Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontor til leje på Industriparken 33, 2750 Ballerup

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Industriparken 33
2750 Ballerup
Areal
4.440 m²
Priser pr. måned
Leje ekskl. drift407.000 kr.
Pris pr. år:4.884.000 kr.
Leje / m² / år:1.100 kr.
Samlet anslået pris pr. måned inkl. drift407.000 kr.
Leje / måned:407.000 kr.
ElevatorFitnessfaciliteter
Fælles kantineFælles mødelokaler
Fælles receptionParkeringspladser
Område
2750 Ballerup
Nærmeste annoncerede p-plads
EUROPARK A/S850 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
288 m
 
S-tog
454 m
 
Tog
454 m

Kontordomicil

Domicilet ligger i Industriparken nær ved Ballerup Byvej / Malmparken - et område der er i positiv udvikling, fra industriområde til kontor og erhvervspark.

Følgende virksomheder har blandt andet valgt at etablere sig i området: Leo Pharma, Pfizer, IBM, Siemens, Oracle, KMD, Heidelberg International, Parker Hannifin, De Gule Sider og Sony Nordic. Ejendommen er placeret mellem Industriparken og Ballerup Byvej/ Frederikssundsvej, og er skærmet af et bredt, grønt beplantningsbælte. Hele området fremstår således grønt med store karaktergivende træer. Såfremt der ønskes synlighed fra Ballerup Byvej, kan plantebæltets tæthed reduceres, men således at det stadigt er et markant grønt element.

Adgangen til domicilet sker fra Industriparken. Indgangspartiet er placeret synligt for alle på bygningens østfacade, nærmest ankomsten til grunden. På denne måde sikres en klar og overskuelig adgang til domicilet. Domicilet placeres som en præcist og let opfatteligt volumen i det grønne landskabs rum. På grunden etableres der ligeledes parkeringspladser, der indpasses naturligt rundt om bygningerne.

Årlig leje: 4.884.000 kr. - baseret på 4440 m²

I tillæg hertil tilbydes option på kælder op til 500-1000 m² á 525 kr./m².

Ejendommen er disponeret med to ens, let forskudte bygningskroppe, der forbindes med et 4 etager højt ankomstrum, hvor den markante hovedtrappe og gangbroerne vil binde bygningens funktioner sammen. Domicilets enkle design skaber stor frihed i indretningen med mulighed for flere forskellige løsninger, der naturligvis udføres i samråd med lejeren.

Receptionsområdet indrettes med venteområde med adgang til toiletter og garderober. Fra receptionen er der adgang til domicilets mødecenter, der kan blive placeret i bygningens stueetage. Her kan indrettes mødeog konferencerum af varierende størrelser. Kantinen, der ligeledes kan placeret i bygningens stueetage, har adgang til en udvendig overdækket terrasse med mulighed for cafe område og udemøder. Kantinen kan også omdannes til konferencelokale i forbindelse med større arrangementer.

Kontor arealerne, der kan placeres på 1-3 sal, indrettes som fleksible åbne planløsninger, hvor indretning og identitet vil blive båret af inventar, farvesætning og belysning. Enkeltmandskontorer kanplaceres strategisk, således at de åbne områder opdeles i mindre grupper af varierende størrelse. Hver kontoretage vil kunne rumme mellem 40 og 60 medarbejdere afhængigt af indretningen.

Efter behov indrettes mødelokaler, kopirum og arkiv. Via hovedtrappen og elevatoren kan der ligeledes etableres forbindelse til domicilets kælder etage, der indrettes med arkiv og lager rum samt eventuelt et fitnessområde, med bad og omklædning.

Den enkle og elegante facadeudformning skaber i kraft af de lukkede gavle en række muligheder for eksponering mod omgivelserne. Lejers logo kan således indarbejdes mod både Ballerup Byvej og Industriparken, og ankomstfacaden kan gives et markant arkitektonisk udtryk, gennem valg af beklædning. I lighed med indretningen udføres dette i samråd med lejer.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål