arrow_upward

41 kontorlokaler: Kongens Lyngby

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Kongens Lyngby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Find et stort udbud af attraktive lokaler til kontor i Kgs. Lyngby

Leder du efter lokaler til dit nye kontor? I den nordlige del af Storkøbenhavn ligger bydelen Kgs. Lyngby, hvor der tilbydes masser af kontorbygninger, og det er uden tvivl den helt rette by for dig, der ønsker at være tæt på hovedstaden i en yderst charmerende forstad, der byder på mange spændende muligheder erhvervsmæssigt. Kgs. Lyngby byder bl.a. på meget detailhandel, som især er koncentreret omkring byens hovedgade og storcenter, og herudover er der en lang række større virksomheder, der har valgt at have hovedkvarter i byen. Endelig skal det også nævnes, at infrastrukturen i Kgs. Lyngby fungerer rigtig godt, i og med at flere motorveje løber tæt forbi byen. 

Med kontor i Kgs. Lyngby får din virksomhed mange spændende muligheder

Byen byder på et omfattende erhvervsliv, som betyder, at du med et kontor i Kgs. Lyngby vil få masser af spændende muligheder. Flere større virksomheder holder som sagt til her, og det vil sige, at rigtig mange mennesker flytter til Kgs. Lyngby grundet de mange arbejdspladser. Det skal desuden nævnes, at byen ikke blot fokuserer på ét særligt erhverv, men disse virksomheder opererer inden for mange forskellige felter, hvilket gør, at erhvervslivet i byen er karakteriseret ved stor diversitet og mangfoldighed. Det gør desuden, at byen giver plads til alle typer erhverv, hvorfor der også vil blive taget godt imod netop din virksomhed.

By med omfattende kultur- og foreningsliv

Infrastrukturen og transportmulighederne i Kgs. Lyngby må helt bestemt siges at være velfungerende, i og med at byen er forbundet med flere S-togs- og busafgange. Herudover går flere motorveje også tæt forbi byen, og ydermere skal det også nævnes, at der er cykelstier i stort set hele byen. Det betyder, at det er utroligt nemt for både kunder såvel som kollegaer at komme hurtigt til og fra byen, og det gør således Kgs. Lyngby til det helt ideelle sted at have kontor. Kgs. Lyngby er desuden karakteriseret ved de mange uddannelsesinstitutioner, der ligger i byen, hvorfor der altid er mange unge og masser af liv, og herudover byder byen også på flere foreninger og kulturtilbud.

Moderne forstad i rivende udvikling

 Kgs. Lyngby er en moderne forstad, der grundet sit omfattende erhvervs- og kulturliv byder på mange spændende muligheder for alle typer erhverv. Detailhandlen er særligt koncentreret omkring byens storcenter og hovedgade, men herudover er de større virksomheder fordelt rundt omkring i hele byen, og de tilbyder derfor mange arbejdspladser, hvilket gør Kgs. Lyngby til et attraktivt sted. Byen er desuden i rivende udvikling, i og med at den ligger grund til en lang række uddannelsesinstitutioner, hvilket betyder, at Kgs. Lyngby er præget af masser af aktivitet og liv grundet de mange unge mennesker, der bor i byen. 

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage