arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Aabenraa. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Er du på udkig efter et nyt kontor? Aabenraa er det ideelle valg for dig

Hvis du er på udkig efter nye kontorlokaler i det sønderjyske, er Aabenraa muligvis det perfekte valg for dig og din virksomhed. Med Sønderjyllands største havn har byen en rig havneindustri, der har sat byen på landkortet. Med et erhvervslejemål i Aabenraa er du garanteret at kunne drive din virksomhed i en smuk havneby med et rigt erhvervsliv på tværs af forskellige brancher og markeder.

Vælg en god placering til dit kontor – Aabenraa er beliggende i det sydligste Sønderjylland og hører til Region Syddanmark. Byen er yderst smuk med sin gamle arkitektur fra forskellige tidsaldre, der kan huse dine fremtidige kontorlokaler.

Charmerende kontorer – Aabenraa er en by rig på historie

Aabenraa er en fantastisk by at drive virksomhed i, men i den grad også at bo i. Aabenraa har en lang og mindeværdig historie bag sig, hvilket har været med til at forme byen, som den er i dag. I byen finder man blandt andet Sankt Nicolai Kirke fra Valdemars tid og Brundlund Slot, som er grundlagt af Dronning Margrete 1. omkring år 1400.

I byen finder man også en yderst charmerende gågade med alverdens forskellige butikker, hvor du og dine medarbejdere kan nyde byens smukke arkitektur. Aabenraa er i allerhøjeste grad en by, hvor man har lyst til at bo og leve – og ikke kun drive virksomhed i. Det giver dig mulighed for at trække nye medarbejdere til byen, som ikke allerede bor i Aabenraa.

God beliggenhed til dit kontor – Aabenraa er Sønderjyllands perle

 Selvom Aabenraa ligger i det sydligste Sønderjylland, har du rig mulighed for at rekruttere medarbejdere til din virksomhed – ikke kun fra Danmark, men også fra Tyskland. For med en kort køretur til grænsen fra byen, er der ikke langt til Tyskland. Så hvis din virksomhed har brug for tysktalende medarbejdere, er erhvervslokaler i Aabenraa det perfekte match til din virksomhed.


Hvis du er på udkig efter kontorlokaler i Aabenraa, kan du næsten altid være sikker på at have massevis af lokaler at vælge imellem. Byen tilbyder nemlig et væld af forskellige kontorlokaler, hvor du kan være sikker på at finde noget, som matcher din virksomheds behov. Hvad end du foretrækker en central placering i byens centrum eller nybyggeri i byens udkant. 

Læs mere om Aabenraa på WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage