arrow_upward

Hvidovre

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Hvidovre. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Infrastrukturen i det område, hvor dine kommende kontorer er placeret er relevant i forhold til fx varelevering, kundebesøg, rekruttering af medarbejdere samt medarbejdertilfredshed (nem adgang til kollektiv trafik). Hvidovre kommune grænser op til Valby, Rødovre Kommune og Brøndby Kommune og med bus eller S-tog kommer man nemt til og fra City på ganske kort tid. S-togsstationerne Hvidovre, Rødovre, Åmarken, Friheden og Avedøre betjener Hvidovre Kommune. Holbæk Motorvejen (rute 21) starter i Hvidovre Kommune og Hvidovre er velforsynet med offentlig transport i form af busser og S-tog, som drives af busselskabet Movia og DSB. Offentlige busser i Hvidovre drives af busselskabet Movia, og du kan se køreplaner, priser, planlægge rejserute med mere på Movias hjemmeside. Togdriften på de fem S-togsstationer i Hvidovre Kommune varetages af DSB, og du finder køreplaner, priser, rejseplaner med videre på DSBs hjemmeside. Har du et varigt psykisk eller fysisk handicap, kan du søge kommunen om støtte og hjælp til transportmidler.

Med kontorer beliggende i Hvidovre er du tæt på mange fine naturoplevelser, og du har gode indkøbsmuligheder og en regelmæssig kollektiv trafik. Med cirka 15 minutter i tog eller bil til København har Hvidovre en central placering for erhvervsdrivende med virksomhed i Storkøbenhavn (Greater Copenhagen). Flere faktorer har indflydelse på profileringen af din virksomhed, og de kontorer, hvorfra din virksomhed drives er en af dem. Der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer i Hvidovre, da dine kontorer er foretagenets ansigt udadtil, og dermed også kan være med til at styrke virksomhedens image. Blandt andet derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Der skal være harmoni mellem dit brand og kontorernes beliggenhed, størrelse og interiør, ligesom kontorernes placering og beskaffenhed har betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne bør desuden være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Se ledige kontorlejemål i Hvidovre, Avedøre og resten af Hvidovre Kommune.

I forbindelse med valg af kontorer i Hvidovre vil faktorer så som udvikling være interessant i forhold til indtægtsmuligheder og vækstpotentiale, og Hvidovre er i udvikling, især på erhvervsområdet. Hvidovre Kommune undersøger i 2016-2017, om en meget omfattende udvidelse af Avedøre Holme kan realiseres. Det betyder, at erhvervsområdet Avedøre Holme i 2035 kan være blevet næsten dobbelt så stort, som det er i dag. Den udvikling kan blive til virkelighed, fordi Københavns Kommune har tilbudt at deponere op mod 25 millioner kvadratmeter jord fra blandt andet metrobyggeriet i København på Avedøre Holme. Det vil kunne betyde en udvidelse af det store erhvervsområde med omkring 3.200.000 kvadratmeter ud for områdets sydlige del. Hvidovre Kommune har efter henvendelsen fra Københavns Kommune fået udarbejdet en analyse af COWI, der beskriver det enorme projekt. På baggrund af COWI-analysen har kommunalbestyrelsen godkendt, at der gives en anlægsbevilling på 2,5 millioner kroner til at igangsætte et forarbejde, der skal kortlægge udvidelsen af Avedøre Holme, herunder hvilke fordele, ulemper, gevinster og risici, projektet indeholder, herunder hvordan udvidelsesarbejdet vil påvirke områdets infrastruktur. Hvidovre Kommune har i forvejen stort fokus på at udvikle Avedøre Holme til et af landets mest attraktive erhvervsområder, og hvis kommunen med den forslåede jorddeponering kan gøre området næsten dobbelt så stort, vil det give plads til masser af nye virksomheder, som kan bruge den enestående placering tæt på hovedstaden til vækst og udvikling. Udover at hjælpe Hovedstadsregionen med at komme af med overskudsjorden, så vil det mulige udvidelsesprojekt også være med til at styrke den regionale kystsikring på ikke bare Avedøre Holme, men også i Kalveboderne og det indre København. Endelig vil et næsten fordoblet erhvervsareal have store økonomiske muligheder for Hvidovre Kommune. Ifølge COWI’s foreløbige estimat vil etableringen af det nye område af Avedøre Holme koste omkring 600 millioner kroner, men det kan dækkes af de indtægter, Hvidovre Kommune vil få for at tage imod jorden fra eksempelvis Københavns Kommune.

Læs mere om Hvidovre på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal