Søg erhvervslokale i hele Danmark

Lb filter iconJuster liste
Vælg område(r)Lb target icon

 

Erhvervslejemål i Herning: Kraftcentret i Vest

Herning har altid været kendt for sit gode erhvervsliv, og byen gør en stor indsats for at forblive "dynamoen" i Vest. Derfor er der mange virksomheder, der ønsker at få erhvervslokaler her.

Bliv en del af et driftigt erhvervsliv

Der er rige muligheder for at finde attraktive erhvervslejemål i Herning, uanset virksomhedstype. Blandt Hernings kendte erhvervsvirksomheder kan fremhæves blandt andre Egetæpper, JBS, Herning Shipping og Bankernes EDB-Central. Byens helt store erhvervskvarterer er HI-Park sammen med det store sydvestlige erhvervsområde omkring Mørupvej, Sandagervej og Mads Eg Damgaards Vej. Her ligger en lang række store virksomheder som eksempelvis Boconcept A/S side om side med mindre og mellemstore virksomheder. Der er selvfølgelig også masser af spændende erhvervslokaler i Herning Centrum, eksempelvis til kontorbrug.

Samarbejder med erhvervslivet

Med et erhvervslejemål i Herning får din virksomhed hjemme i en kommune, der tager sit erhvervsliv alvorligt. Herning er kendt som et økonomisk centrum i Midt- og Vestjylland og som en by, der er i vækst og tør tænke nyt. Herning har i gennem mange år bevidst arbejdet for at give det lokale erhvervsliv optimale og dynamiske rammer. I den forbindelse har Herning Kommune valgt at arbejde meget tæt sammen med aktører fra erhvervslivet, blandt andet med byens forskellige erhvervsråd. Dette betyder, at kommunens erhvervspolitik tager afsæt i den virkelighed, de enkelte virksomheder oplever. Vælger du et erhvervslejemål i denne by, vil din virksomhed nyde godt af disse gode vilkår, der gør det nemt for din virksomhed at vokse.

Kongresser, messer og koncerter

Vælger du at få erhvervslokaler i Herning, vil din virksomhed blive en del af en levende, kulturel by, der tiltrækker mange besøgende og handlende hvert år. Herning er kendt for at være en kongres- og messeby. Dette skyldes primært Messecenter Herning, der ofte huser store begivenheder. I 2010 åbnedes herudover også Jyske Bank BOXEN, der løbende afholder koncerter med diverse store danske og internationale navne. De mange kulturelle tilbud trækker hvert år mange mennesker til byen. Er du inden for detailbranchen, vil du med et erhvervslejemål i denne by kunne nyde godt af dette store kundegrundlag.

Når du søger erhvervslejemål i Herning

Når du er på udkig efter det rette erhvervslejemål, er der en del aspekter, det kan anbefales at tage højde for. Beliggenheden er absolut en af de vigtigste, uanset hvilken type virksomhed, det drejer sig om. Har din virksomhed eksempelvis behov for stor synlighed, kan det være ideelt at vælge erhvervslokaler i dette områe. Det er herudover også væsentligt at undersøge om de pågældende erhvervslokaler indfrier eventuelle særlige krav, der er inden for netop din virksomheds branche. Ydermere er det naturligvis også essentielt, at det pågældende erhvervslejemål passer til arbejdsgange og medarbejdere.

Din søgning gav ingen resultater