arrow_upward

69 kontorlokaler: København S

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i København S. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Amager - Markedet for kontor i Ørestaden og Amager

Markedet for kontorlokaler i Amager er i bedring, og dette kan være et resultat af den voksende danske økonomi, som har oplevet en vækst på hele en pct i 2014, hvilket er det første positive væksttal siden 2011. På trods af en relativ høj tomgang er efterspørgslen efter kontor til leje i Amager steget. Billig lokaleleje blandet med en forbedret dansk økonomi kan være en af årsagerne til denne positive udvikling.

Faldende kontorledighed i København

Kontorlokaler i København har igennem 2014 mødt et fald i tomgangen på 3 procentpoint, viser en ny rapport fra Colliers, som er et af verdens førende erhvervsejendomsmæglere. Årsagen til tomgangen er et resultat af tre faktorer. Den første faktor er, at en stigning i efterspørgslen efter boliger har forårsaget en større omdannelse af lokaler fra kontor og erhverv til bolig. For det andet har et forbedret arbejdsmarked påvirket tomgangen positivt, imens den tredje faktor er resultatet af et faldende niveau af nybyggeri. Selvom kontorledigheden er faldet, viser markedet for kontor i København, at mange virksomheder søger mindre kontorer. Ydermere har iværksætterkulturen haft en indflydelse på markedet for kontor leje i København ved at formindske ledigheden af de mindre kontorlokaler i byen.

Kontorlokaler i Ørestaden

Ørestaden er et af København Syds mest interessante og voksende områder. Fremragende arkitektoniske kontorbygninger kan findes i denne bydel, heriblandt kan nævnes DR Byen som i 2005 flyttede ind i 136.000 km². Ydermere kan der findes kontorlejemål i Mikado House, som er blevet tegnet i et samarbejde mellem Arkitema Arkitekter og C.W. Obel. Søger du derfor kontorlokaler i et unikt område, så er Ørestaden i København Syd et kig værd. By og Havn udlejer kontorlokaler i Ørestaden, imens flere investorer bygger erhvervsbyggerier med mulighed for kontor leje. Er du derfor på udkig efter kontorpladser eller private kontorlokaler, så har Ørestaden et hav af muligheder for dig som lejer.

Islands Brygge og mulighederne for kontor

Islands brygge er en del af det nordvestlige Amager og huser adskillige muligheder for lokaleleje. Mange virksomheder har allerede etableret sig i bydelens forskellige kontorlokaler. Heraf kan nævnes virksomheder som Deloitte, Simcorp og Radisson Hotel, som kan findes på Ny Tøjhusgrunden, Vipp har kontorer på Snorregade mens Sundhedsstyrelsen og LO har kontorlokaler i Havnestaden. Både private og offentlige virksomheder kan udtrykke sine kulturelle værdier og visioner ved at bosætte sig på Islands Brygge, som kan siges at være en betydelig del af Amagers erhvervsliv.

Kontorlejemål i Amager Øst

Amager Øst er endnu en del af København Syd, som oplever en fremtrædende byudvikling. Større koncentrationer af billige kontorlokaler kan findes i dette område, som i dag bliver set som en attraktiv og særdeles fordelagtig placering for mange virksomheder. Søger du derfor kontor leje, men føler ikke, at Ørestaden og Islands Brygge matcher dine ønsker, så er Amager Øst en god mulighed.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage