arrow_upward

60 erhvervslokaler: Taastrup

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Taastrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Velbeliggende erhvervslejemål – Taastrup har en af Danmarks bedste erhvervsbeliggenheder

Med et erhvervslejemål i Taastrup får din virksomhed hjemme i en kommune, der har en af landet bedste beliggenheder for virksomheder. Beliggenheden nær København gør, at der er yderst attraktive rekrutteringsmuligheder inden for alle brancher og på alle uddannelsesniveauer. Et erhvervslejemål i denne kommune gør det dermed let for din virksomhed at få fat på relevant, kvalificeret arbejdskraft. I Høje-Taastrup er der yderst attraktive motorvejsforbindelser og herudover er der S-tog og busforbindelser direkte til København samt hyppige regionaltog og IC3-tog til resten af landet. Vælger du et erhvervslejemål her, vil din virksomhed nyde godt af disse gode og alsidige forbindelser. Det giver mobilitet og fleksibilitet.

Erhvervslejemål i Taastrup er eftertragtet

Med sine 28.000 arbejdspladser samt 21.000 daglige pendlere har Høje-Taastrup Kommune status som en af Hovedstadsområdets mest attraktive og dynamiske erhvervskommuner. Mange virksomheder af forskellige art og størrelse vælger derfor erhvervslejemål i dette område. Nye virksomheder, der har fået erhvervslokaler i Taastrup inden for det seneste år, er blandt andre: Copenhagen Markets, DISA, Copenhagen Air Center, Danske Handicaporganisationer, Slagteriernes Forskningsinstitut, Bankernes Kontantservice samt DSVs nye hovedsæde. P.t. gennemgår byen en rivende erhvervsudvikling, der betyder, at der i disse år oprettes ikke mindre end ca. 5.000 nye stillinger i kommunen.

Erhvervslokaler i Taastrup: din virksomhed får gavn af en ambitiøs vækstpolitik

Får din virksomhed erhvervslokaler i denne by, bliver din virksomhed en del af en nytænkende kommune med ambitiøse planer for byens vækst. Høje-Taastrup Kommune stiler nemlig efter at blive en af landets førende erhvervskommuner – og målet er realistisk. Byen står netop nu i en særdeles gunstig situation grundet store nye projekter i byen, den velfungerende infrastruktur, ekstraordinært gode rekrutteringsgrundlag og meget mere. Blandt andet oprettes en hel ny bæredygtig bydel, NærHeden, der skal være med til at brande byen på en ny måde og trække endnu flere til området.

Mange velfungerende erhvervskvarterer

Der er rig mulighed for at finde attraktive erhvervslejemål i Taastrup, uanset virksomhedens størrelse og branche. Kommunen råder over mange veludbyggede erhvervskvarterer med attraktive erhvervslokaler, som eksempelvis områderne omkring Bredebjergvej, Rugvænget, Helgeshøj Alle, Mårkærvej, Hørskætten med flere. Er du på udkig efter erhvervslejemål i den indre by, er der også mange spændende muligheder her, blandt andet i området i nærheden af Høje Tåstrup Station.

star
star
star
star
star
4.8 ud af 5 / 5 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage