhavn - nu genopstår det 12.000 m² store erhvervsareal som moderne virksomhedsfælleskab for innovative firmaer og medspillere med bæredygtig agenda og indstilling.

De i dag toprenoverede fabriksbygninger skal som ´Bæredygtighedens Hus´ fremover danne spændende innovativ ramme for ikke blot byen og havnen, men for hele region Djurslands grønne visioner.

"Netop nu spreder den bæredygtige tankegang sig med lynets hast. Tiden skriger på initiatiativer, der kan presse vores nødvendige grønne omstilling videre fremad," siger Jacob Lænsø, idémand og nytiltrådt primus motor for det ny grønne vækst- og kraftcenter i Grenaa Havn.

Læs hele artiklen Nyt grønt ´powerhouse´ på havnekajen skal give hel region bæredygtigt erhvervs-boost i den ny november-udgave af Magasinet NINEtoFIVE.


Aktivitetsbaseret kontor

Kreativ aktivitetsbaseret indretning af arbejdspladser og rum er blevet en stadig mere populær tidstrend, der er i hastig udbredelse på alverdens arbejdspladser.

Optimering og nyindretning af arbejdsrum står meget højt på agendaen hos adskillige virksomheder. Ifølge en ny CBRE-undersøgelse gentænkte således hele otte ud af 10 firmaer sidste år deres arbejdsarealer 

Indretningseksperter understreger vigtigheden af, at design og indretning af de enkelte arbejdsstationer rent faktisk tilskynder og får  medarbejderne til at bevæge sig i overensstemmelse med deres aktuelle opgaver.

Læs hele artiklen her: Det aktivitetsbaserede kontor breder sig og forandrer dit arbejdsliv - for altid 

 

 

 

Læs også artiklerne:

Erhvervsparken blomstrer - tjek 10 danske business parker med plads til din virksomhed
Content er fortsat King - men nu rykker tekstrobotterne ind i kongeriget
Working Nine to Five - den klassiske kontordag er færdig, forbi, fortid
Teknikerbyen i frisk ham og nye dimensioner
Her ligger Danmarks dyreste kontorer 2018

 

 

 

 

Magasinet NINEtoFIVE november 2018 distribueres elektronisk til over 58.000 af
Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder samt samarbejdspartnere, blandt andre
danske ejendomsselskaber og øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 

 

 

Se de tidligere NINEtoFIVE magasiner udgivet af Lokalebasen.dk


Oktober 2018
    
August 2018
   
      Juni 2018
    
   April 2018
              


Marts 2018
    
    
Januar 2018
    
   
December 2017
   
   
November 2017
   
   
Oktober 2017
   
   
August 2017

Juni-juli 2017
   
     Maj 2017
   
    April 2017 
    
    Marts 2017 

    
    Februar 2017 

    
    Januar 2017

November 2016
   
    Maj 2017 
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 


Oktober 2015 

   
     September 2015

   
     August 2015

   
    Juni-juli 2015

   
    Maj 2015

   
    Marts 2015


Oktober 2013

 
  Juni 2013

 
  Marts 2013

 
  December 2012
     
 

 September 2012
 
 
Juni 2012

 
   Marts 2012
 
 
  November 2011

 

 

 

 

  

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.