arrow_upward

34 kontorlokaler: Herlev

Erhvervsområderne i Herlev er ældre og rummer en god blanding mellem mindre og mellemstore virksomheder. Her finder man alt fra mindre biotekselskaber til autolakere. Ejendommene er typisk blandet mellem kontorlokaler, produktion og lager. I udkanten...Læs mere

Opret en søgeagent

Når man har kontor i Herlev er det derfor en overkommelig opgave at komme til og fra kontoret, uanset om man skal mod Helsingør i nord eller sydpå mod Midt- og Sydsjælland og Lolland-Falster. Herlev Station er i dag byens station på S-togsnettet, hvor linje H og Linje C lægger vejen forbi. Førstnævnte strækker sig mellem Farum og Frederikssund og sidstnævnte mellem Klampenborg og Frederikssund. Dermed rejser man ubesværet til og fra Herlev med offentlig transport, uanset om man bor i Charlottenlund eller Ballerup. Om få år bliver der føjet endnu en mulighed til, idet Hovedstadens Letbane ruller ud på sin første tur i 2023. Skal man have gæster langvejs fra på kontoret, ligger Københavns lufthavn ikke mere end et par og tyve minutters kørsel væk. Med et enkelt togskift undervejs, kan man ligeledes komme til lufthavnen med offentlig transport på under tre kvarter.

Når du er på jagt efter et kontor i Herlev, er der forskellige faktorer, som du bør være opmærksom på. Lokalerne er som regel virksomhedens ansigt udadtil, og derfor har beliggenhed og lokaletype stor betydning. Ligeledes bør du overveje indretningen i forhold til hvilken branche, kontoret skal benyttes inden for. Det er også omstændigheder, der er med til at afgøre, om de ansatte, der bruger lokalerne til daglig, finder sig godt til rette.

I dag findes der talrige versioner af det klassiske kontor. Tendensen er, at man bevæger sig væk fra de små, private lokaler og i retning af større, åbne kontorlandskaber. Hver udgave har sine egne fortrin - det eneste grundlæggende krav er, at lokalerne skal være godkendt til erhverv. På Lokalebasen.dk kan du hurtigt få et overblik over ledige kontorlokaler i Herlev.

Herlev er de sidste par år vokset betydeligt. Faktisk er byen nummer 1 i landet målt på nettotilflytning af borgere i perioden 2013-2014. Derudover viser en undersøgelse, at Herlev også er nummer 1 i Danmark over tilkomsten af nye virksomheder inden for kontor, handel og administration – arealet af lokaler inden for den kategori er øget med en vækst på hele 36 %. Det bliver altså mere og mere populært at have kontor i Herlev, og der er endog meget god grund til at tro, at udviklingen fortsætter.

I mange tilfælde er der parkeringspladser i tilknytning til kontorlejemål. På Lokalebasen.dk kan du få et overblik over mulighederne for dette i forbindelse med kontor i Herlev. Der er både gratis parkeringspladser og områder, hvor man skal betale for at parkere i byen.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage