arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ninetofive maj 2020

Læs Magasinet NINEtoFIVE maj 2020

30
apr
2020
Steen Uno
Læs i Magasinet NINEtoFIVE´s ny maj-udgave bl.a. om mondænt, istandsat city-kontordomicil i første parket til byens fremtidige business district Postbyen og om dit daglige kontorarbejde samt din arbejdsplads - efter corona.
30
apr
2020
Steen Uno

   

 

 

 

 
Efter fire årtier i skyggen af den nu nedrevne Postterminal får forrige århundreds store københavnske stjernearkitekt Arthur Wittmaacks smukke, gamle kontorklassiker i Bernstorffsgade en ny og velfortjent plads i solen i første parket til Citys kommende business district Postbyen.

Kontorhuset på hjørnet af Stoltenbergsgade opførtes i 1916 til Indre Mission ved siden af jævnaldrende, iøjnefaldende genboer som Centralpostbygningen og Politigården. Senest rummede bygningen i en årrække Københavns Social & Sundhedsforvaltning.

"Postbyen kommer helt sikkert til at give kvarteret et tiltrængt, spændende samt livgivende løft og herunder også føje ekstra valør og dimension til vores flotte og netop totalistandsatte kontorejendom Bernstorffsgade 21," siger Stig Lintrup, adm. direktør og partner hos Lintrup & Norgart.

Læs hele artiklen Updated kontorklassiker i mondæn første parket til byens ny business district i den helt nye maj-udgave af Magasinet NINEtoFIVE.


Forandret for altid

Siden det store verdensomspændende corona-udbrud i februar-marts har begrebet remote work  antaget nye dimensioner, som helt uundgåeligt kommer til at redefinere kontorarbejde og den globale kontorarbejdsplads for altid.

Også på det danske arbejdsmarked har hjemmekontoret bogstavelig talt fra den ene uge til den anden fået sit definitive gennembrud - en blåstempling, som det gennem en årrække ellers har været uhyre svært at opnå blandt mangen skeptisk arbejdsgiver.

"Teknologien har vist sit værd. Vi er jo nærmest blevet skubbet 10 år frem i tiden. Jeg er imponeret over, hvor effektive og produktive medarbejderne er nu, hvor de arbejder hjemmefra. Teknologien gør, at jeg ret nemt kan måle effektiviteten hos de ansatte," siger Jacob Riisgaard, ejer af Coolshop.  

Læs hele artiklen Efter corona: Dit kontorarbejde bliver aldrig det samme igen 

 

 

Læs også artiklerne:

To meters- og hygiejne-reglerne gælder også i dine kontoromgivelser
20 storslåede kontorrum til dit lille firma - hvis du savner gnisten på hjemmekontoret
Verdens smarteste kontorhus indviet i Berlin - tegnet af danske arkitekter
Støj i det åbne kontor koster nemt to timers mistet produktionstid - om dagen
Historisk kontorfællesskab spinder innovation i Nørrebros gamle tekstilfabrik

 

 

 

 


Magasinet NINEtoFIVE maj 2020 distribueres elektronisk til flere end 61.000

af Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder og samarbejdspartnere, bl.a. danske
ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 

 

 

Se de tidligere NINEtoFIVE magasiner udgivet af Lokalebasen.dk April 2020
 
   
   Marts 2020

   
    Januar 2020
    
    
    November 2019
     


Oktober 2019
 
   
   August 2019

   
    Juni 2019
    
    
    Maj 2019

   
    April 2019

     
   Marts 2019


Januar 2019
    
    
November 2018
    
    
Oktober 2018
    
    
August 2018
    
    
   Juni 2018
    
    
April 2018


Marts 2018
    
    
Januar 2018
    
   
December 2017
   
   
November 2017
   
   
Oktober 2017
   
   
August 2017

Juni-juli 2017
   
     Maj 2017
   
    April 2017 
    
    Marts 2017 

    
    Februar 2017 

    
    Januar 2017

November 2016
    
    September 2016 
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 


Oktober 2015 

    

     September 2015

   
     August 2015

   
    Juni-juli 2015

   
    Maj 2015

   
    Marts 2015


Oktober 2013

 
  Juni 2013

 
  Marts 2013

 
  December 2012
     
 

 September 2012
 
 
Juni 2012

     
   Marts 2012
 
 
  November 2011

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.