arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Sønderborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Skønne lokaler til kontoret – Sønderborg er placeret i Sønderjylland

Leder du efter lokaler til kontoret, der har en attraktiv placering? I Sønderjylland ligger byen Sønderborg, der har den perfekte placering til kontoret. Byen er vokset op omkring Sønderborg Slot, og ud over, at størstedelen af byen er placeret på øen Als, er Sønderborg også Sønderjyllands største by med over 27.000 indbyggere. I og omkring Sønderborg er der et livligt erhvervsmiljø, der beskæftiger sig med diverse brancher, samtidig med at området rummer mange uddannelsessteder. Desuden byder byen på et bredt kulturliv, og mange kender Sønderborg grundet Dybbøl Mølle, som ligger vest for Sønderborg. Sønderborg har mange fordele og muligheder, der gør, at det især er attraktivt at se sig om efter kontorlokaler netop her.

Sønderborg skaber de bedste forudsætninger for medarbejderen

Med sit rige kulturliv, mange uddannelsesmuligheder og dynamik er Sønderborg den perfekte by for den enkelte medarbejder, hvilket gavner virksomheden, der ønsker at have kontor her. Medarbejderne er yderst vigtige for virksomheden, og derfor er det essentielt, at de holder af og nyder området, hvor deres arbejdsplads er placeret. Ud over et dynamisk byliv og megen kultur byder Sønderborg også på gode transportmuligheder, der gør, at det er muligt at komme nemt og hurtigt til og fra byen. Hvis man er afhængig af offentlig transport, kører der toge og busser flere gange dagligt til og fra byen fra henholdsvis Sønderborg Station og Sønderborg Busstation. Byen har desuden en lufthavn cirka 7 kilometer fra centrum, hvor der er daglige afgange til København. Som medarbejder, leverandør eller besøgende er man dog ofte kørende i privat køretøj. Dette er dog heller ikke nogen hindring, da man let kan komme til Sønderborg og Als fra Motorvej E45. Øen Als er forbundet med Sønderjylland af Alssundbroen og Kong Christian X’s Bro.

Et godt og stærkt erhvervsliv

Erhvervslivet i og omkring Sønderborg er især præget af højteknologiske virksomheder inden for elektronik-, it-, tele- og maskinindustrien, som eksempelvis Agramkow Fluid Systems. 26 kilometer fra Sønderborg ligger byen Nordborg, hvor Danfoss har hovedsæde med omkring 1000 medarbejdere. Blans, som er en by 14 kilometer fra Sønderborgs centrum, danner rammerne for Danish Crowns svineslagteri, som ligeledes beskæftiger en masse medarbejdere. Området i og omkring Sønderborg er altså præget af et stærkt og godt erhvervsliv, som skaber god grobund for øvrige virksomheder.

Hvis man er erhvervsdrivende og leder efter det perfekte område at placere sine kontorlokaler, er Sønderborg med sine mange muligheder for både den enkelte medarbejder og virksomheden den optimale by.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage