arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Magasinet ninetofive november 2019 reduced

Læs Magasinet NINEtoFIVE november 2019

05
nov
2019
Steen Uno
Se i Magasinet NINEtoFIVE´s nye november-udgave den årlige pristjekliste fra Lokalebasen.dk, der viser det aktuelle prisniveau og dokumenterer gennemsnits-lejepriserne på ledige kontor-lokaler i landets dyreste byer, bydele og byområder netop nu.
05
nov
2019
Steen Uno

     

 

 

 

 
Københavns City-område og Vesterbro topper - med Hellerup, Frederiksberg C og Nordhavn i forfølgerfeltet - på Lokalebasen.dks nye aktuelle Top 20 over de højeste kvadratmeterpriser på ledige kontorlejemål baseret på annoncerede data fra oktober 2019.

De aktuelle tal og data baserer sig på kvadratmeterpriserne, som de vakante kontorlokaler blev annonceret til på Lokalebasen.dk i oktober 2019. Der er således tale om endnu ikke-realiserede lejepriser.

"Vores årlige Top 20 tilbyder et øjebliksbillede samt nyttigt overblik over, hvad aktuelle kontorlejere som udgangspunkt kan forvente at skulle betale for deres nye kontorlokaler i et givent område," siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk A/S. 

Læs hele artiklen Danmarks dyreste kontorer 2019 - de mest attraktive områder og lokaliteter netop nu i det nye november-nummer af Magasinet NINEtoFIVE.


Stress på hjemmekontoret

Stadig flere arbejdsgivere tilbyder deres ansatte at arbejde hjemmefra, men arbejdstiden på hjemmekontoret er ikke nødvendigvis kun et bekvemt medarbejdergode - det rummer også sine skygge- og bagsider, viser en ny engelsk undersøgelse.

Her svarer halvdelen af 2.400 delvis hjemmearbejdende kontorfolk, at de savner kontorarbejdspladsens faste rutiner. 28 procent føler nedtrykt- og ensomhed, fordi de savner deres daglige arbejdskolleger.

En aktuel tysk forskerrapport afdækker, at også stress tit opstår ved, at den hjemmearbejdende ganske ofte også sidder på ved skrivebordet om aftenen og i weekenden. Desuden ligger det uudtalt i luften, at man også står til rådighed uden for den normale kontortid, når man arbejder hjemme 

Læs hele artiklen Pas på - du kan blive stresset af at arbejde for meget hjemmefra 

 

 

Læs også artiklerne:

Kan dit aktivitetsbaserede kontor rumme alle firmaets forskellige medarbejdertyper
Dit kontor på mobilen: 9 apps du har brug for
Digitale stemme-assistenter tripper for at gøre dine smarte kontorrum endnu smartere
Kontor på toppen: Eksklusivt penthouse-paradis i Hellerups grønne ikon-huse
Kontorfolket vil have frisk luft og behageligt dagslys før fancy fitness

 

 

 

 


Magasinet NINEtoFIVE november 2019 distribueres elektronisk til over 60.000 af

Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder og samarbejdspartnere -  blandt andre
danske ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 

 

 

Se de tidligere NINEtoFIVE magasiner udgivet af Lokalebasen.dk Oktober 2019
 
   
August 2019

   
Juni 2019
    
    
Maj 2019

   
April 2019
  
     
Marts 2019


Januar 2019
    
    
November 2018
    
    
Oktober 2018
    
    
August 2018
    
    
   Juni 2018
    
    
April 2018


Marts 2018
    
    
Januar 2018
    
   
December 2017
   
   
November 2017
   
   
Oktober 2017
   
   
August 2017

Juni-juli 2017
   
     Maj 2017
   
    April 2017 
    
    Marts 2017 

    
    Februar 2017 

    
    Januar 2017

November 2016
    
    September 2016 
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 


Oktober 2015 

    

     September 2015

   
     August 2015

   
    Juni-juli 2015

   
    Maj 2015

   
    Marts 2015


Oktober 2013

 
  Juni 2013

 
  Marts 2013

 
  December 2012
     
 

 September 2012
 
 
Juni 2012

     
   Marts 2012
 
 
  November 2011

 

 

 

 

   

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.