arrow_upward

Kongens Lyngby

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Find et stort udbud af attraktive lokaler til kontor i Kgs. Lyngby

Leder du efter lokaler til dit nye kontor? I den nordlige del af Storkøbenhavn ligger bydelen Kgs. Lyngby, hvor der tilbydes masser af kontorbygninger, og det er uden tvivl den helt rette by for dig, der ønsker at være tæt på hovedstaden i en yderst charmerende forstad, der byder på mange spændende muligheder erhvervsmæssigt. Kgs. Lyngby byder bl.a. på meget detailhandel, som især er koncentreret omkring byens hovedgade og storcenter, og herudover er der en lang række større virksomheder, der har valgt at have hovedkvarter i byen. Endelig skal det også nævnes, at infrastrukturen i Kgs. Lyngby fungerer rigtig godt, i og med at flere motorveje løber tæt forbi byen. 

Med kontor i Kgs. Lyngby får din virksomhed mange spændende muligheder

Byen byder på et omfattende erhvervsliv, som betyder, at du med et kontor i Kgs. Lyngby vil få masser af spændende muligheder. Flere større virksomheder holder som sagt til her, og det vil sige, at rigtig mange mennesker flytter til Kgs. Lyngby grundet de mange arbejdspladser. Det skal desuden nævnes, at byen ikke blot fokuserer på ét særligt erhverv, men disse virksomheder opererer inden for mange forskellige felter, hvilket gør, at erhvervslivet i byen er karakteriseret ved stor diversitet og mangfoldighed. Det gør desuden, at byen giver plads til alle typer erhverv, hvorfor der også vil blive taget godt imod netop din virksomhed.

By med omfattende kultur- og foreningsliv

Infrastrukturen og transportmulighederne i Kgs. Lyngby må helt bestemt siges at være velfungerende, i og med at byen er forbundet med flere S-togs- og busafgange. Herudover går flere motorveje også tæt forbi byen, og ydermere skal det også nævnes, at der er cykelstier i stort set hele byen. Det betyder, at det er utroligt nemt for både kunder såvel som kollegaer at komme hurtigt til og fra byen, og det gør således Kgs. Lyngby til det helt ideelle sted at have kontor. Kgs. Lyngby er desuden karakteriseret ved de mange uddannelsesinstitutioner, der ligger i byen, hvorfor der altid er mange unge og masser af liv, og herudover byder byen også på flere foreninger og kulturtilbud.

Moderne forstad i rivende udvikling

 Kgs. Lyngby er en moderne forstad, der grundet sit omfattende erhvervs- og kulturliv byder på mange spændende muligheder for alle typer erhverv. Detailhandlen er særligt koncentreret omkring byens storcenter og hovedgade, men herudover er de større virksomheder fordelt rundt omkring i hele byen, og de tilbyder derfor mange arbejdspladser, hvilket gør Kgs. Lyngby til et attraktivt sted. Byen er desuden i rivende udvikling, i og med at den ligger grund til en lang række uddannelsesinstitutioner, hvilket betyder, at Kgs. Lyngby er præget af masser af aktivitet og liv grundet de mange unge mennesker, der bor i byen. 

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal