arrow_upward

Herlev

Erhvervsområderne i Herlev er ældre og rummer en god blanding mellem mindre og mellemstore virksomheder. Her finder man alt fra mindre biotekselskaber til autolakere. Ejendommene er typisk blandet mellem kontorlokaler, produktion og lager. I udkanten...Læs mere

Opret en søgeagent

Når man har kontor i Herlev er det derfor en overkommelig opgave at komme til og fra kontoret, uanset om man skal mod Helsingør i nord eller sydpå mod Midt- og Sydsjælland og Lolland-Falster. Herlev Station er i dag byens station på S-togsnettet, hvor linje H og Linje C lægger vejen forbi. Førstnævnte strækker sig mellem Farum og Frederikssund og sidstnævnte mellem Klampenborg og Frederikssund. Dermed rejser man ubesværet til og fra Herlev med offentlig transport, uanset om man bor i Charlottenlund eller Ballerup. Om få år bliver der føjet endnu en mulighed til, idet Hovedstadens Letbane ruller ud på sin første tur i 2023. Skal man have gæster langvejs fra på kontoret, ligger Københavns lufthavn ikke mere end et par og tyve minutters kørsel væk. Med et enkelt togskift undervejs, kan man ligeledes komme til lufthavnen med offentlig transport på under tre kvarter.

Når du er på jagt efter et kontor i Herlev, er der forskellige faktorer, som du bør være opmærksom på. Lokalerne er som regel virksomhedens ansigt udadtil, og derfor har beliggenhed og lokaletype stor betydning. Ligeledes bør du overveje indretningen i forhold til hvilken branche, kontoret skal benyttes inden for. Det er også omstændigheder, der er med til at afgøre, om de ansatte, der bruger lokalerne til daglig, finder sig godt til rette.

I dag findes der talrige versioner af det klassiske kontor. Tendensen er, at man bevæger sig væk fra de små, private lokaler og i retning af større, åbne kontorlandskaber. Hver udgave har sine egne fortrin - det eneste grundlæggende krav er, at lokalerne skal være godkendt til erhverv. På Lokalebasen.dk kan du hurtigt få et overblik over ledige kontorlokaler i Herlev.

Herlev er de sidste par år vokset betydeligt. Faktisk er byen nummer 1 i landet målt på nettotilflytning af borgere i perioden 2013-2014. Derudover viser en undersøgelse, at Herlev også er nummer 1 i Danmark over tilkomsten af nye virksomheder inden for kontor, handel og administration – arealet af lokaler inden for den kategori er øget med en vækst på hele 36 %. Det bliver altså mere og mere populært at have kontor i Herlev, og der er endog meget god grund til at tro, at udviklingen fortsætter.

I mange tilfælde er der parkeringspladser i tilknytning til kontorlejemål. På Lokalebasen.dk kan du få et overblik over mulighederne for dette i forbindelse med kontor i Herlev. Der er både gratis parkeringspladser og områder, hvor man skal betale for at parkere i byen.

Læs mere om Herlev på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal