arrow_upward

23 kontorlokaler: Rødovre

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Rødovre. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Central placering af kontoret – Rødovre ligger et stenkast fra København

Med blot omkring syv kilometer til København, som er Danmarks største by og hovedstad, ligger Rødovre. Rødovre er dermed en del af Region Hovedstaden, som er Danmarks mest folkerige region. Med få minutter i bil eller med offentlig transport til den pulserende storby, er Rødovre det perfekte område for erhvervsdrivende at placere sit kontor. Idet Rødovre er en forstad til København, er trafikbelastningen her mindre end inde i hovedstaden, hvilket er en stor fordel for både ansatte, besøgende og leverandører. Desuden finder man kontorer til en mere fordelagtig pris i Rødovre end inde i storbyen samtidig med, at man kun er et stenkast væk derfra.

Masser af muligheder i Rødovre

Rødovre ligger klods op og ned af København, som er et yderst populært område for erhvervsdrivende. Dette betyder, at man som virksomhed bliver en del af det stærke erhvervsliv, der dominerer i Københavnsområdet, hvis man vælger at placere sit kontor i Rødovre. Samtidig er det billigere at have kontor i Rødovre, hvilket gør, at den pågældende virksomhed får flere kvadratmetre og mere plads for pengene. Fokusset på erhvervslivet i og omkring København gør ligeledes, at der findes masser af gode muligheder for at få nye samarbejdspartnere, der kan give friske input, hvilket, i de fleste tilfælde, gavner virksomheden positivt. Desuden kan deltagelsen i erhvervslivet ligeledes skabe muligheden for eksterne input.

Kom nemt til og fra kontoret

Med kontor placeret i Rødovre er det nemt og hurtigt at komme til og fra kontoret. Hvis man kommer vestfra, skal man blot følge Rute 21 på Holbækmotorvejen, der leder direkte ind til Rødovre. På denne måde slipper ansatte, leverandører, besøgende mv. for at skulle igennem den travle morgen- og eftermiddagstrafik, der ofte danner kø inde i storbyen. Der findes ligeledes masser af offentlig transport, der gør vejen til og fra kontoret let og overskuelig. Fra stationen i Rødovre kører både tog, S-tog og busser. Med kun 16 minutters kørsel fra Rødovre til Københavns Hovedbanegård, er det ligeledes nemt og effektivt at komme til kontoret herfra, uanset hvor man bor i landet, da der her ankommer og kører tog, S-tog og busser flere gange i timen fra hele Danmark.

Rødovre er det perfekte sted at placere sit kontor for erhvervsdrivende, der er på udkig efter et område, der har storbyen tæt på, kan tilbyde fordelagtige priser og har gode transportmuligheder for ansatte mv., der dagligt skal til og fra arbejde

star
star
star
star
star
3.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage