arrow_upward

Sønderborg

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Sønderborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Skønne lokaler til kontoret – Sønderborg er placeret i Sønderjylland

Leder du efter lokaler til kontoret, der har en attraktiv placering? I Sønderjylland ligger byen Sønderborg, der har den perfekte placering til kontoret. Byen er vokset op omkring Sønderborg Slot, og ud over, at størstedelen af byen er placeret på øen Als, er Sønderborg også Sønderjyllands største by med over 27.000 indbyggere. I og omkring Sønderborg er der et livligt erhvervsmiljø, der beskæftiger sig med diverse brancher, samtidig med at området rummer mange uddannelsessteder. Desuden byder byen på et bredt kulturliv, og mange kender Sønderborg grundet Dybbøl Mølle, som ligger vest for Sønderborg. Sønderborg har mange fordele og muligheder, der gør, at det især er attraktivt at se sig om efter kontorlokaler netop her.

Sønderborg skaber de bedste forudsætninger for medarbejderen

Med sit rige kulturliv, mange uddannelsesmuligheder og dynamik er Sønderborg den perfekte by for den enkelte medarbejder, hvilket gavner virksomheden, der ønsker at have kontor her. Medarbejderne er yderst vigtige for virksomheden, og derfor er det essentielt, at de holder af og nyder området, hvor deres arbejdsplads er placeret. Ud over et dynamisk byliv og megen kultur byder Sønderborg også på gode transportmuligheder, der gør, at det er muligt at komme nemt og hurtigt til og fra byen. Hvis man er afhængig af offentlig transport, kører der toge og busser flere gange dagligt til og fra byen fra henholdsvis Sønderborg Station og Sønderborg Busstation. Byen har desuden en lufthavn cirka 7 kilometer fra centrum, hvor der er daglige afgange til København. Som medarbejder, leverandør eller besøgende er man dog ofte kørende i privat køretøj. Dette er dog heller ikke nogen hindring, da man let kan komme til Sønderborg og Als fra Motorvej E45. Øen Als er forbundet med Sønderjylland af Alssundbroen og Kong Christian X’s Bro.

Et godt og stærkt erhvervsliv

Erhvervslivet i og omkring Sønderborg er især præget af højteknologiske virksomheder inden for elektronik-, it-, tele- og maskinindustrien, som eksempelvis Agramkow Fluid Systems. 26 kilometer fra Sønderborg ligger byen Nordborg, hvor Danfoss har hovedsæde med omkring 1000 medarbejdere. Blans, som er en by 14 kilometer fra Sønderborgs centrum, danner rammerne for Danish Crowns svineslagteri, som ligeledes beskæftiger en masse medarbejdere. Området i og omkring Sønderborg er altså præget af et stærkt og godt erhvervsliv, som skaber god grobund for øvrige virksomheder.

Hvis man er erhvervsdrivende og leder efter det perfekte område at placere sine kontorlokaler, er Sønderborg med sine mange muligheder for både den enkelte medarbejder og virksomheden den optimale by.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal