arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

9to5 april 20

Læs Magasinet NINEtoFIVE april 2020

31
mar
2020
Steen Uno
Læs i Magasinet NINEtoFIVE´s ny april-udgave bl.a. om et af landets første kontorfællesskaber, Schillerhuset på ydre Nørrebro, som i dag stortrives som veletableret, eftertragtet smeltedigel for kreative, innovative folk og erhverv.
31
mar
2020
Steen Uno

     

 

 

 

 
I over trekvart århundrede frem til 1966 rummede de stoute gule, nu fredede murstensbygninger mellem Nannasgade og Tagensvej på ydre Nørrebro tidens danske superiværksætter og entreprenante politiker Holger Petersens Tekstilfabrik.

I dag huser det historiske fabriksanlægs gamle farveribygning, en af Danmarks ældst bevarede shedtagsbygninger, Schillerhuset - Københavns måske allerførste og blandt de mest veletablerede, kreative kontorfællesskaber.

"Fotografer af forskellig art og temperament herskede i overtal og var rimelig toneangivende, da vi i 2012 flyttede ind i Schillerhuset," husker Casper Juul Andreasen, CEO hos den tredobbelte Gazellevirksomhed Trendshots.

"I dag er vores lejersammensætning anderledes bredere, men den er stadig funderet på spændende kreative, i stort omfang digitale erhverv, der giver vores hus og fælles arbejdsplads god tæt sammenhørighed, synenergi, inspiration og spirit."

Læs hele artiklen Historisk kontorfællesskab spinder innovation i Nørrebros gamle tekstilfabrik i den helt nye april-udgave af Magasinet NINEtoFIVE.


Alarmerende

Støj og andre forstyrrelser i det åbne kontormiljø kan koste din virksomhed op til to timers tabt produktionstid om dagen, rapporterer en ny alarmerende canadisk undersøgelse.

Ifølge den dugfriske undersøgelse fra coworking-firmaet iQ Offices er det især højtalerlyde og snakkende kolleger (54%) samt støj fra kontorlandskabets rekreative arealer, ja, open-space konceptet i det hele taget (49%), der distraherer de mange kontormedarbejdere.

Knap tre fjerdedele (73%) af undersøgelsens over 1.500 respondenter vurderede, at de kunne spare helt op til to timer om dagen, hvis de kunne arbejde i kontorrum, der prioriterede at minimere omfanget af de daglige distraktioner.  

Læs hele artiklen Støj i det åbne kontor koster nemt to timers mistet produktionstid - om dagen 

 

 

Læs også artiklerne:

Kontorarbejde med elastik - styrk din dagsform og fysik
Verdens smarteste kontorhus indviet i Berlin - tegnet af danske arkitekter
Iværksætterpars bæredygtige samtaleboks fik brølende boost i Løvens Hule
Ny norsk undersøgelse: Kontorlandskaber og delte kontorer giver højere sygefravær
Kontortid som frynsegode - i idylliske park- og sundomgivelser på Charlottenlund Slot
 

 

 

 


Magasinet NINEtoFIVE april 2020 distribueres elektronisk til flere end 61.000

af Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder og samarbejdspartnere, bl.a. danske
ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 

 

 

Se de tidligere NINEtoFIVE magasiner udgivet af Lokalebasen.dk Marts 2020

   
     Januar 2020

   
    November 2019
        


Oktober 2019
 
   
   August 2019

   
    Juni 2019
    
    
    Maj 2019

   
    April 2019

     
   Marts 2019


Januar 2019
    
    
November 2018
    
    
Oktober 2018
    
    
August 2018
    
    
   Juni 2018
    
    
April 2018


Marts 2018
    
    
Januar 2018
    
   
December 2017
   
   
November 2017
   
   
Oktober 2017
   
   
August 2017

Juni-juli 2017
   
     Maj 2017
   
    April 2017 
    
    Marts 2017 

    
    Februar 2017 

    
    Januar 2017

November 2016
    
    September 2016 
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 


Oktober 2015 

    

     September 2015

   
     August 2015

   
    Juni-juli 2015

   
    Maj 2015

   
    Marts 2015


Oktober 2013

 
  Juni 2013

 
  Marts 2013

 
  December 2012
     
 

 September 2012
 
 
Juni 2012

     
   Marts 2012
 
 
  November 2011

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.