arrow_upward

17 kontorlokaler: Randers C

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Randers C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Charmerende kontorlokaler – Randers favner bredt

Randers er Østjyllands næststørste by, beliggende i det nordlige del af regionen med adgang til Kattegat via Randers Fjord. Randers har historisk set i mange år været et vigtigt trafikalt knudepunkt for både nord- og sydgående biltrafik i Jylland. Dette ses stadig i nutidens by, hvor oplandets trafikale infrastruktur i høj grad er centreret omkring Randers by. Blandt andet går den europæiske motorvej E45 igennem byen, hvor også flere mere regionale og lokale vejnetværk forgrener sig. Foruden dette er Randers også et fast stop på alle nordlige togruter, hvilket samlet set gør den lettilgængelig fra store dele af landet. Leder du således efter en god trafikal tilgang til dine kontorlokaler? Randers er et godt bud. Med et kontor i Randers vil du altså kunne sikre dine kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere en nem adgang til dine lokaler. Ud over transport af mennesker udøver Randers også i høj grad transport af handelsvarer. Dette foregår på Randers Havn, hvor adskillige store shippingvirksomheder slår sine folder.

Randers tiltrækker liv

Randers er i høj grad en dynamisk og livlig by, der i høj grad er præget af den turisme, de oplever. Hvert år strømmer folk til, særligt for byens største turistattraktion Randers Regnskov. Randers rummer dog mere end dette i form af restauranter, kultur og detailhandel koncentreret omkring byens charmerende centrum. At byen emmer af liv har en uundgåelig positiv indvirkning på byens erhvervsliv, der trives og oplever vækst. Ønsker du således en dynamisk by som lokalitet for dine kontorlokaler? Randers har liv og turisme.

En by der støtter erhvervslivet

Både Randers by og Randers Kommune har et stort politisk fokus på at hjælpe og prioritere erhvervslivet og dets udvikling. Dette gør de blandt andet ved at sørge for at købe både varer og services ved lokale virksomheder og yder foruden dette også rådgivning og andre erhvervsserviceydelser. Der er altså kommunalt set tilsidesat resurser både politisk og økonomisk til at hjælpe virksomheder og erhvervsliv i Randers. Kontorlokaler i en by som Randers vil altså sikre dig og din virksomhed et kommunalt bagland, der ønsker at hjælpe jer til videre udvikling. Dette gælder også i forbindelse med arbejdskraft, hvor Randers sætter fokus på at kunne tiltrække attraktiv arbejdskraft og samtidigt opkvalificere den eksisterende arbejdskraft og skabe en effektivisering af arbejdsmarkedet for fremtiden. Randers er altså en ideel beliggenhed for dine kontorlokaler, hvis du ønsker en god infrastruktur, livlige omgivelser og politisk støtte til din virksomhed.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage