Søg erhvervslokale i hele Danmark

Lb filter iconJuster liste
Vælg område(r)Lb target icon

 

Et alsidigt erhvervsliv i vækst

Kolding er en ældre købstad, der i dag danner rammer om et moderne og alsidigt erhvervsliv i vækst. Der er stadigt en driftigt detailhandel, men også mange service- og kontorvirksomheder vælger at slå sig ned i kontorlokaler i Kolding. I december 2013 blev der registreret 1.181 kontorer og kontorvirksomheder i byen. Ydermere byder byen også på en industri- og erhvervshavn, der primært fokus på transporterhverv.

Nyd godt af trekantsområdets udvikling

Til dig, der ønsker kontorlokaler i et område med vækst: Kolding er kendt for sine gode vækstbetingelser. Vælger du at få kontorlokaler i Kolding, bliver din virksomhed placeret i det kendte Trekantsområde. Dette tværkommunale samarbejde er berømt for at have skabt nogle af Danmarks bedste vækstrammer. I Trekantsområdet samarbejder 8 kommuner, fra både Jylland og Fyn, på tværs af kommunegrænserne om at skabe de mest gunstige vilkår for vækst i området. Blandt kommunerne er blandt andre Kolding, Fredericia og Middelfart. I Kolding får din virksomhed glæde af disse eftertragtede rammer, der blandt andet har medført, at trekantsområdet er blevet et af landets vigtigste vækstcentre.

Få kontorlokaler i Kolding – en af Danmarks bedste beliggenheder!

Denne by tilbyder landets måske bedste beliggenhed! Dette er da også en af de mange grunde til at så mange virksomheder vælger kontorlokaler i Kolding. Fra Kolding er der nemlig ekstraordinær god infrastruktur med adgangsveje til motorveje i alle retninger. Herudover er Lillebæltsbroen tæt på byen, hvilket giver hurtig adgang til Fyn. Fra Kolding er der ydermere kort afstand til flyforbindelser til hele verden, da Billund Lufthavn kun ligger en halv time væk. De attraktive trafikale vilkår giver din virksomhed stor fleksibilitet og mange muligheder.

Nemt at finde kontorlokaler i Kolding

Der er rigtig mange muligheder, når det gælder kontorlokaler i Kolding. Mange virksomheder vælger at få kontorer i selve Koldings bymidte eller i de efterhånden rigtig mange erhvervskvarterer i udkanten af byen. Heriblandt findes det innovative Nordic Synergi Park, der har skabt et helt unikt erhvervsområde med moderne arkitektur i smukke, grønne omgivelser. Her stiler man efter at skabe en synergieffekt mellem de mange forskellige virksomheder i bygningerne og tilbyder rådgivning områder som blandt andet innovation, branding og design og meget mere. Er du på udkig efter kontorlokaler i Kolding i spændende, inspirerende omgivelser, er det bestemt relevant at lede her.

Din søgning gav ingen resultater