arrow_upward

Frederikshavn besidder et kolossalt globalt potentiale for den maritime sektor og satser derfor offensivt på det maritime område. Byens øvrige tre aktuelle vækstspor er disse: Energirenovering af den eksisterende boligmasse, Oplevelse og turisme samt nordjyske...Læs mere

Opret en søgeagent

Med erhvervslokaler beliggende i Frederikshavn, har du direkte adgang til verden med bil, offentlig transport, færge og fly. Frederikshavn har færgeforbindelser til Norge og Sverige flere gange dagligt og ligger cirka 30 minutters kørsel fra Aalborg Lufthavn ved Nørresundby og 15 kilometer fra indenrigslufthavnen Sindal Lufthavn. Med tog er der mod nord daglige afgange til Skagen og mod syd kører man på den østjyske længdebane, først vest mod Hjørring, og derefter sydpå mod Aalborg, Århus og København. Med hurtigfærgerne er man kun to timers rejse fra Sveriges næststørste by, Göteborg, som har 500.000 indbyggere. Lokalområdet er dækket ind af et rutebilnet, som forbinder Frederikshavn med de omkringliggende bysamfund. Med tog er der afgange en gang i timen mod Aalborg, Århus og København (DSB) og flere daglige afgange mod Skagen, se køreplaner, priser, billetinformation og planlæg din rejse på Nordjyske Jernbaner. Der er daglig færgeforbindelse til Læsø samt flere daglige afgange til Sverige, med Stena Line. Europavej E45 tager sit udspring i Frederikshavn, og med den direkte motorvejsforbindelse fra Vangen til kontinentet.'

De erhvervslokaler, du driver din virksomhed fra har betydning for din kommende virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profil, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler i byen ved havet. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af din virksomheds ansigt udadtil og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du altid overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren sender det signal, du ønsker. Erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand. Erhvervslokalerne har ydermere betydning for dine medarbejderes trivsel og derfor indirekte indflydelse på din virksomheds produktivitet. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer, parkeringsforhold med videre skal være i orden, så driften ikke forstyrres. Med erhvervslokaler i Frederikshavn er din virksomhed centralt placeret i forhold til rekruttering af nye medarbejdere. Lokalebasen er din nemme og direkte vej til det store marked for erhvervsejendomme til leje og salg i Frederikshavn. Her får du hurtigt et overskueligt og dagsaktuelt overblik over erhvervsejendomme og erhvervslokaler til leje og salg i Frederikshavn.

Med erhvervslokaler i den lille storby Frederikshavn, vil nok især en af landets længste gågader imponere. Du finder alt fra butikker med kendte mærkevarer til små hyggelige specialbutikker med unikavarer. Serviceniveauet er højt, og du kan glæde dig til en god shoppeoplevelse. Du kan blandt andet handle dagligvarer hos Rema 1000, fakta, MENY, Aldi, SPAR, KIWI, Superbrugsen og Dagrofa og i Lidl på Hjørringvej finder du altid nybagt brød, friske grøntsager og masser af kvalitetsvarer til lave priser. Lidl har åbent hver dag fra 8.00 til 21.00 (torsdag til klokken 15.00), og kan tilbyde kædens egne mærker, der flere gange er blevet kåret som bedst i test, fx Engvang smørbar, Milbona kakaomælk og Crownfield Cornflakes.

Søger du efter erhvervslokaler placeret i eller omkring Frederikshavn på Lokalebasen, får du altid oplyst, hvorvidt der er tilknyttet parkeringspladser til lejemålet eller om parkeringspladser kan lejes eller tilkøbes i nærheden. Fra 2016 kan du langtidsparkere din bil på havnen i Frederikshavn for blot 50 kroner per døgn. Skal du med færgen til Læsø eller Hirsholm, er det oplagt at lade bilen parkere på langtidsparkeringen på havnen i Frederikshavn. Der er dog kun 13 parkeringspladser, og du kan kun reservere plads online. Især i højsæsonen er der rift om parkeringspladserne i Frederikshavn, og pladserne på havnen bliver hurtigt fyldt op, men er du hurtigt ude, så kan du kan bestille langtidsparkering, når du skal videre med færgen. Har du bestilt overnatning på BB-Hotel Frederikshavn på Margrethevej, følger parkering med i opholdet. Den gratis parkering tilbydes på hotellets egne parkeringspladser.

Erhvervshus Nord arbejder med erhvervsudvikling i Frederikshavn Kommune. De rådgiver virksomheder og iværksættere og igangsætter erhvervsudviklingsprojekter og samarbejder bredt med flere lokale, nationale og internationale aktører for at fremme det lokale erhvervsliv og beskæftigelsen. Bag Erhvervshus Nord står Frederikshavn Kommune og de tre erhvervsforeninger i Frederikshavn, Sæby og Skagen, som til sammen har cirka 500 medlemsvirksomheder. Erhvervshus Nord varetager en del af den kommunale erhvervsindsats for og i Frederikshavn Kommune og ønsker at skabe en erhvervsøkonomisk drivkraft, der skal gøre Frederikshavn Kommune attraktiv for virksomheder og tilflyttere.

star
star
star
star
star
4.3 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage