arrow_upward

Kolding

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Kolding. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Et alsidigt erhvervsliv i vækst

Kolding er en ældre købstad, der i dag danner rammer om et moderne og alsidigt erhvervsliv i vækst. Der er stadigt en driftigt detailhandel, men også mange service- og kontorvirksomheder vælger at slå sig ned i kontorlokaler i Kolding. I december 2013 blev der registreret 1.181 kontorer og kontorvirksomheder i byen. Ydermere byder byen også på en industri- og erhvervshavn, der primært fokus på transporterhverv.

Nyd godt af trekantsområdets udvikling

Til dig, der ønsker kontorlokaler i et område med vækst: Kolding er kendt for sine gode vækstbetingelser. Vælger du at få kontorlokaler i Kolding, bliver din virksomhed placeret i det kendte Trekantsområde. Dette tværkommunale samarbejde er berømt for at have skabt nogle af Danmarks bedste vækstrammer. I Trekantsområdet samarbejder 8 kommuner, fra både Jylland og Fyn, på tværs af kommunegrænserne om at skabe de mest gunstige vilkår for vækst i området. Blandt kommunerne er blandt andre Kolding, Fredericia og Middelfart. I Kolding får din virksomhed glæde af disse eftertragtede rammer, der blandt andet har medført, at trekantsområdet er blevet et af landets vigtigste vækstcentre.

Mange virksomheder vælger at placere deres kontorer i Kolding, fordi alle veje tilsyneladende fører til Kolding, som ligger lige midt i landet. Her fører motorveje mod alle verdenshjørner dig til Aarhus, Odense, Esbjerg eller Flensborg på under en time. Infrastrukturen er med andre ord optimal i kommunen, der også giver mulighed for at få rørt kroppen, mærke livet og opleve naturen helt tæt på. Det hele er ikke længere væk, end en cykeltur. Kolding Kommune ligger centralt i landet og har gode bus- og togforbindelser både inden for og ud af kommunen. Ydermere kan der også rejses med flextur. Busdriften i Kolding Kommune administreres af trafikselskabet Sydtrafik. Alle køreplaner kan findes på Sydtrafiks hjemmeside. Busdriften består af regionalruter, lokalruter, bybusruter i Kolding by, natbusruter (kun natten efter fredag og lørdag). På hverdage afgår der flere end 100 tog fra stationerne i Kolding Kommune. På den måde er toget et godt alternativ til bilen for de mange pendlere og andre rejsende. Fra Kolding er der togforbindelser nordpå til Aarhus, Aalborg og Frederikshavn, sydpå til Sønderborg, Padborg og Hannover, østpå til Odense, Roskilde og København og vestpå til Bramming og Esbjerg. Det er med til at sikre god tilgængelighed til området for personbiler, lastbiler og tog. Fordi der er gang i hjulene i Kolding, så er der trængsel på vejene, hvorfor der er flere initiativer i støbeskeen for at lette trafikafviklingen på vejene. Målinger har vist, at det fortrinsvis er slemt på indfaldsvejene, hvor rejsetiden typisk forlænges med 5-10 minutter i myldretiden. De kommende år forventer kommunen derfor at udvide flere af de hårdest ramte vejkryds. Krydset Østerbrogade-Skamligvejen er allerede udvidet (2016). Derudover drejer det sig om Nordre Ringvej-Skovvangen (2017) samt Tøndervej-Venstre Ringvej (2017-2019).

Få kontorlokaler i Kolding – en af Danmarks bedste beliggenheder!

Denne by tilbyder landets måske bedste beliggenhed! Dette er da også en af de mange grunde til at så mange virksomheder vælger kontorlokaler i Kolding. Fra Kolding er der nemlig ekstraordinær god infrastruktur med adgangsveje til motorveje i alle retninger. Herudover er Lillebæltsbroen tæt på byen, hvilket giver hurtig adgang til Fyn. Fra Kolding er der ydermere kort afstand til flyforbindelser til hele verden, da Billund Lufthavn kun ligger en halv time væk. De attraktive trafikale vilkår giver din virksomhed stor fleksibilitet og mange muligheder.

Nemt at finde kontorlokaler i Kolding

Der er rigtig mange muligheder, når det gælder kontorlokaler i Kolding. Mange virksomheder vælger at få kontorer i selve Koldings bymidte eller i de efterhånden rigtig mange erhvervskvarterer i udkanten af byen. Heriblandt findes det innovative Nordic Synergi Park, der har skabt et helt unikt erhvervsområde med moderne arkitektur i smukke, grønne omgivelser. Her stiler man efter at skabe en synergieffekt mellem de mange forskellige virksomheder i bygningerne og tilbyder rådgivning områder som blandt andet innovation, branding og design og meget mere. Er du på udkig efter kontorlokaler i Kolding i spændende, inspirerende omgivelser, er det bestemt relevant at lede her. Med kontorer beliggende i Kolding er du tæt på fine natur- og kulturoplevelser, og du har gode indkøbsmuligheder og en effektiv kollektiv trafik. Forhold, der blandt andet har indflydelse på profileringen af din virksomhed. De kontorer, hvorfra din virksomhed drives er en anden afgørende faktor. Der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer i Kolding, da dine kontorer er foretagenets ansigt udadtil, og dermed også kan være med til at styrke virksomhedens image. Blandt andet derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Der skal være harmoni mellem dit brand og kontorernes beliggenhed, størrelse og interiør, ligesom kontorernes placering og beskaffenhed har betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne bør desuden være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Der er rigtig mange kontorlokaler at vælge imellem her i byen. Se ledige kontorlejemål i Kolding på Lokalebasen. Der er også rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder i Kolding, som er en gammel handelsby. Det mærker man straks, når man besøger butikkerne. I de gamle gågader i Kolding City er der især ’liv i kludene’ hver tirsdag og fredag, når der er markedsdage på Akseltorv. Ud over de faste markedsdage er der også mange andre aktiviteter hen over året med blandt andet maj-marked, internationale markedsdage og By Night-arrangementer. Lidt uden for byen ligger Kolding Storcenter, som har mere end 120 butikker og flere gange er kåret til Danmarks bedste shoppingcenter.

Læs mere om Kolding på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal