arrow_upward

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Silkeborg. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Centralt beliggende mødelokale – Silkeborg ligger lige i hjertet af Jylland

I Region Midtjylland, vest for Aarhus, finder man byen Silkeborg, som har cirka 44.000 indbyggere. Byen er i rivende udvikling og er dermed ideel til opstart af virksomhed. Med en ny motorvejsforbindelse igennem byen er der gode transportmuligheder til eksempelvis Herning og Aarhus. Byen er hovedby i Silkeborg Kommune, som har over 91.000 indbyggere, og er med sin centrale placering i Jylland det oplagte valg for erhvervsdrivende. Via motorvejen er der kun lidt over en halv times kørsel til Aarhus og cirka halvanden time til Aalborg. Byen er altså et godt valg, hvis du vil have centralt beliggende erhvervslokaler såsom mødelokale – Silkeborg er tæt på hele resten af Jylland!

Udlejning af lækre mødelokaler – Silkeborg har det hele

Silkeborg er en by i udvikling, og der arbejdes konstant på at forbedre både infrastrukturen og forholdene for de erhvervsdrivende, så der kan komme endnu mere godt ud af byens potentiale. Det betyder, at der arbejdes for at skabe grobund for et godt erhvervsliv i kommunen, og det er noget, iværksætterne kan mærke. I Silkeborg er der aldrig langt til noget, og byen byder på masser af muligheder. Her på siden finder du alle de bedste lokaler til leje, hvad end du er på udkig efter nyt lager, kontorlokaler eller mødelokaler – Silkeborg er det oplagte valg for erhvervsdrivende, og vi har naturligvis alle de bedste lokaler til leje!

Stationsby med tilknytning både øst- og vestpå

Med sin placering nær Aarhus er Silkeborg en by, der lægger op til erhverv. Silkeborg er en stationsby med direkte forbindelser til både Aarhus og Herning, og det betyder, at der er glimrende muligheder for at komme både til og fra byen, hvad end du foretrækker bilen eller offentlig transport. Med nybyggeri til både private og erhverv er der gode forudsætninger for dig, der vil starte ny virksomhed op i Silkeborg, og der er aldrig langt til noget. Silkeborg ligger centralt i Danmark, men du slipper med en væsentligt lavere husleje end i eksempelvis Aarhus. Dermed er byen naturligvis en overvejelse værd, når du skal ud og leje erhvervslokaler. Den midtjyske by er den 14. største i Danmark (2017), og dækker over et område på 864,9 kvadratkilometer, hvoraf en god del går til erhvervslokaler. Tag et kig her på siden for at finde de allerbedste!

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage