arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ninetofive okt. 2019 reduced

Læs Magasinet NINEtoFIVE oktober 2019

02
okt
2019
Steen Uno
Læs i Magasinet NINEtoFIVE´s nye oktober-nummer bl.a. om en af Hellerups mest eksklusive penthouse-kontoretager, som netop nu kan lejes på toppen af de grønne ikon-Punkthuse, og om en ny kontor-wellbeing undersøgelse med et overraskende facit.
02
okt
2019
Steen Uno

     

 

 

 

 
Endnu blot 10 år gamle har de lysegrønne Punkthuse i Tuborg Syd allerede vundet ikonstatus - netop nu udbydes en af Hellerups mest fashionable penthouse-kontoretager med panorama-udsigt over Øresund og Københavns cityline.

Placeringen af det eksklusive penthouse-kontor i Hellerups afholdte business-district er ikke blot ypperlig og unik - den er kort og godt toppen af toppen.

"Hverken udsigt, beliggenhed eller de daglige kontorfaciliteter finder man næppe bedre end her. Fra alle vores arbejdsstationer nyder vi det helt fantastiske lysindfald samt det aldeles betagende vue over Øresund, det ny Nordhavn og helt ind til Citys tårne og tage," siger Lisbeth Bau-Madsen, partner hos rådgivningsfirmaet Basico, der udlejer det eftertragtede penthouse-kontorlejemål. 

Læs hele artiklen Kontor på toppen: Eksklusivt penthouse-paradis i Hellerups grønne ikon-huse i den nye oktober-udgave af Magasinet NINEtoFIVE.


Harvard-undersøgelse

Den moderne kontormedarbejder sætter behov som bedre luftkvalitet, adgang til naturligt lys og mulighed for skræddersy egne arbejdsstationer højere end avancerede fitness maskiner og wellness-programmer i firmaets private gym.

I det seneste årti er moderne arbejdspladsers innovative fitness- og wellness-programmer blevet udråbt som effektive værktøjer, der nærmest per automatik gør kontorets medarbejdere sundere, mere produktive, bidrager til at nedbringe antal af sygedage, reducerer udgifter til sundhedsvæsnet osv..

Ny antyder en aktuel Harvard-undersøgelse fra før sommerferien imidlertid, at adskillige af disse helbreds- og sundheds-fremmende tiltag rundt på arbejdspladserne rent faktisk ofte kun signalerer ubetydelige resultater på den korte bane. 

Læs hele artiklen Kontorfolket vil have frisk luft og behageligt dagslys før fancy fitness 

 

 

Læs også artiklerne:

Levende naturvægge gør dit grønne kontor og brand endnu grønnere
Digitale stemme-assistenter tripper for at gøre dine smarte kontorrum endnu smartere
Amerikansk coworking-gigant gør klar til at åbne på Vesterbro til sommer

Dansk undersøgelse: Kontorfolk får alt for lidt dagslys ved skrivebordet
Skriften på væggen - når dine små idéer skal tænkes større og videndeles

 

 

 

 


Magasinet NINEtoFIVE oktober 2019 distribueres elektronisk til omkring 60.000 af

Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder og samarbejdspartnere -  blandt andre
danske ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 

 

 

Se de tidligere NINEtoFIVE magasiner udgivet af Lokalebasen.dk 


August 2019

   
Juni 2019
    
    
Maj 2019
   
    
April 2019
  
     
Marts 2019
        


Januar 2019
    
    
November 2018
    
    
Oktober 2018
    
    
August 2018
    
    
   Juni 2018
    
    
April 2018


Marts 2018
    
    
Januar 2018
    
   
December 2017
   
   
November 2017
   
   
Oktober 2017
   
   
August 2017

Juni-juli 2017
   
     Maj 2017
   
    April 2017 
    
    Marts 2017 

    
    Februar 2017 

    
    Januar 2017

November 2016
    
    September 2016 
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 


Oktober 2015 

    

     September 2015

   
     August 2015

   
    Juni-juli 2015

   
    Maj 2015

   
    Marts 2015


Oktober 2013

 
  Juni 2013

 
  Marts 2013

 
  December 2012
     
 

 September 2012
 
 
Juni 2012

     
   Marts 2012
 
 
  November 2011

 

 

 

 

   

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.