Søg erhvervslokale i hele Danmark

Lb filter iconJuster liste
Vælg område(r)Lb target icon

 

Erhvervslokaler i en by med vokseværk

Herning Kommune er Region Midtjyllands fjerde største med 48.531 indbyggere (2016). Udover Herning inkluderer regionen desuden Tjørring, Snejbjerg, Gjellerup, Hammerup og Birk, der med tiden er vokset sammen med selve købstaden. Byen har dermed vokseværk, både hvad angår erhvervslokaler og boliger, hvilket ses ved, at omkring 4.000 indbyggere hvert år flytter til Herning, hvor boligpriserne i snit er halvt så dyre som i Århus. Derudover kan området desuden tilbyde henholdsvis skov, naturlegepladser, løbestier, ridestier, parker, badesøer, åer og mountainbikespor rundt i kommunen. De mange naturskønne områder og aktivitetsmuligheder bliver af mange anset som store goder i dagligdagen og er en af de mange fordele, der er ved at have erhvervslokaler i Herning. På den kulturelle front tilbyder byen også en masse, herunder restauranter, attraktioner, aktiviteter, events, messer, koncerter og kunstoplevelser, der udfolder sig i byens gader, hyggelige lokationer og store koncertsteder. Særligt kan Jyske Bank Boksen nævnes, som et unikt event space. Derudover er henholdsvis Hernings Museum of Contemporary Art samt Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum - to velbesøgte kunstgallerier, som begge har internationalt niveau med udstillinger fra forskellige steder i verden. Så ønsker du at have mulighed for at invitere kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere på middage eller attraktive kulturoplevelser i nærheden af dine nye erhvervslokaler? Så har Herning et væld af tilbud, der aldrig er langt væk.

Centrale erhvervslokaler - Herning tilbyder super beliggenhed

Eftersom Herning ligger centralt placeret i midten af Midtjylland, er der både en tæt opkobling til motorvejsnettet såvel som en central placering i forhold til offentlig transport. Herning er derfor et oplagt sted at søge efter erhvervslokaler til din kommende virksomhed. De erhvervslokaler, som anvendes til industri, service, og øvrige erhverv, har en afgørende betydning for din virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profilering. Der er derfor flere ting, som man bør være opmærksomhed, når du leder efter lokaler til din virksomhed. Virksomhedens beliggenhed, indretning og tilgængelighed er nemlig ikke blot med til at forme din virksomheds ansigt udadtil, men har også betydning for, hvor tilgængelig din virksomhed er for potentielle medarbejdere og særligt kunder.

Find vækststærke erhvervslokaler: Herning har mulighederne

En kommunes indtægtsmuligheder og vækstpotentiale er to afgørenge faktorer, når du skal vælge erhvervslokaler. Byen står, i den forbindelse over for en større udvikling. Der planlægges nemlig at bygge en helt ny by ved Herning i samarbejde med Region Midtjylland. Arkitekterne Arkitema Architects står for rådgivningen i forbindelse med konstruktionen af den nye by, Helstrup, der skal gøre plads til 4.000 nye indbyggere fordelt i omkring 1.800 nye boliger. Byen forventes at have det nye hospital som grundpille, således at der i forlængelse af hospitalsgrunden også skabes boliger med rekreative områder og udfoldelsesmuligheder. Det er dermed planen, at Helstrup skal være en by med fokus på nordiske værdier såsom fællesskab og sundhed. Der er derfor også et stærkt fokus på at indtænke centerfunktioner i byen i form af detailhandel, institutioner samt uddannelse og erhverv. Der bliver dermed ikke kun oprettet kontorer til leje, men mange forskellige typer – blandt andet etableres butikker til leje.

Erhvervslejemål i by med stærk købekraft

Med erhvervslokaler i Herning er der ikke blot gode fremtidsmuligheder jævnfør den beskrevne planlagte udvikling. Der er også et stærkt fundament at bygge på allerede nu. I en sammenligning lavet på tværs af alle landets kommuner ligger Herning på en 49. plads, når der kommer til købekraft. 98 er det højeste i forhold til købekraften, der er beregnet ud fra den årlige disponible gennemsnitsindkomst i kommunen, og byen klarer sig dermed godt på dette område. Erhvervslejemål i Herning placerer dermed din virksomhed i et økonomisk ressourcestærkt område, hvilket kan have mange gavnlige effekter. Derudover har Dansk industri yderligere foretaget en vurdering af erhvervsklimaet rundt omkring i kommunerne. I sammenligningen har DI blandt andet vurderet landets kommuner ud fra parametre som infrastruktur, transport og arbejdskraft, brug af private leverandører, kommunernes afgifter og gebyrer og ikke mindst kommunens velfærdsservice - hvilket alt sammen bidrager til at konkludere, hvor erhvervsvenlig kommunen er. I 2015 kom Herning i denne undersøgelse ind på en fornem femteplads, mens den i 2016 landede på en syvende plads ud af landets 98 kommuner. Så til dig, der ønsker en erhvervsvenlig kommune, når du skal vælge erhvervslokaler: Herning tilbyder yderst fordelagtige erhvervsrammer. Ønsker du at få overblik over de ledige erhvervslejemål i Herning, kan du på her på siden filtrere din søgning efter dine behov og nemt få en oversigt over relevante erhvervslokaler.

Din søgning gav ingen resultater