arrow_upward

5 kontorlokaler: Risskov

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Risskov. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Charmerende bydel til kontor – Risskov kombinerer pulserende storby med naturskønne omgivelser

I Aarhus ligger en yderst charmerende og attraktiv bydel, såfremt du leder efter nye lokaler, som du kan bruge som kontor – Risskov byder blandt andet på en lang række specialbutikker og et indkøbscenter, hvorfor denne særlige bydel med garanti vil kunne give din virksomhed en helt masse muligheder og udfordringer. Risskov er særligt kendt for sine naturskønne omgivelser, i og med at bydelen ligger lige ved Aarhusbugten og Riis Skov. Man finder således her den helt rette kombination af natur og moderne storby, hvilket rigtig mange danske virksomheder finder yderst attraktivt.

Find attraktive erhvervslokaler til kontor – Risskov gør meget for at fremme erhvervslivet

Der er således ingen tvivl om, at denne skønne bydel i Aarhus er det helt rette sted, såfremt du leder efter nye erhvervslokaler til kontor – Risskov er den helt ideelle sparringspartner for dig, der driver en virksomhed, og der er således tale om en bydel, der gør utroligt meget for at fremme erhvervslivet. Du kan således blandt andet få hjælp til at få skabt nye kontakter og dermed udvide dit netværk, hvilket alle virksomheder vil kunne få stor gavn af. Du har således rig mulighed for at udvikle din forretning i Risskov gennem inspiration via diverse seminarer og foredrag.

Risskov giver de perfekte rammer til at øge din virksomheds værdi

Risskov er et spændende og attraktivt erhvervsområde, og du får således her de helt rette rammer til at kunne udvikle din virksomhed bedst muligt og dermed øge værdien. Det betyder, at rigtig mange danske virksomheder bliver tiltrukket af denne Århusianske bydel, og der er således tale om et yderst dynamisk miljø, der omfatter mange forskellige typer af erhverv. Din virksomhed vil derfor med garanti kunne trives her, hvorfor der er tale om den en helt ideel placering i forhold til erhvervslokaler.

En bydel, der formår at byde på lidt af det hele

Risskov er en ganske særlig bydel nær Aarhus, der formår at byde på lidt af det hele. Du får her naturskønne omgivelser tæt på strand og skov, men herudover får du også pulserende storbyliv. Risskov tiltrækker således mange store såvel som små virksomheder, hvorfor byen byder på mange muligheder og udfordringer. Herudover har byen en hel unik infrastruktur, i og med at den er placeret tæt på motorvejen, så du hurtigt kan komme til og fra byen, og herudover er der flere bus- og togforbindelser. Endelig arbejder Risskov konstant på at fremme erhvervslivet i byen, så den forbliver et attraktivt sted at drive virksomhed, hvilket betyder, at du med garanti vil blive taget godt imod her.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage