arrow_upward

København S

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i København S. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Amager - Markedet for kontor i Ørestaden og Amager

Markedet for kontorlokaler i Amager er i bedring, og dette kan være et resultat af den voksende danske økonomi, som har oplevet en vækst på hele en pct i 2014, hvilket er det første positive væksttal siden 2011. På trods af en relativ høj tomgang er efterspørgslen efter kontor til leje i Amager steget. Billig lokaleleje blandet med en forbedret dansk økonomi kan være en af årsagerne til denne positive udvikling.

Faldende kontorledighed i København

Kontorlokaler i København har igennem 2014 mødt et fald i tomgangen på 3 procentpoint, viser en ny rapport fra Colliers, som er et af verdens førende erhvervsejendomsmæglere. Årsagen til tomgangen er et resultat af tre faktorer. Den første faktor er, at en stigning i efterspørgslen efter boliger har forårsaget en større omdannelse af lokaler fra kontor og erhverv til bolig. For det andet har et forbedret arbejdsmarked påvirket tomgangen positivt, imens den tredje faktor er resultatet af et faldende niveau af nybyggeri. Selvom kontorledigheden er faldet, viser markedet for kontor i København, at mange virksomheder søger mindre kontorer. Ydermere har iværksætterkulturen haft en indflydelse på markedet for kontor leje i København ved at formindske ledigheden af de mindre kontorlokaler i byen.

Kontorlokaler i Ørestaden

Ørestaden er et af København Syds mest interessante og voksende områder. Fremragende arkitektoniske kontorbygninger kan findes i denne bydel, heriblandt kan nævnes DR Byen som i 2005 flyttede ind i 136.000 km². Ydermere kan der findes kontorlejemål i Mikado House, som er blevet tegnet i et samarbejde mellem Arkitema Arkitekter og C.W. Obel. Søger du derfor kontorlokaler i et unikt område, så er Ørestaden i København Syd et kig værd. By og Havn udlejer kontorlokaler i Ørestaden, imens flere investorer bygger erhvervsbyggerier med mulighed for kontor leje. Er du derfor på udkig efter kontorpladser eller private kontorlokaler, så har Ørestaden et hav af muligheder for dig som lejer.

Islands Brygge og mulighederne for kontor

Islands brygge er en del af det nordvestlige Amager og huser adskillige muligheder for lokaleleje. Mange virksomheder har allerede etableret sig i bydelens forskellige kontorlokaler. Heraf kan nævnes virksomheder som Deloitte, Simcorp og Radisson Hotel, som kan findes på Ny Tøjhusgrunden, Vipp har kontorer på Snorregade mens Sundhedsstyrelsen og LO har kontorlokaler i Havnestaden. Både private og offentlige virksomheder kan udtrykke sine kulturelle værdier og visioner ved at bosætte sig på Islands Brygge, som kan siges at være en betydelig del af Amagers erhvervsliv.

Kontorlejemål i Amager Øst

Amager Øst er endnu en del af København Syd, som oplever en fremtrædende byudvikling. Større koncentrationer af billige kontorlokaler kan findes i dette område, som i dag bliver set som en attraktiv og særdeles fordelagtig placering for mange virksomheder. Søger du derfor kontor leje, men føler ikke, at Ørestaden og Islands Brygge matcher dine ønsker, så er Amager Øst en god mulighed.

Læs mere om København S på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal