arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ninetofive aug. 2017 reduced

Læs Magasinet NINEtoFIVE august 2017

23
aug
2017
Steen Uno
Læs i Magasinet NINEtoFIVE´s nye august-udgave bl.a. om Københavns gamle auktionshus i Æbeløgade på Østerbro, der efter en kort mellemstation som bilhus, dramatisk ildebrand og nedtur i dag er spiret frem som ny succes-story og frodig erhvervsejendom.
23
aug
2017
Steen Uno

 


Fra starten af 60´erne og helt frem til 2009 skabte Københavns Auktioner et mylder af handel, liv og glade dage i de rummelige lokaler ved Sankt Kjelds Plads.

Efter vellykket retablering er den kendte erhvervsejendom på ydre Østerbro succesrigt back in business med fuldt udlejede kvadratmeter - i særdeleshed takket være taglandbruget ØsterGro, der blev ´lokomotiv´ for de forhen-værende auktionsbygningers blomstrende revival.

"Vi bor jo lige midt i et kæmpemæssigt bylaboratorium. Det matcher de positive samfundstendenser, som vores egen arkitektur efterstræber. Før tog folk en rygepause på gaden, i dag går vi op på Østergro for at nyde solen og trække vejret," siger Hanne Vinkel Hansen, CEO og partner hos NOVA5, der tilhører den nye lejergeneration i Æbeløgade.

Læs artiklen om den gamle genoplivede erhvervsbygning ´Københavns gamle auktionshus spiret frem som ny succes-story´ i den nye august-udgave af Magasinet NINEtoFIVE.


Godt kontordesign

"Godt kontordesign i dag handler meget mere om netværk, interaktioner, indhold i jobbet - og det at være i nogle rammer, der er superkreative, lækre og æstetiske.

For 10 år siden talte man om et godt akustisk arbejdsmiljø, indeklima, godt dagslys som hygiejnefaktorer. Jeg siger ikke, at de er uvæsentlige, men i dag skal vi langt højere op i fødekæden."

Sådan siger kontorindretnings-ekspert Gitte Andersen, Global Head of Workspace Management & Design hos SIGNAL, i artiklen ´Millennium-generation: Workspace design er vigtigere end løn´.

Som ekspert i workspace management og design med mange års erfaring i strategisk brug af rummet til at fremme effektivitet og produktivitet mener hun, at fokus på de basale fysiske kontorrammer er passé, og at det nu er på tide at hæve barren og kigge fremad.

Læs meget mere i Magasinet NINEtoFIVE august 2017.


 

 

Læs også artiklerne:

Nye erhvervslokaler? Opret din lejekontrakt nemt og gratis 
Kontor ´de Luxe´: Top 3 unikke kontorlejemål i København
Events og ejendomskonferencer der fortjener din fokus og interesse i efteråret
Influencer marketing eksploderer med kändisser som PR-medier og medspillere
Dynamisk networking og videndeling i Østerbros gamle chokoladefabrik

 

 
Magasinet NINEtoFIVE august 2017 distribueres elektronisk til over 55.000 af

Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder samt samarbejdspartnere, herunder
danske ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 
Se Lokalebasen.dks tidligere NINEtoFIVE magasiner


Juni-juli 2017
   
    Maj 2017
   
    April 2017 
    
    Marts 2017 
    
    Februar 2017 
    
    Januar 2017 

November 2016
   
    September 2016
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 

Oktober 2015 
   
     September 2015
   
     August 2015
   
    Juni-juli 2015
   
    Maj 2015
   
    Marts 2015

Oktober 2013
 
  Juni 2013
 
  Marts 2013
 
  December 2012
     
    September 2012
 
Juni 2012
 
  Lokaleguiden mar 12
 
 Lokaleguiden nov 11

                 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.