arrow_upward

Viborg

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Viborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslejemål – Viborg tilbyder fordelagtige vilkår

Den midtjyske kommune, Viborg, er en favorabel kommune at drive erhverv i, og der er derfor gode grunde til at vælge et erhvervslejemål i Viborg. Kommunen gør en særdeles aktiv indsats for at bevare og videreudvikle sine gunstige erhvervsrammer og arbejder tæt sammen med de lokale virksomheder i den forbindelse. Vælger du et erhvervslejemål i denne by, vil du derfor opleve, at erhvervslivet i høj grad tages alvorligt og tages med på råd i denne by. Den dynamiske og dialogisk baserede indsats må siges at fungere, da byen er blevet kendt for sit gode erhvervsklima, hvilket har tiltrukket nye virksomheder.

Erhvervslejemål med Apple som nabo

Den absolut største og mest berømte virksomhed, der nu har valgt at slå sig ned i byen, må uomtvisteligt være Apple. Den gigantiske koncern har for nyligt besluttet at etablere et stort datacenter i Viborg – en investering på over 6 milliarder kroner. Med et erhvervslejemål i Viborg, bliver din virksomhed dermed "nabo" til en af verdens mest højprofilerede virksomheder. Apples tilflytning forventes naturligvis at få en kæmpe positiv effekt på byen og dens erhvervsliv. Med erhvervslokaler i Viborg, vil din virksomhed nyde godt af de mange muligheder og den vidtrækkende vækst, man forventer, at Apple-centeret vil bringe.

Erhvervslokaler i Viborg profilerer din virksomhed

Apples entré i Viborg har gjort meget for byens brand. Nogle omtaler byen som Danmarks Silicon Valley, og med det nye Apple-datacenter får en denne betegnelse en vis vægt. Vælger du et erhvervslejemål i Viborg, får din virksomhed del i denne attraktive profil. Ifølge Henrik Hansen, erhvervsdirektør i VIBORGegnens Erhvervsråd, har byen gjort et decideret scoop ved at få et af verdens mest berømte brands til at etablere sig i byen. Det udtaler han i en pressemeddelelse fra netop VIBORGegnens Erhvervsråd. »Vi har […] taget et kvantespring i forhold til at gøre Danmark og Viborg endnu mere kendt ude i den store verden« tilføjer Henrik Hansen. Med erhvervslokaler i denne by kommer din virksomhed kort sagt ikke kun på Danmarkskortet, men faktisk på verdenskortet.

Frikommuneforsøg giver mere detailhandel

Apples ankomst er dog langt fra det eneste aspekt, der gør det yderst attraktivt at vælge et erhvervslejemål i Viborg. Kommunen er nemlig udvalgt som en af landet såkaldte frikommuner, hvilket giver en meget høj grad af frihed for kommunen til at udvikle nye initiativer og løsninger – uden at skulle tage højde for de snærende statslige regler. Med et erhvervslejemål i denne by får din virksomhed glæde af de mange visionære væksttiltag. Blandt andet er det for nyligt vedtaget, at udvide butiksområdet i midtbyen med over 5.000 m2 detailhandel. Er du på udkig efter et erhvervslokale i Viborg til detailformål, er der derfor rige muligheder for at finde erhvervslokaler her. Det nye kommunale tiltag vil naturligvis bidrage yderligere til den allerede igangværende vækst i byen til glæde for byens mange virksomheder.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal