arrow_upward

108 erhvervslokaler: Viborg

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Viborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslejemål – Viborg tilbyder fordelagtige vilkår

Den midtjyske kommune, Viborg, er en favorabel kommune at drive erhverv i, og der er derfor gode grunde til at vælge et erhvervslejemål i Viborg. Kommunen gør en særdeles aktiv indsats for at bevare og videreudvikle sine gunstige erhvervsrammer og arbejder tæt sammen med de lokale virksomheder i den forbindelse. Vælger du et erhvervslejemål i denne by, vil du derfor opleve, at erhvervslivet i høj grad tages alvorligt og tages med på råd i denne by. Den dynamiske og dialogisk baserede indsats må siges at fungere, da byen er blevet kendt for sit gode erhvervsklima, hvilket har tiltrukket nye virksomheder.

Erhvervslejemål med Apple som nabo

Den absolut største og mest berømte virksomhed, der nu har valgt at slå sig ned i byen, må uomtvisteligt være Apple. Den gigantiske koncern har for nyligt besluttet at etablere et stort datacenter i Viborg – en investering på over 6 milliarder kroner. Med et erhvervslejemål i Viborg, bliver din virksomhed dermed "nabo" til en af verdens mest højprofilerede virksomheder. Apples tilflytning forventes naturligvis at få en kæmpe positiv effekt på byen og dens erhvervsliv. Med erhvervslokaler i Viborg, vil din virksomhed nyde godt af de mange muligheder og den vidtrækkende vækst, man forventer, at Apple-centeret vil bringe.

Erhvervslokaler i Viborg profilerer din virksomhed

Apples entré i Viborg har gjort meget for byens brand. Nogle omtaler byen som Danmarks Silicon Valley, og med det nye Apple-datacenter får en denne betegnelse en vis vægt. Vælger du et erhvervslejemål i Viborg, får din virksomhed del i denne attraktive profil. Ifølge Henrik Hansen, erhvervsdirektør i VIBORGegnens Erhvervsråd, har byen gjort et decideret scoop ved at få et af verdens mest berømte brands til at etablere sig i byen. Det udtaler han i en pressemeddelelse fra netop VIBORGegnens Erhvervsråd. »Vi har […] taget et kvantespring i forhold til at gøre Danmark og Viborg endnu mere kendt ude i den store verden« tilføjer Henrik Hansen. Med erhvervslokaler i denne by kommer din virksomhed kort sagt ikke kun på Danmarkskortet, men faktisk på verdenskortet.

Frikommuneforsøg giver mere detailhandel

Apples ankomst er dog langt fra det eneste aspekt, der gør det yderst attraktivt at vælge et erhvervslejemål i Viborg. Kommunen er nemlig udvalgt som en af landet såkaldte frikommuner, hvilket giver en meget høj grad af frihed for kommunen til at udvikle nye initiativer og løsninger – uden at skulle tage højde for de snærende statslige regler. Med et erhvervslejemål i denne by får din virksomhed glæde af de mange visionære væksttiltag. Blandt andet er det for nyligt vedtaget, at udvide butiksområdet i midtbyen med over 5.000 m2 detailhandel. Er du på udkig efter et erhvervslokale i Viborg til detailformål, er der derfor rige muligheder for at finde erhvervslokaler her. Det nye kommunale tiltag vil naturligvis bidrage yderligere til den allerede igangværende vækst i byen til glæde for byens mange virksomheder.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage