arrow_upward

Aabenraa

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Aabenraa. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find dine nye erhvervslokaler i Aabenraa

Aabenraa er en by i det sydlige Sønderjylland, der har et væld af forskellige erhvervslokaler til rådighed for dig og din virksomhed. Med et erhvervslejemål i denne by får du en central placering i Sønderjylland, hvor der ikke er langt til den tyske grænse. Det betyder, at du har mulighed for at rekruttere tysktalende medarbejdere til din virksomhed, men også folk fra hele Sønderjylland. Med gode tog- og busforbindelser til det resterende Sønderjylland har du mulighed for at finde erhvervslokaler, der har tæt relation til både byen, men også alle omkringliggende områder og byer.

Gå på jagt i massevis af erhvervslokaler

Ikke nok med at Aabenraa er en charmerende og smuk by med megen historie bag sig, er det også en by, der tilbyder et væld af forskellige erhvervslokaler til din virksomhed. Hvad end du er på udkig efter kontorlokaler, lagerlokaler eller butikslokaler, er byen et ideelt sted at drive virksomhed i. Byen er hjemsted for en af Danmarks længste gågader, hvorfor det er den perfekte by at starte butik i. Derudover kan du også være heldig at finde kontorlokaler i byens hjerte i en af de mange gamle bygninger, der har både sjæl og charme. Du kan naturligvis også gå på jagt efter lagerlokaler i byens udkant, hvor der findes noget for enhver smag og budget. Med andre ord så er Aabenraa en utrolig alsidig by at drive virksomhed i, hvor der findes et væld af forskellige erhvervslokaler.

Mulighed for vækst med erhvervslokaler i Aabenraa

Aabenraa har en central placering som port til det tyske marked og dets arbejdskraft. Det betyder stor aktivitet og mulighed for at vækste på det tyske marked, samtidig med at tyske medarbejdere nemt kan rekrutteres til din virksomhed. Derudover er Aabenraa Kommune yderst velfungerende og særligt gode til at sikre en god dialog mellem virksomheder og kommunen, der i sidste ende kan skabe vækst og udviklingsmuligheder for din virksomhed. Derudover findes Business Aabenraa, et lokalt erhvervsservicecenter, som kan hjælpe din virksomhed på rette vej – og det er helt gratis. Byen er altså ideel at drive virksomhed i, da flere forskellige tiltag med tiden har skabt en by, der tilgodeser erhvervslivet. Og det kan man ikke sætte en pris på! Og så tilbyder byen naturligvis et væld af forskellige erhvervslokaler, så du kan finde et lejemål, der passer til lige netop din virksomhed.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal