arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Aabenraa. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find dine nye erhvervslokaler i Aabenraa

Aabenraa er en by i det sydlige Sønderjylland, der har et væld af forskellige erhvervslokaler til rådighed for dig og din virksomhed. Med et erhvervslejemål i denne by får du en central placering i Sønderjylland, hvor der ikke er langt til den tyske grænse. Det betyder, at du har mulighed for at rekruttere tysktalende medarbejdere til din virksomhed, men også folk fra hele Sønderjylland. Med gode tog- og busforbindelser til det resterende Sønderjylland har du mulighed for at finde erhvervslokaler, der har tæt relation til både byen, men også alle omkringliggende områder og byer.

Gå på jagt i massevis af erhvervslokaler

Ikke nok med at Aabenraa er en charmerende og smuk by med megen historie bag sig, er det også en by, der tilbyder et væld af forskellige erhvervslokaler til din virksomhed. Hvad end du er på udkig efter kontorlokaler, lagerlokaler eller butikslokaler, er byen et ideelt sted at drive virksomhed i. Byen er hjemsted for en af Danmarks længste gågader, hvorfor det er den perfekte by at starte butik i. Derudover kan du også være heldig at finde kontorlokaler i byens hjerte i en af de mange gamle bygninger, der har både sjæl og charme. Du kan naturligvis også gå på jagt efter lagerlokaler i byens udkant, hvor der findes noget for enhver smag og budget. Med andre ord så er Aabenraa en utrolig alsidig by at drive virksomhed i, hvor der findes et væld af forskellige erhvervslokaler.

Mulighed for vækst med erhvervslokaler i Aabenraa

Aabenraa har en central placering som port til det tyske marked og dets arbejdskraft. Det betyder stor aktivitet og mulighed for at vækste på det tyske marked, samtidig med at tyske medarbejdere nemt kan rekrutteres til din virksomhed. Derudover er Aabenraa Kommune yderst velfungerende og særligt gode til at sikre en god dialog mellem virksomheder og kommunen, der i sidste ende kan skabe vækst og udviklingsmuligheder for din virksomhed. Derudover findes Business Aabenraa, et lokalt erhvervsservicecenter, som kan hjælpe din virksomhed på rette vej – og det er helt gratis. Byen er altså ideel at drive virksomhed i, da flere forskellige tiltag med tiden har skabt en by, der tilgodeser erhvervslivet. Og det kan man ikke sætte en pris på! Og så tilbyder byen naturligvis et væld af forskellige erhvervslokaler, så du kan finde et lejemål, der passer til lige netop din virksomhed.

star
star
star
star
star
4.8 ud af 5 / 5 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage