arrow_upward

Aabenraa

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Aabenraa. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Er du på udkig efter et nyt kontor? Aabenraa er det ideelle valg for dig

Hvis du er på udkig efter nye kontorlokaler i det sønderjyske, er Aabenraa muligvis det perfekte valg for dig og din virksomhed. Med Sønderjyllands største havn har byen en rig havneindustri, der har sat byen på landkortet. Med et erhvervslejemål i Aabenraa er du garanteret at kunne drive din virksomhed i en smuk havneby med et rigt erhvervsliv på tværs af forskellige brancher og markeder.

Vælg en god placering til dit kontor – Aabenraa er beliggende i det sydligste Sønderjylland og hører til Region Syddanmark. Byen er yderst smuk med sin gamle arkitektur fra forskellige tidsaldre, der kan huse dine fremtidige kontorlokaler.

Charmerende kontorer – Aabenraa er en by rig på historie

Aabenraa er en fantastisk by at drive virksomhed i, men i den grad også at bo i. Aabenraa har en lang og mindeværdig historie bag sig, hvilket har været med til at forme byen, som den er i dag. I byen finder man blandt andet Sankt Nicolai Kirke fra Valdemars tid og Brundlund Slot, som er grundlagt af Dronning Margrete 1. omkring år 1400.

I byen finder man også en yderst charmerende gågade med alverdens forskellige butikker, hvor du og dine medarbejdere kan nyde byens smukke arkitektur. Aabenraa er i allerhøjeste grad en by, hvor man har lyst til at bo og leve – og ikke kun drive virksomhed i. Det giver dig mulighed for at trække nye medarbejdere til byen, som ikke allerede bor i Aabenraa.

God beliggenhed til dit kontor – Aabenraa er Sønderjyllands perle

 Selvom Aabenraa ligger i det sydligste Sønderjylland, har du rig mulighed for at rekruttere medarbejdere til din virksomhed – ikke kun fra Danmark, men også fra Tyskland. For med en kort køretur til grænsen fra byen, er der ikke langt til Tyskland. Så hvis din virksomhed har brug for tysktalende medarbejdere, er erhvervslokaler i Aabenraa det perfekte match til din virksomhed.


Hvis du er på udkig efter kontorlokaler i Aabenraa, kan du næsten altid være sikker på at have massevis af lokaler at vælge imellem. Byen tilbyder nemlig et væld af forskellige kontorlokaler, hvor du kan være sikker på at finde noget, som matcher din virksomheds behov. Hvad end du foretrækker en central placering i byens centrum eller nybyggeri i byens udkant. 

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal