arrow_upward

28 erhvervslokaler: Herning

Med erhvervslokaler i Herning er der ikke blot gode fremtidsmuligheder jævnfør den beskrevne planlagte udvikling. Der er også et stærkt fundament at bygge på allerede nu. I en sammenligning lavet på tværs af alle landets...Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler i en by med vokseværk

Herning Kommune er Region Midtjyllands fjerde største med 48.531 indbyggere (2016). Udover Herning inkluderer regionen desuden Tjørring, Snejbjerg, Gjellerup, Hammerup og Birk, der med tiden er vokset sammen med selve købstaden. Byen har dermed vokseværk, både hvad angår erhvervslokaler og boliger, hvilket ses ved, at omkring 4.000 indbyggere hvert år flytter til Herning, hvor boligpriserne i snit er halvt så dyre som i Århus. Derudover kan området desuden tilbyde henholdsvis skov, naturlegepladser, løbestier, ridestier, parker, badesøer, åer og mountainbikespor rundt i kommunen. De mange naturskønne områder og aktivitetsmuligheder bliver af mange anset som store goder i dagligdagen og er en af de mange fordele, der er ved at have erhvervslokaler i Herning. På den kulturelle front tilbyder byen også en masse, herunder restauranter, attraktioner, aktiviteter, events, messer, koncerter og kunstoplevelser, der udfolder sig i byens gader, hyggelige lokationer og store koncertsteder. Særligt kan Jyske Bank Boksen nævnes, som et unikt event space. Derudover er henholdsvis Hernings Museum of Contemporary Art samt Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum - to velbesøgte kunstgallerier, som begge har internationalt niveau med udstillinger fra forskellige steder i verden. Så ønsker du at have mulighed for at invitere kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere på middage eller attraktive kulturoplevelser i nærheden af dine nye erhvervslokaler? Så har Herning et væld af tilbud, der aldrig er langt væk.

Centrale erhvervslokaler - Herning tilbyder super beliggenhed

Eftersom Herning ligger centralt placeret i midten af Midtjylland, er der både en tæt opkobling til motorvejsnettet såvel som en central placering i forhold til offentlig transport. Herning er derfor et oplagt sted at søge efter erhvervslokaler til din kommende virksomhed. De erhvervslokaler, som anvendes til industri, service, og øvrige erhverv, har en afgørende betydning for din virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profilering. Der er derfor flere ting, som man bør være opmærksomhed, når du leder efter lokaler til din virksomhed. Virksomhedens beliggenhed, indretning og tilgængelighed er nemlig ikke blot med til at forme din virksomheds ansigt udadtil, men har også betydning for, hvor tilgængelig din virksomhed er for potentielle medarbejdere og særligt kunder.

Find vækststærke erhvervslokaler: Herning har mulighederne

En kommunes indtægtsmuligheder og vækstpotentiale er to afgørenge faktorer, når du skal vælge erhvervslokaler. Byen står, i den forbindelse over for en større udvikling. Der planlægges nemlig at bygge en helt ny by ved Herning i samarbejde med Region Midtjylland. Arkitekterne Arkitema Architects står for rådgivningen i forbindelse med konstruktionen af den nye by, Helstrup, der skal gøre plads til 4.000 nye indbyggere fordelt i omkring 1.800 nye boliger. Byen forventes at have det nye hospital som grundpille, således at der i forlængelse af hospitalsgrunden også skabes boliger med rekreative områder og udfoldelsesmuligheder. Det er dermed planen, at Helstrup skal være en by med fokus på nordiske værdier såsom fællesskab og sundhed. Der er derfor også et stærkt fokus på at indtænke centerfunktioner i byen i form af detailhandel, institutioner samt uddannelse og erhverv. Der bliver dermed ikke kun oprettet kontorer til leje, men mange forskellige typer – blandt andet etableres butikker til leje.

Erhvervslejemål i by med stærk købekraft

Med en beliggenhed tæt på motorvejsnettet samt regelmæssig bus- og togtrafik er Herning et oplagt sted at søge efter erhvervslokaler til din kommende virksomhed. Erhvervslokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv, og de erhvervslokaler, hvorfra du driver din virksomhed, har betydning for din virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profilering, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler i Herning Kommune. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af gesjæftens ansigt udadtil, og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren, sender det signal, du ønsker. Erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand, og de valgte erhvervslokaler har desuden betydning for medarbejdertrivsel og dermed indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være i orden, så driften ikke forstyrres. Erhvervslokaler i Herning er hovedsageligt koncentreret omkring byens industrikvarterer (fx i HI-Park og Industrivej Syd). Lokalebasen er din nemme og direkte vej til det store marked for erhvervsejendomme til leje og salg i Herning. Den disponible indkomst er det beløb, en person har tilbage til opsparing og forbrug efter betaling af direkte skatter, arbejdsmarkedsbidrag, underholdsbidrag og renteudgifter. Uanset om din virksomhed er ny eller etableret spiller forhold som udvikling, kommunalperformance og rammebetingelser for virksomheder i Herning Kommune en vigtig rolle, når du overvejer at leje erhvervslokaler her i kommunen. Dansk Industri har siden 2010 hvert år sammenlignet det lokale erhvervsklima i landets 98 kommuner. I sammenligningen vurderer DI kommunalperformance på bagrund af faktorer som rammevilkår, infrastruktur og transport, arbejdskraft, kommunal sagsbehandling, skatter, afgifter og gebyrer, fysisk placering, brug af private leverandører, kommunens image, velfærdsservice samt information og dialog med kommunen, hvilket munder ud i en samlet placering og overordnet vurdering af kommunens erhvervsvenlighed.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage